Što učiniti ako se maskara osuši i kako razrijediti

Mnoge su žene dobro upoznate s takvim problemom – voljena, ne u potpunosti korištena, još uvijek potpuno svježa maskara osušila se. To se može dogoditi iz različitih razloga – zbog nepravilnog skladištenja ili zbog činjenice da se rijetko koristi. I ne dižu se sve žene da izbace kozmetiku koja je postala neupotrebljiva. Mnogi ljudi žele produžiti život brasmatika barem još nekoliko dana kako bi imali vremena za kupnju novog alata. Štoviše, ako je lijek bio skup, a njegov rok trajanja nije istekao. Novinari su intervjuirali stručnjake i otkrili da postoje načini za vraćanje maskare koja se osušila, a ima ih mnogo. Svi su opisani u našem članku.

Kako razrijediti proizvod za šminkanje trepavica-pregled popularnih metoda

maskara

Svi proizvodi koji se koriste za razrjeđivanje maskare koja se osušila trebaju biti sigurni za sluznicu očiju. Uostalom, reanimirana kozmetika će se koristiti za namjeravanu svrhu-primijeniti na trepavice. To znači da će prije ili kasnije doći do sluznice. Ako razrijedite maskaru agresivnom tvari, kozmetika će biti potencijalno opasna za oči i vid.

Također, odabirom najboljeg otapala koje će vam pomoći razrijediti maskaru ako se osuši, morate biti sigurni da lijek neće izazvati alergije. Jednostavan test koji se može provesti kod kuće pomoći će vam da to osigurate. Uzmite nekoliko kapi tvari koju namjeravate primijeniti kao otapalo, nanesite na kožu u području zgloba ili na unutarnjoj strani lakta. Lagano utrljajte tekućinu na površinu kože, pričekajte 15 minuta, promatrajući reakciju tijela. Ako koža na mjestu izlaganja ne pocrveni, neće biti drugih znakova individualne preosjetljivosti, tada je tvar sigurna za upotrebu.

Ako ćete razrijediti maskaru koja se osušila, imajte na umu da nakon takvog postupka neće biti dugo moguće koristiti kozmetiku. I morat ćete ga pohraniti na donju policu hladnjaka, neprestano zagrijavajući prije svake upotrebe. Ali nakon 3-4 tjedna i dalje će se morati zbrinuti, jer će se proces sušenja nastaviti, a sam lijek nakon intervencije u sastavu može steći svojstva štetna za trepavice, kožu kapaka i sluznicu očiju. Oživljavanje osušene maskare hitna je mjera koja će vam omogućiti da odvojite vrijeme za kupnju novog proizvoda za šminkanje. I bolje je ne riskirati zdravlje očiju dugo vremena, već se riješiti pokvarenog proizvoda, dobiti novi.

I još jedan savjet naših stručnjaka-pogledajte načine kako razrijediti maskaru koja se osušila, odlučite se za jednu od njih. Ali ako nije moguće postići željeni rezultat, tada nije potrebno pribjegavati drugim metodama, jer se sastav lijeka nakon nekoliko različitih intervencija može promijeniti na nepredvidiv način. A ako se metoda koju ste prvotno odabrali pokazala učinkovitom, ali ste uspjeli nakratko razrijediti i omekšati maskaru, a ona se ponovno osušila, možete pokušati ponovno upotrijebiti ovu metodu.

Koristimo poseban alat za razrjeđivanje maskare

Kozmetička tvrtka Inglot objavila je proizvod na bazi silikonskih polimera koji se može koristiti za razrjeđivanje maskare ako se osuši. Ovaj smo pripravak stavili na vrh popisa, jer je riječ o specijaliziranoj tekućini čija je glavna svrha razrjeđivanje suhe kozmetike. Lijek se naziva Duraline, a pomoću njega dobivate više šansi za uspješan rezultat nego ako koristite razna improvizirana sredstva. Duraline je dostupan u malim bočicama s pipetom ugrađenom u poklopac. Ali prije nego što kupite ovaj kozmetički pripravak, razmislite isplati li se to učiniti. Cijena Duralinea može premašiti cijenu vaše maskare. U ovom je slučaju najprikladnije potrošiti novac na novi proizvod za šminkanje očiju nego na oživljavanje starog.

