20 najboljih hotela u Dubaiju

Koji ćete se grad sjetiti ako vas pitaju da navedete najskuplje mjesto na planeti? Naravno, to je Dubai. Šeici vole šikirati. I namamiti turiste, gradeći nevjerojatno bogate hotele za to. Ako idete u Dubai, tada možete odabrati hotel bez gledanja — nitko od njih definitivno vas neće moći razočarati. Ali ako i dalje želite dobiti maksimalno iskustvo, pogledajte našu ocjenu. Ovaj će izbor govoriti isključivo o najboljim hotelima. Istodobno ćemo pokušati spomenuti ne samo hotele s preskupim sobama, već će se govoriti o pristupačnijim opcijama.

Ocjena najboljih hotela u Dubaiju

NominacijamjestoHotelcijena po danu
Najbolji premium hoteli u Dubaiju na prvoj liniji1Burj Al Arab Jumeirah67 972€
2Four Seasons Resort Dubaiat Jumeirah Beach16 306€
3The Ritz-Carlton, Dubai14 794€
4THE WESTIN DUBAI MINASEYAHI BEACH RESORT MARINA10 385€
5Rixos Premium Dubai J8 666€
6Le Royal MeridienBeach Resort Spa Dubai7 866€
7SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT SPA 5*10 213€
Najbolji hoteli u Dubaiju na prvoj iniji prema omjeru cijene i kvalitete1

ark Hyatt Dubai

8 351€
2Hilton Dubai Jumeirah7 711€
3The Retreat Palm DubaiMGallery By Sofitel6 565€
4Hawthorn Hotel Suites by Wyndham J4 362€
5JW Marriott Marquis Hotel Dubai16 778€
6JAOcean View Hotel13 625 €
Najbolji hoteli u Dubaiju u području trgovačkih centara1Millennium Plaza Hotel4 120€
2Shangri-La Hotel, Dubai6 866€
3Sheraton Grand Hotel, Dubai4 669€
4Roda Al Bustan Hotel3 720€
5AtanaHotel2 563 €
6TRYPby Wyndham Dubai3 161 €
7Golden T

  ip Media Hotel
3 255 €

Najbolji premium hoteli u Dubaiju na prvoj liniji

Burj Al Arab Jumeirah

Ocjena hotela (Dubai): 4.9

BURJ AL ARAB JUMEIRAH

U svijetu postoji određeni broj hotela kojima je vrijeme da dodijele status “6 zvjezdica”. Internet je jedan od njih. Ovaj se hotel nalazi unutar svjetski poznate zgrade koja izgleda kao jedro jahte. Iz ovog hotela pruža se izvrstan pogled na more, u kojoj god sobi odsjeli. Smiješno je kako za kupovinu ne morate napuštati zgrade-ovdje ćete pronaći i trgovine mješovitom robom i punopravni trgovački centar.

U vrijeme pisanja ovog članka to je najviši hotel na svijetu. Graditelji su ga podigli izravno u more, stvarajući umjetni otok za to. Do obale-oko 280 m. Naravno, ovdje možete doći vlastitim automobilom — otok je mostom povezan sa kopnom. Treba napomenuti da se zgrada ne nalazi u samom Dubaiju, već 15 km južno od ovog grada. Međutim, malo je vjerojatno da će to stvoriti probleme — doći do hotela nije velika stvar.

Sobe se nalaze na 28 katova ove zgrade. Sve sobe su dvoetažne! Ništa slično Ne može ponuditi bilo koji hotel u Egiptu, Turskoj ili mnogim drugim zemljama, osim ako ne govorimo o boravku u zasebnoj vili. Svaka soba uključuje sušilo za kosu, klima uređaj, pribor za kupanje, telefon s telefonskom sekretaricom, TV sa satelitskim programima, računalo, pisač, mini bar, multimedijski sustav i sef. Tu je i sustav video nadzora. Omogućuje vam da unaprijed znate tko kuca na vrata vaše sobe. Što se tiče kupaonice, u njoj ćete sigurno pronaći jacuzzi, što također ne može ne ugoditi.

Svi su brojevi konvencionalno podijeljeni u šest skupina. Čini se da čitatelji Interneta mogu priuštiti smještaj samo u luksuznoj sobi. Međutim, čak će vas i ovaj broj zadiviti ako ste prije toga ljetovali samo u Grčkoj, Tunisu i drugim sličnim zemljama. Ukupna površina takvog broja je 169 četvornih metara. m. To već premašuje performanse mnogih Vila. Na dvije etaže možete pronaći dnevni boravak s velikim stolom za blagovanje, šankom, toaletom, poslovnim centrom (kutak s istim računalom, pisačem i faksom), garderobom, kupaonicom s već spomenutim jacuzzijem i spavaćom sobom s ogromnim krevetom.

Ostale vrste soba su još veće. Mnogi od njih imaju panoramske prozore u cijelom zidu. Neke sobe ovdje su toliko velike da dvije obitelji mogu mirno živjeti u njima. Imaju dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i dvije dnevne sobe. Iznenađujuće je da je toalet samo jedan. Pa, maksimalni šik Dostupan u Burj Al Arabu čeka vas u kraljevskoj sobi. Riječ je o apartmanu na 25. katu koji zauzima površinu od 780 četvornih metara. m. Ovo je jedina jednokatna soba — kraljevska se osoba ne može kretati stepenicama. Nema smisla detaljno govoriti o ovim apartmanima, morate ih vidjeti. Recimo samo da uključuju kino i dvoranu za sastanke. Cijeli interijer ovdje je u arapskom stilu.

Zanimljivo je da posjetitelji hotela ne moraju ići negdje dolje da bi se obratili osoblju za pomoć. Odgovarajuća usluga nalazi se na svakom katu! U isto vrijeme, oni mogu komunicirati s vama na bilo kojem jeziku svijeta, uključujući Hrvatski.

Ovdje nema problema s napajanjem. Osim toga, Internet-to je slučaj kada je okus će biti ispravno pomiješana s vizualnim. Činjenica je da možete jesti u restoranu “Sedmo nebo”, koji je tako nazvan s razlogom — nalazi se na visini od 200 metara! Također možete posjetiti restoran, koji se nalazi u dubinama zaljeva-doći do njega samo tri minute, ali to morate učiniti na podmornici. Ovdje su prisutni i drugi restorani s kojih se pruža prekrasan pogled na more.

Takav hotel nije mogao bez vlastitih plaža. Ovdje su tri, a svi sadržaji za plažu su besplatni. U sklopu objekta nalaze se i tri bazena. A oni koji borave u hotelu mogu besplatno posjetiti vodeni park, u koji se prolazi umjetnim nasipom.