Osušena maskara – kako razrijediti kozmetiku vodom

Najlakši način da pokušate razrijediti maskaru je da joj dodate vodu. Ne trebate koristiti tekućinu iz slavine jer je klorirana. Ova tvar negativno utječe na tkiva. Može doći do iritacije, crvenila očiju, a može početi i gubitak trepavica. Da biste razrijedili maskaru koja se osušila, možete koristiti običnu flaširanu pitku vodu, kao i mineralnu vodu bez plina. Postoje dva načina dodavanja tekućine u bočicu maskare:

 1. Izvadite četkicu i kapnite 5-7 kapi vode u otvor boce pomoću pipete koja se može kupiti u ljekarni.

 2. Izvadite četku i plastični graničnik. Potonji je plastični prsten koji je umetnut u otvor bočice i dizajniran je tako da višak maskare zalijepljen na četkici ostane u tubi, a maskara se koristi ekonomično. Morate pokupiti ovaj prsten i izvaditi ga, manipulirajući predmetom s tankim kunaom-škarama za nokte ili turpijom za nokte. Nakon toga, otvor bočice postat će mnogo širi i neće biti problema s razrjeđivanjem maskare koja se tako neprimjereno osušila.

 3. Prije dodavanja vode u bocu zagrijte je na 37-38 stupnjeva, topla tekućina ima veće šanse da djeluje kao otapalo. Ulijte vodu malo po malo kako ne biste pretjerali. Prvo dodajte 5 kapi, lagano pomaknite četkicu gore-dolje nekoliko puta kako biste kozmetici dali homogenu konzistenciju. Procijenite je li bilo moguće prvi put razrijediti maskaru ili se toliko osušila da trebate unijeti još malo vode. Ukupno će možda biti potrebno uliti 1-1,5 žličica tople tekućine u epruvetu.

Odaberite maskaru za kontaktne leće

Parna kupelj može pomoći vratiti konzistenciju osušene maskare

Ovo je zanimljiv način vraćanja plastičnosti kozmetičkog proizvoda, koji je sasvim sposoban biti učinkovit. Morate pripremiti otvorenu tubu maskare, kulinarske duge kliješta i čajnik s uskim izljevom napunjen vodom. Suština metode leži u činjenici da je potrebno pričekati dok čajnik, postavljen na vatru, ne proključa, a para izlazi iz njegovog izljeva. Zatim trebate uzeti cijev maskare s kliještima i okrenuti rupu prema mlazu pare. Potrebno je postupati pažljivo kako ne biste opekli prste, preporučuje se držanje klešta za krajnji kraj kako bi ruka bila dalje od pare. Možete nositi improvizirane zaštitne rukavice – držač kuhinjskog lonca.

Tijekom postupka para iz kipuće vode prodrijet će u bočicu i postupno omekšati kozmetiku, zasititi je vlagom. Svakih nekoliko minuta trebate ukloniti bocu iz pare, vratiti četku u nju i napraviti rotacijske pokrete s njom, što će vam pomoći da brže namočite boju. Ako u roku od 5-10 minuta dobijete željeni rezultat, maskaru možete” pariti ” još nekoliko puta u budućnosti.

Osušena omiljena maskara – kako je razrijediti uljem

Ako se maskara osušila i ne želite se rastati s njom, možete je pokušati učiniti plastičnijom biljnim uljem. Preporuča se koristiti proizvod koji se nalazi u vašoj kuhinji-suncokretovo, maslinovo, laneno ulje koje se jede. Prednost ove metode je u tome što biljni pripravak sadrži veliku količinu hranjivih sastojaka koji pomažu u jačanju trepavica i poboljšanju kože kapaka. Međutim, nemojte koristiti ulje kao otapalo, što može uzrokovati suzenje i iritaciju sluznice. Na primjer, ulje mente ili smreka nisu savršeni za ove svrhe.

Također, kako biste razrijedili maskaru koja se osušila, možete koristiti takozvano “dječje ulje”. Na primjer, lijek Johnsons Babe za njegu kože za bebe. Ulogu otapala može obavljati samo sredstvo koje ne sadrži boje i druge aditive.

Ako se maskara osušila, može se razrijediti listovima čaja

Čaj je proizvod koji se konzumira u svakoj obitelji. Stoga neće biti problema s njegovom kupnjom. Ali bolje je kupiti zeleni čaj, a ne crni, jer je korisniji za kožu kapaka i dlačica trepavica. Čaj ima protuupalni učinak na tkiva, a također sprječava vitalnu aktivnost i razmnožavanje patogenih mikroorganizama koji mogu ući u cijev s kozmetikom. Proizvod možete koristiti za razrjeđivanje maskare, ako se osuši prije isteka roka valjanosti, na ovaj način:

 1. Uzmite vrećicu ili jednu žličicu rastresitog čaja, skuhajte jake listove čaja. Proizvod mora biti 100% prirodan, bez aditiva i okusa.

 2. Listove čaja ohladite na 38 stupnjeva, dodajte 3-5 kapi tekućine u tubu maskare.

 3. Umočite četkicu maskare, prethodno očišćenu od boje, u listove čaja, vratite je u bočicu i uvijte unutra, pokušavajući razrijediti i omekšati kozmetiku.

Na internetskim stranicama možete pronaći informacije da će čaj biti učinkovitiji ako mu dodate malo šećera. Ali nije. Prvo, ugljikohidrati su hrana za patogene koji će se početi razmnožavati u tubi maskare. Drugo, šećer čini čaj viskoznijim, ljepljivijim. Čak i ako uspijete razrijediti kozmetički pripravak s njima, to neće koristiti trepavicama, jer će se lijepiti.

Kako razrijediti maskaru koja se osušila pomoću kapi za oči

Kako razrijediti maskaru koja se osušila pomoću kapi za oči

Ako nosite kontaktne leće ili imate kapi za oči u ormariću s lijekovima, možete pokušati razrijediti maskaru pomoću jednog od ovih lijekova. Prednosti ove metode oživljavanja kozmetike koja se osušila:

 1. Sigurnost. Ako imate originalan proizvod, a ne lažni, neće naštetiti sluznici očiju. Takvi lijekovi moraju proći oftalmološku kontrolu, klinička ispitivanja. Glavna stvar je osigurati da tekućina ili kapi ne isteknu.

 2. Upotrebljivost. Obično su takvi farmakološki pripravci dostupni u bočicama opremljenim pipetom i ne morate je kupiti ili izvaditi graničnik njihove cijevi maskare.

 3. Kozmetiku možete razrijediti kapljicama za oči na isti način kao u slučaju vode. Kapi dodajte postupno, jer ako se maskara nije jako osušila, možete uliti previše tekućine i dobiti kozmetiku vrlo tekuće konzistencije.

Kapi za oči i tekućina za pohranu leća imaju jedan nedostatak. Ako koristite jedan od ovih pripravaka za razrjeđivanje maskare, skladištenje i korištenje reanimirane kozmetike bit će moguće samo dva tjedna. Činjenica je da se otvorene kapi za oči obično čuvaju ne duže od 14 dana. A maskaru ćete morati držati u hladnjaku. I prije svake upotrebe trebat će ga zagrijati kako bi stekao potrebnu plastičnost.

Ako se vaša omiljena maskara osušila, losion za uklanjanje šminke pomoći će vam da je razrijedite

Ako koristite maskaru, onda vjerojatno koristite i proizvode koji pomažu ukloniti šminku s očiju. Možete pokušati razrijediti kozmetiku s ovim lijekom. Poželjno je da udovoljava sljedećim karakteristikama:

 1. Izrađen je uglavnom od prirodnih sastojaka.

 2. Nije sadržavao alkohol i slične agresivne tvari.

 3. Bio je to alat koji pomaže u ispiranju vodootporne, a ne obične maskare.

 4. Pripadao je istoj marki kao i maskara koja se osušila.

 5. Losion za uklanjanje šminke dodaje se u epruvetu na način koji je ranije opisan-pomoću pipete ili nakon uklanjanja graničnika s vrha boce.

Trebam li razrijediti osušenu maskaru

Trebam li razrijediti osušenu maskaru

Prije dodavanja bilo kakvih tvari u tubu maskare, morate biti sigurni da je stvarno suha. Problem s korištenjem kozmetike možda nije sušenje, već drugi uzroci.

Na primjer, stvar može biti u tome što se kozmetički proizvod jednostavno jako zgusnuo, a stupanj njegove plastičnosti smanjio se. U ovom slučaju maskaru možete reanimirati bez razrjeđivanja, samo je zagrijte. Ovu metodu možete testirati prije dodavanja stranih tvari u pripravak, jer ništa ne riskirate.