Još uvijek možete vrlo dugo nabrajati što točno nudi svojim gostima. Ali u ovom bi slučaju članak bio posvećen samo jednom hotelu. Ali moramo razgovarati o drugim hotelima koji su ušli u našu ocjenu, oni također zaslužuju pohvalne riječi.

Prednosti

 • Neobičan izgled zgrade;
 • Hotel se nalazi na umjetnom otoku;
 • Možete posjetiti ogroman vodeni park;
 • Prisutna su tri bazena i isti broj plaža;
 • Izvrsni smještaj za djecu;
 • Sve sobe su dvoetažne i vrlo velike;
 • Služba za pomoć djeluje na bilo kojem jeziku svijeta;
 • Dostupni su vodeni sportovi;
 • Kupaonica i toalet su odvojeni;
 • Prisutan je zdravstveni centar;
 • Obroci u raznim restoranima.

Nedostaci

 • Vrlo visoki troškovi života;
 • Ručkovi i večere-uz zasebnu naknadu.

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Ocjena hotela (Dubai): 4.8

FOUR SEASONS RESORT DUBAIAT JUMEIRAH BEACH

Još jedan hotel s pet zvjezdica na našoj ljestvici. Međutim, je li moguće pronaći hotel manje visoke klase u Dubaiju? Ovaj hotel također pripada prvoj liniji. To znači da posjet plaži neće uzrokovati probleme — udaljen je nekoliko stotina metara od zgrade.

Izrazita karakteristika ovog predstavnika našeg izbora je njegovo mjesto. Izgrađena je u luksuznom stambenom dijelu grada Jumeirah. Ovdje žive samo najbogatiji ljudi na Bliskom Istoku. S razlogom se Okrug naziva analogom Bel-Air Hillsa. To je ujedno i najbliži hotel centru Dubaija koji ima vlastitu plažu. U blizini hotela nalazi se i trgovački centar u kojem se nalazi 1.200 Trgovina. U blizini se nalazi i svjetski poznati neboder Burj Khalifa. Do zračne luke-samo 25 minuta.

Hoteli u Dubaiju nemaju uvijek ogroman broj soba. Gore opisana opcija nudila je samo stotinu s malim brojevima, ovdje ih je 237. Svi su podijeljeni u 11 vrsta. Naravno, hotel ima kraljevske apartmane. Njihova površina doseže 600 četvornih metara. m. No, premier i luksuzni brojevi od 70 četvornih metara mnogo su traženiji. m. U pozadini hotela na umjetnom otoku, ta se brojka čini beznačajnom. Ali sada ga usporedite s nekom sobom u turskom hotelu, često s površinom od 28-35 četvornih metara. m!

Svaka soba u ovom hotelu sadrži mini bar, sef, klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i druge uobičajene sadržaje. Što se tiče hotelske infrastrukture, ona uključuje vrlo veliko parkiralište, konferencijsku sobu koja se također može koristiti za proslavu svečanosti i recepciju koja radi non-stop.

Zapravo, ovaj hotel vas vjerojatno neće iznenaditi. Ovdje se koristi a la Carte hrana koja će nekome čak pokvariti dojam. Jesu li dubajci čuli nešto o “smorgasbordu”? S toliko gostiju, volio bih ga vidjeti. Što se tiče zabave, ovdje možete uživati u vodenim sportovima i tenisu. Tu je i prilično velik bazen u kojem se preporučuje ne stvarati buku. Pa, teretana će vam omogućiti da održavate mišiće u dobroj formi. Djevojke će cijeniti spa centar. Ali ne smijemo zaboraviti da su njegove usluge plaćene. Kao i usluga čuvanja djece, koja je i ovdje dostupna. A za malo veću djecu namijenjen je igraći klub.

Smješten u Dubaiju, Hotel Opatia može ponuditi najam automobila, skladište prtljage, prijevoz do I od zračne luke, pranje odjeće i neke druge vrste usluga. Nema prigovora ni na plažu. Ima ogroman broj ležaljki i suncobrana. To ne čudi, jer ih osoblje ne mora redovito uklanjati s plaže — kiše i oluje ovdje se praktički ne događaju. Na plaži, usput, možete unajmiti bananu ili čak jet ski. Ovdje možete igrati i odbojku na pijesku. U more možete ući i s pijeska i s pontona.

Prednosti

 • Smješten u blizini najvećeg trgovačkog centra;
 • Sobe imaju veliku površinu;
 • Najčešće sobe imaju pogled na more;
 • Dostupan najam automobila;
 • Recepcija na ruskom jeziku;
 • Teretana je prisutna;
 • Ima odličan bazen;
 • Moguće je igrati tenis i vodene sportove;
 • Prekrasna plaža u vlasništvu hotela.

Nedostaci

 • Hrana – samo po narudžbi;
 • Malo zabave za djecu;
 • Visoki troškovi života.

The Ritz-Carlton, Dubai

Ocjena hotela (Dubai): 4.8

THE RITZ-CARLTON, DUBAI

Ovaj hotel s pet zvjezdica nalazi se i na području Jumeire. To znači da vas očekuju izvrsni interijeri i osoblje koje se na svaki mogući način trudi da vam udovolji. Također, Hotel se može pohvaliti činjenicom da se doslovno na dva koraka od njega nalaze razne trgovine i restorani. Istodobno, boravak u hotelu ne može se nazvati posebno skupim. Barem prema standardima Dubaija. Turneja u UAE s smještajem u Ina-Ina procjenjuje se na 250 tisuća. kuna. tjedan dana. Naravno, u ovom slučaju govorimo o naseljavanju u luksuznoj sobi-najjednostavnijoj dostupnoj, koja ima površinu od samo 50 četvornih metara. m. Međutim, čak i ovdje mogu mirno smjestiti dvije odrasle osobe i dvoje djece čija dob ne prelazi 12 godina. Nedostatak relativno jeftine sobe je činjenica da neće imati pogled na more.

Naravno, ovdje su i prostranije sobe. Njihova površina je najmanje dvostruko veća. Međutim, čak i tako, hotel ne dopušta više ljudi da žive u njima. Tri odrasle osobe smiju živjeti samo u IPA-u. I istodobno, unatoč činjenici da je površina takvog broja povećana na 190 četvornih metara. m! Ovdje već postoji ne samo kupaonica, već i sauna, jacuzzi i parna soba! Blagovaonica s kuhinjom također nije zaboravljena. Usput, ako govorimo o prehrani, onda možete dogovoriti smještaj s doručkom ili polu-pansionom. Potonji uključuje doručke i večere, novac će u ovom slučaju zahtijevati samo ručkove. Ali praksa pokazuje da su tijekom dana gosti hotela izvan njega.