Slijed radnji:

 1. Pripremite posudu, na primjer, keramičku zdjelu, čija dubina omogućuje vam da uronite cijelu cijev s tintom.

 2. U posudu ulijte umjereno vruću vodu. Njegova temperatura trebala bi biti negdje 40-50 stupnjeva. Ne trebate koristiti kipuću vodu, jer možete oštetiti bočicu i nepovratno pokvariti kozmetički pripravak koji se nalazi unutra.

 3. Uronite u vodu tubu maskare koja je navodno uvenula i koju namjeravate razrijediti. Boca mora biti čvrsto uvijena.

 4. Maskara bi trebala biti u posudi s vodom 10-20 minuta. Ako pluta, a tijelo mu viri iz vode, pritisnite ga nečim teškim na dno posude.

Drugi razlog zbog kojeg možete imati osjećaj da se maskara osušila, treba je razrijediti-nezadovoljavajuće stanje četke. Tijekom upotrebe kozmetičkog pripravka, boja se postupno nakuplja na četkici. I sada se stvarno brzo suši, dok maskara na dnu cijevi može biti dovoljno plastična za normalnu upotrebu. Stoga, prije nego što razmislite o tome kako razrijediti maskaru, pažljivo pregledajte četku. Ako na njemu postoje” okamenjene ” čestice boje, moraju se ukloniti. To se može učiniti jednostavnom tekućom vodom i sapunom. Ako se maskara jako osušila i ne želi se odvojiti od resica, četkicu možete namočiti u vrućoj vodi ili u maloj količini sredstva za uklanjanje šminke s lica. Nakon trideset minuta, okamenjeni ostaci kozmetike omekšat će, lako će se i bez smetnji ukloniti iz resica. Nakon čišćenja četke, uronite je u bocu, napravite nekoliko pokreta gore-dolje. Zatim povucite hrpu preko kože na stražnjoj strani ruke. Ako na koži ostane trag boje, to znači da je problem bio u četkici, a sama maskara se nije osušila, možete je nastaviti koristiti bez potrebe da nešto razrijedite.

Postoje situacije kada uopće nije potrebno razrijediti osušenu maskaru, jer se potpuno i neopozivo pogoršala, njezina će uporaba naštetiti tkivima očiju. To se može odrediti mirisom – ako iz cijevi izlazi neobična i još neugodnija aroma, tada više nije moguće koristiti kozmetički pripravak prema predviđenoj namjeni, čak i ako ga je moguće razrijediti nekim otapalom.

Koji se proizvodi ne preporučuju za razrjeđivanje maskare

Koji se proizvodi ne preporučuju za razrjeđivanje maskare

Postoji nekoliko proizvoda koje možete uzeti u obzir kao prikladna otapala za maskaru ako se osušila prije isteka roka valjanosti. Ali ne biste ih trebali koristiti. Ne toliko zato što ove tvari mogu konačno pokvariti kozmetiku, već iz razloga vlastite sigurnosti.

Što ne trebate koristiti kako biste razrijedili kozmetiku za oči:

 1. Vazelin. Unatoč činjenici da se ovaj lijek može kupiti u ljekarni bez recepta, što ukazuje na njegovu relativnu sigurnost za tijelo, ne biste ga trebali koristiti kao otapalo za maskaru. Ipak, ovo je rafinirani proizvod, nije koristan za trepavice i kožu kapaka, može naštetiti tkivima.

 2. Vlastita slina. Pljunite na četkicu, stavite je u cijev kako biste razrijedili maskaru-ove su radnje prilično poznate ženama starije generacije koje su dobro upoznate s potrebom omekšavanja kozmetike za šminkanje očiju. Ali malo ljudi razmišlja o tome koliko je ova metoda opasna. Ljudska slina sadrži veliki broj bakterija, virusa, mikroba. Prodirući u cijev, počet će se množiti. A onda će pasti na vaše trepavice, odakle će se lako premjestiti na sluznicu oka. To je ispunjeno pojavom oftalmoloških bolesti, za liječenje kojih ćete morati potrošiti novac koji bi mogao ići na kupnju nove maskare. Osim toga, patogeni mikroorganizmi i njihovi otpadni proizvodi samo će ubrzati proces kvarenja kozmetičkog pripravka.

 3. Vodikov peroksid. Ovo je koristan farmakološki pripravak, ali ne trebate ga koristiti za razrjeđivanje maskare. Rezultat može biti neočekivan – kozmetika će vjerojatno promijeniti svoju konzistenciju ne na bolje, odnosno još će se više osušiti ili uviti u kuglice. Osim toga, uporaba vodikovog peroksida kategorički je kontraindicirana kada je u pitanju činjenica da će teoretski doći do očiju. Možete dobiti kemijsku opekotinu sluznice ili očne jabučice, što će uzrokovati pad vida.

Također možete razmišljati o pokušaju razrjeđivanja maskare alkoholom ili pripravcima na bazi ove tvari. Prvo, alkohol može uzrokovati jako crvenilo, iritaciju, opekline. Pod utjecajem ove tvari može započeti alopecija-proces jakog gubitka dlačica trepavica. Drugo, alkohol isparava čak i brže od vode. Stoga, čak i ako uspijete razrijediti brasmatik do normalne konzistencije, rezultat neće biti dugotrajan.

Zašto se maskara osušila prije vremena-glavni razlozi

Zašto se maskara osušila prije vremena-glavni razlozi

Da biste izbjegli prerano sušenje maskare, bilo bi korisno znati iz kojih razloga se to može dogoditi:

 1. Loš sastav. Ako je maskara jeftina ili je pouzdanost proizvođača upitna, sigurno će imati upitan sastav. U formuli lijeka bit će prisutna velika količina tekućine i pigmenata, ali tvari koje su odgovorne za očuvanje plastičnosti teksture bit će najmanje. Kao rezultat toga, vlaga isparava, a sastav se suši.

 2. Prisutnost u sastavu velike količine voska i silikona. To su tvari koje su odgovorne za vodootporne kvalitete maskare. Također daju trepavicama dodatni volumen i čine ih duljim. Ali istodobno doprinose činjenici da se kozmetika s efektom Voluma suši mnogo brže od klasičnih analoga.

 3. Rijetka upotreba kozmetičkog pripravka. Ako ste kupili maskaru, otvorili je, ali je rijetko koristite za bojanje trepavica, može se osušiti, jer se masa za bojanje ne miješa četkom ili se to događa rijetko.

 4. Nepoštivanje pravila skladištenja lijeka. Ako maskara stalno leži na površini stola, izložena je sunčevoj svjetlosti ili je u suhoj i vrućoj sobi, može se osušiti mnogo prije nego što je u potpunosti upotrijebite za namjeravanu svrhu. Ako nakon nanošenja brasmatika djevojka lagano zavrne kapu, tekućina koja kozmetiku čini plastičnom postupno isparava. To je i razlog zašto maskara postaje neupotrebljiva.

 5. Nakupljanje boje na navoju epruvete s pripravkom. Razmislite o tome koliko ste često četkali oko vanjskog kunaa otvora bočice kako biste ostavili manje maskare na hrpi. Svaki put kad to učinite, na bočici ostane malo proizvoda, koji se zatim toliko stvrdne da ne dopušta da se čep dovoljno čvrsto zavrne. Čak i uz znatne napore, ne možete osigurati potpunu nepropusnost epruvete s kozmetičkim pripravkom.

 6. Bakterije i tragovi njihove vitalne aktivnosti još su jedan razlog zašto se dekorativna kozmetika suši. Različiti mikroorganizmi prodiru u cijev svaki put kada se koristi maskara, posebno ako se četkica nakon nanošenja stavi na stol, a ne stavi odmah unutar boce.

Poznavajući glavne čimbenike koji su mogli pridonijeti tome da se maskara prerano osuši, možete izbjeći da se to ponovi u budućnosti.

Što učiniti ako ne želite da se maskara osuši prije vremena

kako spriječiti sušenje maskare

Standardni vijek trajanja maskare je oko šest mjeseci. Ali kod većine djevojaka ovaj se lijek suši mnogo ranije. Da biste to spriječili, posebno u slučaju da je maskara skupa, vrijedi poduzeti preventivne mjere.

Kako spriječiti rano sušenje maskare:

 1. Kada bojite trepavice, pokrijte otvor cijevi prstom slobodne ruke ilisilikonskom kapom. To će spriječiti ulazak zraka unutra, isparavanje tekućine.

 2. Dok upisujete maskaru na četkicu, pokušajte je ne pomicati previše aktivno gore-dolje. Čineći takve pokrete, vozite veliku količinu zraka u bocu, u dodiru s kojim se kozmetički proizvod suši brže nego što bismo željeli. Bolje je umetnuti četku u cijev polako, samo jedan ili dva centimetra, čineći glatke kružne pokrete, kao da “stružete” po unutarnjim zidovima boce.