Ovaj hotel obuhvaća ukupno 138 soba. Svaki od njih ima TV sa satelitskim programima, sef, bar, klima uređaj s individualnim upravljanjem, glačalo s daskom za glačanje, pribor za kupanje, grijana ogledala i telefon. Čišćenje sobe i promjena posteljine događaju se dva puta dnevno — to drugi hoteli često ne nude!

Naravno, na licu mjesta je prisutno nekoliko ugostiteljskih objekata. Jedan restoran poslužuje talijansku kuhinju. Drugi priprema mediteransku kuhinju — ovaj restoran treba potražiti uz bazen. Na teritoriju hotela nalazi se i lounge lounge Lounge u kojem možete uživati u europskoj kuhinji i svim vrstama kraljevskih slatkiša. Nije zaboravljen ni mali restoran s arapskom kuhinjom, jer ste u UAE. Tu je i bar, ali alkoholna pića morat ćete zaboraviti — opet ste u UAE.

Dubai Ina-Ina je dobro mjesto za naseljavanje s djecom. Restoran će vam sigurno ponuditi dječji jelovnik. Hotel se također može pohvaliti mini klubom u kojem se zabavljaju djeca u dobi od 4 do 12 godina. Dječji bazen je također važan, dečki žele prskati. bez straha od velike dubine. Tu je i igralište. Svakodnevno se održavaju zabavni programi koji bi se također trebali svidjeti svakom djetetu.

Ako govorimo o zabavi za odrasle, onda ih ima još više. Žene se mogu baviti aerobikom ili otići u fitness centar. Parovi mogu ići na jedan četiri teniska terena. Arapi se redovito viđaju na dva terena za skvoš, čija su pravila većini Rusa potpuno nepoznata. Tu su i tri bazena. Posjetiteljima su na raspolaganju sve vrste vodenih sportova, od kojih se mnogi nude na moru. Naravno, hotel ima vlastitu plažu. Savršeno je opremljen, ležaljka i kišobran trebali bi ići svima koji borave u ovom hotelu.

Usluga ovog hotela nije ograničena na prijevoz iz i iz zračne luke. Ovdje ćete očistiti cipele, razmijeniti valutu, lijepo se ošišati, oprati odjeću i ponuditi mnoge druge usluge, sve do najma automobila ili čak pozivnice u batlerovu sobu. Usput, možete doći do centra Dubaija bez automobila-tamo redovito vozi udoban autobus.

Poslovni ljudi često borave u ovom hotelu. Stvar je u tome što postoji soba za sastanke. Velike tvrtke zasigurno će cijeniti konferencijsku sobu koja može primiti približno 200 ljudi. Pa, mladenci ili samo zaljubljeni parovi mogu ostaviti svoj novac u butiku i Zlatarni.

Prednosti

 • Postoji izvrsna plaža opremljena svime što vam treba;
 • Prisutni bazeni za odrasle i djecu;
 • Hotel nudi široku paletu usluga;
 • Puno zabave za djecu;
 • Možete igrati tenis i skvoš;
 • Dostupan najam automobila;
 • Nekoliko restorana;
 • Moguće uređenje polu-pansiona;
 • Maksimalno redovito čišćenje sobe;
 • Površina bilo koje sobe ne može se nazvati malom.

Nedostaci

 • Na cesti u hotelu — redovite prometne gužve;
 • Nema puno zabave za odrasle.

THE WESTIN DUBAI MINA SEYAHI BEACH RESORT MARINA

Ocjena hotela (Dubai): 4.8

THE WESTIN DUBAI MINASEYAHI BEACH RESORT MARINA

Naša ocjena je još uvijek u porastu. Svaki sljedeći hotel ima sve veći kapacitet. S pet zvjezdica, već se sastoji od 294 broja. Samo to sugerira da bi ovdje trebali biti stvoreni svi uvjeti za život cijele obitelji. I doista, djeci sigurno neće biti dosadno. Oni će se moći igrati na odgovarajućem mjestu, baviti se slikanjem i drugom zabavom u mini klubu, kao i prskati u plitkom bazenu. Ako se uselite s gotovo dojenom bebom, tada će vam biti osiguran dječji krevetić. Također možete naručiti uslugu čuvanja djece.

Hotel se nalazi na bijeloj plaži Perzijskog zaljeva. Vrlo blizu je poznati otok palmi. U blizini hotela možete pronaći šik Dubai Promenade, koji se sastoji od mnogih butika i restorana. Pa, doslovno u susjedstvu je trgovački centar, unutar kojeg se nalazi natkriveno područje za skijanje. To je, na trenutak, u zemlji s vrućinom od 40 stupnjeva! Ako želite posjetiti stari dio Dubaija, gdje se nalaze bazar začina i druga tržišta, onda morate voziti doslovno pola sata.

Svaka soba ima doslovno sve što vam treba. Prvo, čeka vas prostor, čak i ako ste odabrali sobu najmanje klase. Drugo, spavanje bi trebalo biti na Internetu — takozvani Rajski krevet. Treće, stanovnik hotela ima na raspolaganju veliku kupaonicu u kojoj se nalaze kada i tuš kabina. Četvrto, ovdje možete gledati TV sa satelitskim kanalima. Među potonjim su najmanje četiri ruska televizijska kanala.

Što još čeka u sobi? Aparat za kavu, sef, hladnjak, radni stol, sustav kontrole klime, komplet za šivanje, mini bar, ogledalo za šminkanje, sušilo za kosu i telefon. Ukratko, postoji sve što vam treba!

U cijenu smještaja uključeni su isključivo kontinentalni doručci, koji se nude u švedskom stolu. Obroci u restoranu – već na jelovniku, za poseban novac. Zanimljivo je da je glavni restoran otvoren danonoćno. Obično se Hoteli ne mogu pohvaliti ničim sličnim. Ali u Dubaiju je ugodno hodati noću — u ovom trenutku ovdje nije tako vruće, pa čak i hladno. Hotel također ima nekoliko dodatnih restorana. U njima možete kušati, na primjer, jela talijanske kuhinje. Ili sve vrste azijskih jela. Ovdje se ne zaboravlja ni Steakhouse. Biraju ga oni koji vole mesna jela. Pa, Vinski bar može se nazvati prepoznatljivom značajkom hotela. Posjeduje ogromnu kolekciju vina. Postoji čak i posebna soba za kušanje u kojoj možete cijeniti rijetke vrste vina i sireva.

Ne preporučujemo da svoje vrijeme provodite samo na odmoru i hrani. Obavezno trošite kalorije dok se zabavljate u teretani ili vanjskom bazenu. Hotel nudi tenis i odbojku te vodene sportove. Žene mogu posjetiti spa centar u kojem provode tretmane protiv starenja i ljepote.

Naravno, ne zaboravite ni na plažu. To je samo 50 metara od objekta. Ležaljke i Suncobrani trebali bi ići apsolutno svim njegovim posjetiteljima. Dostupni su i u blizini bazena, ali ovdje su zauzeti prilično brzo. Međutim, to je tipično za mnoge hotele s toliko soba.

Već smo vas naučili da hoteli u Dubaiju nude smještaj po vrlo visokoj cijeni. Međutim, internet je iznimka od pravila. Tjedni obilazak Dubaija s boravkom u ovom hotelu koštat će vas 140 tisuća kuna. kuna. ili malo skuplje. To uključuje avionske karte, polupansion i luksuznu sobu s pogledom na more. Nije loše!

Prednosti

 • Moguća hrana poput “polupansiona”;
 • Hotel ima vlastitu plažu;
 • U blizini je ogroman trgovački centar;
 • Sobe imaju pristojan otisak;
 • Veliki broj soba za sastanke;
 • Na raspolaganju su brojne aktivnosti za djecu;
 • Prisutni bazeni;
 • Možete se baviti sportom;
 • Veliki broj restorana, kafića i barova;
 • Ne previsoki troškovi života.

Nedostaci

 • Presušena peciva;
 • Mogu se pojaviti poteškoće pri korištenju dječjih kolica.

Rixos Premium Dubai J

Ocjena hotela (Dubai): 4.7

RIXOS PREMIUM DUBAI J</div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/09/34816666193721-3320.jpg” title=”RIXOS PREMIUM DUBAI J<br />“></p><p>Još jedan hotel s pet zvjezdica u našoj ocjeni. Ovaj hotel također ima vlastitu plažu. Njegova duljina je 400 m, pa će većina posjetitelja imati dovoljno mjesta. Problemi mogu nastati samo ako se svi stanovnici odluče sunčati, jer hotel uključuje čak 443 sobe. Ali prilično je teško zamisliti takvu situaciju, obično mnogi gosti hotela provode vrijeme u samom Dubaiju.</p><p>Hotel pripada tipu odmarališta. To znači da teoretski uopće ne možete napustiti njezin teritorij — ovdje ćete pronaći sve što vam treba. Sve sobe nalaze se u ogromnoj zgradi od 35 katova koja je otvorila svoja vrata u svibnju 2017. godine. U blizini hotela nalaze se najveći trgovački centri koje također morate posjetiti. S prozora hotela možete vidjeti Iphine-najviši Ferrisov kotač na svijetu, jednu od najvažnijih atrakcija u gradu. Što se tiče međunarodne zračne luke, udaljena je oko 21 km.</p><p>Sobe u ovom hotelu tradicionalno su podijeljene u nekoliko vrsta. Uglavnom ljudi borave u standardnim dvokrevetnim sobama. Boravak u jednosobnim ili čak dvosobnim apartmanima puno je skuplji. Tu su i obiteljske sobe u kojima je odvojeno mjesto rezervirano za djecu. Pa, Apartman za mladence može ugoditi nevjerojatno šik krevet.</p><p>Svaka klimatizirana soba sadrži TV sa satelitskim programima, mini bar, sef, sušilo za kosu, pribor za kupanje i set za pripremu kave i čaja. Čišćenje soba odvija se svakodnevno. Gosti također trebaju imati na umu da se sadržaj mini bara troši uz naknadu.</p><p>Osoblje ovog broja govori različite jezike, uključujući Hrvatski. Stoga naseljavanje definitivno neće uzrokovati neugodnosti. Da, i lako možete saznati mjesto spremišta za prtljagu ili restorana. Usput, hotel može ponuditi i mnoge druge usluge. Na primjer, ovdje možete glačati odjeću, očistiti cipele, pregledati dokumente, prodati suvenire ili dostaviti hranu i piće u svoju sobu.</p><p>Hotel ima izvrsnu terasu na kojoj se možete udobno sunčati. To se može učiniti i uz bazen, gdje postoje i ležaljke i Suncobrani. U samom bazenu možete plivati i na tradicionalan način i na madracu. Nema prigovora ni na plažu ovog hotela. Kao što znate, Dubai je odrastao u pustinji, pa ne čudi da je plaža pješčana. Ulaz u more-sličan.</p><p>Ostaje dodati da Hrvatski turoperatori još ne nude pakete za odmor u UAE s boravkom u ovom hotelu. Ali nitko se ne trudi rezervirati sobu putem odgovarajućih internetskih usluga. Tjedan života dvije odrasle osobe bez djece u luksuznoj dvokrevetnoj sobi koštat će samo 82 tisuće. kuna. ili malo skuplje. U čemu je tajna tako niske cijene? Samo što hrana nije uključena u taj iznos. Čak i doručak! Također je nemoguće ne primijetiti da dok hotel nudi minimalnu količinu zabave za odrasle i djecu.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>Ima vlastitu plažu od 400 metara;</li><li>Osoblje pokušava govoriti Hrvatski;</li><li>Na raspolaganju su brojne konferencijske sobe;</li><li>Postoje bazeni, uključujući i one s grijanjem;</li><li>Sobe imaju pristojan otisak;</li><li>Dostupna je raznolika usluga;</li><li>Hotel je izgrađen nedavno;</li><li>Besplatni autobusi voze do najvećih trgovačkih centara.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>U cijenu nije uključen obrok;</li><li>Malo zabave za odrasle i djecu.</li></ul><h3>Le Royal Meridien Beach Resort Spa Dubai</h3><p>Ocjena hotela (Dubai): 4.7</p><div style=LE ROYAL MERIDIENBEACH RESORT SPA DUBAI

Kao što naziv hotela jasno govori, dopunjen je punopravnim spa centrom. Ovdje ćete biti vođeni kroz razne kozmetičke i zdravstvene tretmane, nakon čega ćete se osjećati osjetno bolje. Također, vlasnici hotela izjavljuju da će čak i djeca ovdje uživati u odmoru. I doista, zasigurno će cijeniti bazen s minimalnom dubinom. A neki od njih bit će oduševljeni Mini-klubom u. Pa, da biste poslužili vrlo malo dijete, možete nazvati dadilju. Roditeljima će dati vremena da se odmore ne samo od posla, već i od djeteta.

Ovaj hotel se nalazi dvadeset minuta vožnje od međunarodne zračne luke. Isti iznos treba ići u središte grada. Ukratko, mjesto hotela može se nazvati idealnim. Hotel obuhvaća tri zgrade unutar kojih je točno 500 soba. Pripadaju različitim vrstama. Dimenzije, interijeri i punjenje razlikuju se. Kao i neki drugi hoteli u Dubaiju, i ovdje se možete prijaviti u predsjedničke i kraljevske apartmane. To je ako zaradite milijune. Ostali čitatelji naše ocjene mogu si priuštiti samo luksuzne brojeve, koji zapravo nisu ništa posebno. Tu su klima uređaj, telefon, mini bar, sušilo za kosu i TV sa satelitskim programima. Pa, Radio, ako vam iz nekog razloga treba.

Na usluzi svakom kupcu – non-stop posluga u sobu. U sklopu objekta dostupni su butik, zlatarnica, sobe za sastanke i praonica kunalja. Ovdje neće biti teško unajmiti automobil. Što se tiče vodenih tretmana, posjetiteljima su na raspolaganju sauna, turska kupelj, pa čak i bazeni s mineralnom vodom. Može se samo nagađati kako su točno dubajci dobili ovu vodu. Imaju i slične izvore? Međutim, nemojmo se zamarati takvim sitnicama.

Dok se odmarate na takvom mjestu, svakako morate održavati svoje tijelo u formi. Zbog toga preporučujemo redovito kupanje u dva bazena koja su ovdje dostupna. Također, neće biti suvišno posjetiti teretanu, budući da se njezine usluge pružaju svim hotelskim klijentima. Možete se opustiti u jacuzziju. Pojedine sobe imaju vlastitu hidromasažnu kadu! Ovaj hotel ima dva teniska terena. Kako mjesta za igru skvoša nisu zaboravljena. Pa, među dostupnim vodenim sportovima su skijanje na vodi, jedrenje, kajaci, jedrenje na dasci i pedaline. Ukratko, ovdje je zabava potpuna narudžba!

Hotel je ispao vrlo velik. Njegovo opterećenje je pristojno u bilo koje doba godine. Međutim, to ne sprječava osoblje da služi svakom gostu tako što se nalazi u blizini ako je potrebno. Također, nema problema s hranom — na teritoriju hotela nalazi se veliki broj restorana i barova. Pa, vrijedi malo prošetati, jer ćete se naći na privatnoj plaži. Savršen pijesak, ležaljke s suncobranima, blagi ulaz u more-pa, o čemu još možete sanjati?

I na što možete pogriješiti? Možda samo do nedostatka tišine. Ako to želite postići, morate zatvoriti vrata na balkon, računajući na spas od vrućine isključivo uz pomoć klima uređaja. Dubai se neprestano gradi i obnavlja, vozač automobila redovito trubi-sve se to, naravno, vrlo dobro čuje. Iznimka su sobe na gornjim katovima, ali boravak u njima košta previše novca.

Ako pristanete odsjesti u luksuznoj sobi s pogledom na more, pripremite se za izdvajanje nešto više od 140 tisuća. kuna. Da budemo pošteni, taj iznos uključuje putovanje zrakoplovom i polupansion. Pogled na okolicu i hrana u obliku doručka neće previše utjecati na troškove — u svakom slučaju morat ćete platiti najmanje 125 tisuća kuna. kuna.

Prednosti

 • Nalazi se u blizini centra Dubaija i zračne luke;
 • Veliki broj restorana i barova;
 • Prisutni su izvrsni bazeni;
 • Postoji mini klub za djecu;
 • Područje soba ne može se nazvati malim;
 • Dostupni su razni sportovi na vodi;
 • Tu je teretana i par teniskih terena;
 • Prisutan najam automobila;
 • Odličan spa;
 • Prekrasna plaža koja ima pristojnu duljinu.

Nedostaci

 • Smješten na vrlo bučnom mjestu;
 • Nema animiranog programa.

SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT SPA 5*

Ocjena hotela (Dubai): 4.7

SOFITEL DUBAI THE PALM RESORT SPA

Još jedan hotel s pet zvjezdica u našem izboru. To je također Hotel prve linije, što znači da ima plažu tik uz njene zidove. U teoriji vam omogućuje da se opustite za relativno malo novca — obilazak ovdje možete pronaći za samo 105 tisuća kuna. kuna. Ali preporučujemo da ne štedite novac tako što ćete odsjesti u malo skupljoj sobi. Činjenica je da osoblje ovog hotela nije najbolji način za one sobe i apartmane koji se iznajmljuju za malo novca. Lako možete ući u prašnjavu sobu koja također nema tepihe na podu! Jednom riječju, na fotografijama ćete vidjeti jedno, a dobiti drugo. Da, znaju varati ne samo u Turskoj i Egiptu, već i u izuzetno bogatom Dubaiju…

Usput, naručite apartmane samo u slučaju hitne potrebe. Smješteni su u zasebnoj zgradi koja je vrlo udaljena od restorana i bazena. A vi ćete ih posjećivati svaki dan! Ne želite se umoriti na odmoru?

Međutim, hotel nije tako loš kao što se može činiti. Nalazi se na otoku Palm Jumeirah, okružen okomitim vrtovima. U budućnosti ćete se često prisjećati palmi koje su ovdje dostupne. Što se tiče samog hotela, on uključuje 361 sobu. Svaki od njih ima moderan dizajn. Ali ako se gore navedeni hoteli mogu pohvaliti prostranim sobama, onda ovdje nisu svi od njih. Klasične sobe imaju površinu od 44 četvornih metara. m. Isti broj može se pohvaliti brojevima i brojevima, koji se razlikuju samo po pogledu s prozora-ovdje možete uživati u moru. Nešto veće su sobe koje sadrže dnevni boravak. I, naravno, još prostranije sobe s dvije spavaće sobe nisu zaboravljene. Što je više moguće, Hotel je spreman ponuditi. To još nije kraljevski apartman, ali je blizu. Tri spavaće sobe s ogromnim krevetom u svakoj, jedna spavaća soba s dva mala kreveta, dnevni boravak, elegantno opremljena kuhinja-sve vas to očekuje na površini od 450 četvornih metara. m.

Ali vratimo se s neba na zemlju. Sve sobe uključuju mini bar, aparat za kavu i čaj, radni stol, sušilo za kosu, telefon, sef i klima uređaj. Detektori dima odgovorni su za sigurnost. Međutim, sada moraju biti prisutni u apsolutno svakom hotelu u Dubaiju.

Hotelska infrastruktura uključuje ne samo parkiralište za automobile, već i nekoliko soba za sastanke. To će zasigurno oduševiti čelnike velikih poduzeća koja su odlučila održati opći sastanak. Hotel je spreman ponuditi Vam uslugu batlera. Danonoćno! Ovdje se također možete prijaviti na satove kuhanja, razmijeniti valutu i odnijeti odjeću u praonicu kunalja.

Naravno, nećete provesti sve svoje slobodno vrijeme u sobi. Što je hotel spreman ponuditi u smislu zabave? Neki će uživati u plovidbi brodom. Žene mogu posjetiti spa centar koji nudi mnoštvo tretmana ljepote i masaže. Rijetko je nezauzeta hidromasažna kada. Pa, muškarci su dužni procijeniti teretanu koja je ovdje prisutna. Gostima hotela na raspolaganju su i sauna, hamam i solarij. Naravno, ni bazeni nisu zaboravljeni. Jedan od njih je otvoren, dok je drugi pod krovom. Dakle, čak i ako se u Dubaiju iznenada uspostavi loše vrijeme, možete sigurno plivati.

Ovdje je primjetno manje dječje zabave. Postoji mini klub u kojem djeca crtaju i rade druge slične stvari. To je zapravo sve. Dječje igralište, ako postoji, vlasnici hotela to ne spominju. Ali s druge strane, ponosni su na prisutnost dječjeg jelovnika u restoranu.

Restorani ovdje, Moram reći, puno. Internacionalnu kuhinju treba potražiti u. Gore spomenuti dječji jelovnik ima Iponi-specijalizirani dječji restoran smješten u mini klubu. Raznovrsna mesna jela nudi Carpentians. Pa, ako posjetite internet, možete kušati sve vrste morskih plodova. I to nije cijeli popis restorana! Tu su i barovi. Svi oni nude deserte i bezalkoholna pića, dok alkohol treba potražiti u lounge baru cigara.

Što se još može reći o ovom hotelu? Samo što gotovo nikada ne uključuje hranu u troškove života. Stoga, ako se odlučite rezervirati sobu ovdje, svakako se opskrbite barem istim iznosom za posjete restoranima i razne zabave. I pokušajte odabrati sobu s pogledom na more — u ovom slučaju najvjerojatnije možete spavati s otvorenim prozorima.

Prednosti

 • Postoji dječji klub;
 • Veliki broj restorana i barova;
 • Dostupni su unutarnji i vanjski bazeni;
 • Izvrsna pješčana plaža;
 • Prisutan je veliki spa centar;
 • Moderno opremljena teretana;
 • Dostupni su svi sadržaji za osobe s invaliditetom;
 • Ne baš visoki troškovi života.

Nedostaci

 • Malo vodenih aktivnosti;
 • Nema najma automobila;
 • Nije najbolji pogled iz nekih soba;
 • Neki se žale na loše čišćenje sobe.

Najbolji hoteli u Dubaiju na prvoj liniji za omjer cijene i performansi

ark Hyatt Dubai

Ocjena hotela (Dubai): 4.9

PARK HYATT DUBAI

Našu ocjenu nastavljaju hoteli u kojima smještaj ne košta konjski novac. Štoviše, takvi hoteli imaju svu potrebnu infrastrukturu. Na primjer, Internet se može pohvaliti čak i statusom s pet zvjezdica!

Ovaj hotel, može se reći, nalazi se u centru Dubaija. Istodobno, djeluje od 2005. godine. Ali već smo imali dojam da u one dane ovdje zapravo nije bilo kuća — gradnja je ovdje toliko aktivna upravo sada. Lijepo je što nakon izlaska iz hotela možete za nekoliko minuta doći do poslovnih četvrti, parkova i plaže u vlasništvu hotela.

Iz mnogih soba ovdje se pruža pogled na prekrasnu panoramu luke Dubai. Definitivno ćete htjeti uhvatiti ovu ljepotu ne samo u sjećanju, već i na fotografijama! Što se tiče broja soba, on ima nešto više od dvjesto. Doći ovamo iz zračne luke nije teško — cijeli put će trajati doslovno deset minuta. Kad se prijavite, oduševit ćete se prostranošću sobe. Čak i najmanji prostori imaju površinu od 52 četvorna metra. m. Strogo govoreći, takav parametar ima većinu brojeva. Samo 43 sobe mogu se pohvaliti većom površinom. Neki od njih imaju kupaonicu s posebnim opuštajućim tušem. Obiteljski apartman ima površinu od 109 četvornih metara. m. Ima dnevni boravak, prostranu kupaonicu, sjajnu spavaću sobu, pa čak i terasu. Pa, što je više moguće Hotel je spreman ponuditi predsjedničke i kraljevske apartmane. Njihova površina je 220 četvornih metara. m. Nije pretjeran pokazatelj, ali čak i na takvom teritoriju stane spavaća soba, odvojeni dnevni boravak, radna soba, blagovaonica, kuhinja, terasa i kupaonica.

Koji god Broj odabrali, morate računati na njegovo izvrsno punjenje. Posebno ćete pronaći TV sa satelitskim programima, sef, mini bar, pribor za kupanje, telefon i ostale sitnice. Ako ste gladni, možete se spustiti u jedan od restorana. Nude arapsku, Francusku i tajlandsku kuhinju, kao i sve vrste slatkiša. Jedan od restorana ima prekrasnu kolekciju vina koju želite upoznati svake večeri. Pa, tradicionalni doručci, ručkovi i večere s internacionalnim jelima poslužuju se u Carpentianu. Treba napomenuti i nepretenciozan restoran na terasi, gdje možete piti i jesti dok uživate u pogledu na luku Dubai.

Pa, što još ovdje možete učiniti, osim što jedete gurmanska jela i opuštate se u sobi? Sunčajte se na plaži, naravno. On pripada hotelu, tako da dodatni ljudi neće ometati točno. Ovdje možete lako dobiti ležaljku i kišobran, tako da će boravak na plaži definitivno biti ugodan.

U tako velikoj zgradi ne postoje samo sobe i ugostiteljski objekti. Ovdje ćete pronaći trgovine i punopravni poslovni centar s više računala. Netko će biti zadovoljan konferencijskim dvoranama — ovdje možete pravilno predstaviti novu robu ili održati masovni sastanak. Pa, ne smijemo zaboraviti spa centar. Sastoji se od osam soba za tretmane, od kojih svaka ima prozore s pogledom na vrt. Ovdje ćete napraviti masažu, raditi na licu, urediti manikuru, pa čak i ponuditi fitness. Međutim, možete skočiti i rastegnuti svoje tijelo u zasebnom fitness centru, koji je također dostupan ovdje.

Ako govorimo o sportskoj zabavi, morat ćete zaboraviti na teniski teren ili odbojkaško igralište. No, s druge strane, vlasnici hotela izgradili su punopravno golf igralište koje uključuje 18 rupa. Hotel nudi i ribolov. Ne nužno s obale, nekoliko privatnih jahti posvećeno je posebno ribolovu. Naravno, ponudit će vam obilazak Dubaija.

Ukratko, ovo je izvrstan hotel. Troškovi života ovdje nisu baš veliki. To je zato što uvijek osjećate da ovdje nešto nedostaje. Na primjer, najam automobila ne bi škodio (ovdje možete unajmiti samo limuzinu). Ovdje se redovito održavaju i svadbeni domjenci koji nekome mogu odvratiti pažnju. Ali sve su to samo prepirke. Malo je vjerojatno da će mali nedostaci hotela utjecati na vaše iskustvo odmora.

Prednosti

 • Privatna pješčana plaža;
 • Veliki broj restorana s jelima različitih kuhinja u svijetu;
 • Moguće pružanje usluge čuvanja djece;
 • Imati dječji jelovnik;
 • Dostupne su charter jahte iz lokalnog jahtaškog kluba;
 • Odličan spa;
 • Prisutan je 25-metarski bazen;
 • Sve sobe su vrlo prostrane;
 • Svaka soba ima balkon ili čak terasu;
 • Hotel je u blizini zračne luke;
 • Ne baš visoki troškovi života.

Nedostaci

 • Nema posebne zabave za djecu;
 • Od besplatnih obroka — samo doručak;
 • Hrvatski turoperatori još uvijek ne rade s ovim hotelom.

Hilton Dubai Jumeirah

Ocjena hotela (Dubai): 4.8

HILTON DUBAI JUMEIRAH

Još jedan hotel s pet zvjezdica na našoj ljestvici. Možda je ovo jedna od najpristupačnijih opcija. Turistička putovanja ovdje još nisu formalizirana. Ali ako se ne ustručavate rezervirati sobu putem odgovarajućih internetskih usluga, tada možete organizirati tjedan dana boravka u luksuznoj sobi za samo 50-65 tisuća kuna. kuna. Jao, ovaj trošak uključuje samo smještaj, Hotel vas neće zadovoljiti ni besplatnim doručkom, to se mora uzeti u obzir.

Hotel treba tražiti uz more, na plaži Jumeirah. Vožnja do centra grada i zračne luke-oko 20 minuta. Hotel je otvoren u listopadu 2000. Ako se neki drugi hoteli u Dubaiju nalaze u neobično visokim zgradama, ovdje ćete pronaći zgradu od 11 katova i dobro uređenu zelenu površinu. Iznenađujuće, u ovu zgradu stane otprilike tristo soba. Mnogi su standardni, ali čak i većina ima pogled na more. Unutar sobe trebali biste potražiti uobičajeno punjenje, bez obzira na neobično-samo glačalo s daskom za glačanje. Pomalo je neugodno što vam prilikom prijave u standardnu sobu neće biti odobreni A-i-A-pristup internetu ovdje se plaća.

Naravno, hotel nije ograničen na standardne sobe. Poslovni ljudi radije rezerviraju boravak u sobama s dodatnim uslugama i salonu u kojem se poslužuje doručak. Tu su i obiteljske sobe koje mogu primiti dvije odrasle osobe i troje djece. U takvim sobama možete pronaći dnevni boravak s sklopivom sofom, spavaću sobu i veliku kupaonicu u kojoj su prisutni i kada i tuš.

Ovaj hotel nema najviše zabave. Ovdje nema teniskih terena ili bilo čega sličnog. Nije bilo mjesta ni za teretanu. Ali s druge strane, nema problema s onim što će zauzeti vašu djecu u slobodno vrijeme. S njima možete prošetati igralištem. Ili koristite usluge mini kluba u kojem djeca crtaju, igraju se i rade druge stvari koje su im svojstvene. Ovdje nedostaje samo dječji bazen. Postoji samo ODRASLA osoba, ali on je većinu vremena u sjeni, zbog čega se voda u njemu čini previše hladnom.

Na samom mjestu možete kupiti suvenire koji će vas podsjećati na Dubai iznova i iznova. Tu su i kozmetički salon i parna soba. Ako govorimo o hrani, hotel ima samo dva restorana. U prvom se pripremaju jela međunarodne kuhinje, dok će drugi cijeniti ljubitelji talijanskih jela. Na teritoriju hotela možete pronaći nekoliko kafića i barova. Jedan od barova nalazi se, kako se i očekivalo, u blizini bazena.

Možda je ovo hotel koji nedvosmisleno nagovještava da vrijeme treba provesti s korisnošću. Redovito vozi autobuse do trgovačkih centara u Dubaiju. Uz njihovu pomoć neće biti teško doći do znamenitosti ovog grada. Pa, trebali biste se vratiti u hotel na spavanje, ništa više. Međutim, jedan od dana može se provesti sunčajući se na plaži. Čini se da će vam definitivno dosaditi provoditi više vremena ovdje.

Prednosti

 • Možete koristiti glačalo i dasku za glačanje;
 • Besplatan prijevoz do trgovačkih centara;
 • Restoran s talijanskim jelima;
 • Prisutni su mini klub i igralište;
 • Veliki broj barova;
 • Hotel je u blizini zračne luke;
 • Niski troškovi života;
 • Privatna pješčana plaža.

Nedostaci

 • Plaćeni pristup internetu;
 • U cijenu nije uključen obrok;
 • Voda u bazenu nije uvijek topla;
 • Ne mogu lako vratiti cijeli depozit.

The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel

Ocjena hotela (Dubai): 4.8

THE RETREAT PALM DUBAIMGALLERY BY SOFITEL

Značajan trenutak! Počinjemo opisivati hotele čiji je status “4 zvjezdice”. Ali moglo bi se činiti da u Dubaiju jednostavno nema takvih hotela! Za tjedan dana boravka u klasičnoj sobi ovog hotela tražit će samo 45 tisuća. kuna. Naravno, ovaj trošak ne uključuje hranu. Ali ne biste se trebali brinuti zbog toga, jer ćete većinu vremena provoditi izvan hotela. A pronaći restoran u Dubaiju nije teško. Ovaj je grad doslovno prepun njih. Naravno, na licu mjesta postoje restorani koji će vam pružiti zdravu prehranu za razuman novac.

Hotel se pozicionirao kao zdravstveni centar. To znači da gosti mogu proći kroz opuštajuće i pomlađujuće tretmane koji koriste najbolje organske proizvode. Međutim, nitko vas neće spriječiti da ostanete ovdje radi redovnog boravka. Mjesto je gotovo uvijek-hotel uključuje 255 soba, među kojima postoje čak i apartmani (troškovi života u njima više nisu tako mali).

S terase i plaže ove gostionice pruža se impresivan pogled na zaljev, na čijoj se suprotnoj strani uzdižu grandiozni neboderi. Čini se da su toliko daleko… međutim, praksa pokazuje da do centra Dubaija s ovog mjesta možete doći doslovno za 10-20 minuta. Pola sata i već ste blizu legendarnog nebodera Burj Khalifa. Otprilike isto vrijeme vožnje do međunarodne zračne luke. U trgovački centar Nazipina možete besplatno pristupiti hotelskim autobusom.

Sada je to jedno od najboljih mjesta za ljude koji žele provesti cijeli svoj odmor na plaži. Ovdje radi čak i osoblje ruskog govornog područja, što također ne može ne ugoditi. Lijepo je i što se plaža redovito čisti. Pa, što se tiče nedostatka specifične zabave… tu je teniski teren, fitness centar je nedavno otvoren, a možete se baviti i ribolovom. Nekima je to sasvim dovoljno. Čak i posjetitelji u svojim recenzijama bilježe čišćenje sobe dva puta dnevno i dobru zvučnu izolaciju. Ovdje možete doći s djecom. Iako ako vaše dijete uopće ne voli odmor na plaži, onda je bolje odabrati neki drugi hotel.

Prednosti

 • Vrlo niski troškovi života;
 • Hotel nudi sve vrste zdravstvenih tretmana;
 • Tu je plaža s prekrasnim pogledom na Dubai;
 • Redovito čišćenje soba i čišćenje plaže;
 • Sobe su vrlo prostrane;
 • Osoblje ima ljude koji govore Hrvatski;
 • Do centra grada i zračne luke-relativno blizu;
 • Nema buke izvan prozora sobe;
 • Možete plivati u bazenu ili sjediti u jacuzziju.

Nedostaci

 • Nema puno zabave;
 • Mini klub dodatna naknada.

Hawthorn Hotel Suites by Wyndham J

Ocjena hotela (Dubai): 4.7

HAWTHORN HOTEL SUITES BY WYNDHAM J</div><p>” src=”/wp-content/uploads/2023/09/47316666193721-6520.jpg” height=”450″ title=”HAWTHORN HOTEL SUITES BY WYNDHAM J<br />“></p><p>Još jedan predstavnik ljestvice najboljih hotela u Dubaiju s četiri zvjezdice. Nalazi se na glavnoj ulici, gdje možete pronaći veliki broj svih vrsta zabavnih sadržaja, uključujući obiteljske. Sam hotel je ogromne veličine, a većina njegovih soba ima pogled na Perzijski zaljev.</p><p>Sobe ovog hotela imaju pristojnu površinu i standardno punjenje. Posjetitelja čekaju TV sa satelitskim programima, klima uređaj, pa čak i aparat za kavu. Naravno, svaka soba uključuje izvrsnu kupaonicu u kojoj se mogu otkriti ogrtači i papuče.</p><p>Ako je potrebno, gost može naručiti poslugu u sobu. Ali ako ne želite potrošiti dodatni novac, onda je bolje da sami posjetite Restoran Nazionine. Na ovom mjestu pripremaju se jela međunarodne kuhinje. Ako želite probati neka neobična jela, morat ćete napustiti hotel posjetom nekim drugim restoranima u Dubaiju. Ostaje dodati da su u cijenu smještaja uključeni samo doručci.</p><p>Osjeća se da su vlasnici ovog hotela pokušali osigurati da dođu u njihov hotel radi posjeta trgovačkim centrima — prije nego što su ovdje nadohvat ruke. Ali to ne znači da će hotel biti dosadan, da ćete poželjeti što prije napustiti svoje imanje. Ovdje možete mirno plivati u ogromnom bazenu. Ili se sunčati oko njega, ležaljka i kišobran trebaju ići svakoj osobi. Također se možete spustiti u teretanu. Pokazalo se da nije jako veliko, ali sadrži moderne simulatore. Pa, je li moguće ne spomenuti privatnu plažu? Ima pristojnu veličinu, a njegov blagi ulaz u more sastoji se isključivo od pijeska.</p><p>Ovaj hotel trebao bi se svidjeti i djeci. Sviđati se, ali ne činiti se savršenim. Da, ovdje je igralište. Uz nadoplatu možete čak i rezervirati uslugu čuvanja djece. Međutim, uprava hotela iz nekog je razloga zaboravila na mini klub. Ovdje nedostaje i zasebni dječji bazen.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>Izvrsni doručci s puno voća;</li><li>Prekrasna pješčana plaža;</li><li>Restoran ima dječji meni;</li><li>Lijep bazen s ležaljkama oko njega;</li><li>Prisutan je izvrstan spa centar;</li><li>Postoji grijani bazen;</li><li>Realiziran najam automobila;</li><li>Nalazi se praktički u centru Dubaija, u blizini zračne luke;</li><li>Sobe i apartmani su vrlo prostrani.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>Visoki troškovi života;</li><li>Ručkovi i večere – uz nadoplatu;</li><li>Malo sportske zabave;</li><li>Djeci odmor ovdje može biti dosadan.</li></ul><h3>JW Marriott Marquis Hotel Dubai</h3><p>Ocjena hotela (Dubai): 4.7</p><div style=JW MARRIOTT MARQUIS HOTEL DUBAI

Još jedan hotel smješten u samom centru Dubaija. To mu nameće određena ograničenja. Na primjer, sobe na maloj visini rijetko mogu spavati s otvorenim vratima na balkon. Činjenica je da je Dubai još uvijek veliko gradilište. I ne samo velika, već i danonoćna. Jednom riječju, buka će vas definitivno ometati. Nedostaje samo na velikim visinama. No, sobe na gornjim katovima cijene su znatno skuplje.

Međutim, gore navedeno odnosi se na sve hotele koji rade u središtu ovog grada. A po čemu se ovaj hotel razlikuje od svoje braće