 3. Prije upotrebe maskare pročitajte upute koje moraju biti prisutne na pakiranju. Ako Nema preporuka za uporabu i uvjete skladištenja, kozmetički pripravak držite na suhom, zaštićenom od sunčeve svjetlosti i hladnom mjestu. Na primjer, u ladici stola ili u kućnoj kozmetičkoj torbi.

 4. Nakon svake upotrebe maskare, obrišite navoje boce vlažnom krpom ili pamučnim jastučićem natopljenim sredstvom za uklanjanje šminke. Pazite da uvijek imate priliku što čvršće zategnuti vrh cijevi.

 5. Najbolje je kupiti maskare na bazi ulja, a ne na bazi vode. Voda će prije ili kasnije početi isparavati, tako da se maskara može početi sušiti. A ulje u pripravku spriječit će promjenu teksture, pa će maskara duže ostati plastična, lako će se nanositi na trepavice.

 6. Ako istovremeno kupujete više vrsta maskara, nemojte ispisivati jedan od pripravaka dok ne upotrijebite prvi. Čim prvi put otvorite cijev, započet će postupak sušenja. Racionalnije će biti stalno korištenje jednog alata, tako da nema vremena da se osuši prije nego što završi. A onda možete otvoriti drugu bocu s kozmetičkim proizvodom.

 7. Kako se maskara ne bi presušila prije vremena, a niste je pronašli u najnepovoljnijem trenutku, kupite kozmetiku pouzdanih proizvođača. To mogu biti domaće ili strane marke, sve dok ste sigurni u kvalitetu njihovih proizvoda. Na primjer, od tvrtki kao što su Avon ili Oriflame, Mabellin i Faberlik, Marija kei možete kupiti visokokvalitetnu kozmetiku, u čiju pouzdanost nema sumnje. Veliki brendovi proizvode linije kozmetike za svaki ukus i proračun. Lako možete pronaći najbolju opciju za sebe koja pripada klasi masovnog tržišta, luksuza ili premije. Mjesto kupnje kozmetike jednako je važno. Ako ga kupite na internetu na kineskim stranicama, tada se može osušiti na putu do vas – tijekom postupka isporuke. Najbolje mjesto za kupnju maskare je solidna stacionarna trgovina kozmetičkim proizvodima. Ili internetski portal na kojem ste već više puta naručili proizvode koji su ispunili očekivanja visoke kvalitete.

Što učiniti ako se maskara potpuno osuši – ponovna upotreba cijevi četkom

Ako se maskara nepovratno osušila, a pokušaji razrjeđivanja nisu okrunjeni uspjehom, nemojte žuriti s bacanjem kozmetike. Možda ćete moći pronaći alternativnu upotrebu za bocu i četku.Na primjer, možete ih koristiti na ovaj način:

 1. Operite četku, dezinficirajte je alkoholom, na isti način očistite bocu. A zatim u posudu ulijte mješavinu biljnih ulja. Ovaj lijek možete koristiti za vraćanje zdravlja trepavica i obrva. Nanesite ulja na dlačice svake večeri nakon uklanjanja šminke, a nakon 1-2 mjeseca primijetit ćete pozitivne promjene u gustoći trepavica i obrva. Oni će se bolje i brže obnoviti, steći prirodni sjaj i postati jaki. Samo ne zaboravite povremeno tretirati hrpu četke tekućinama koje sadrže alkohol kako biste uništili patogene mikroorganizme.

 2. Operite četkicu od maskare i upotrijebite je za češljanje dlačica obrva, položite ih u pravom smjeru. I također zasjeniti na lukovima sjene ili poteze koje je ostavila olovka za obrve. Uz pomoć takvog pribora također možete nanijeti gel za fiksiranje na lukove obrva i rasporediti ga u najtanjem sloju.

Kao što vidite, čak i ako se maskara osušila i nije je bilo moguće “spasiti”, možete ponovno upotrijebiti kućište i četku.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Allen Ovich

Zdravo svima! Ja sam Allen Ovich, i veoma sam uzbuđen što mogu da podelim svoju strast prema popravci i instalaciji opreme sa vama. Kao autor na ovom sajtu, pokreće me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumeju i reše probleme vezane za njihovu opremu.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: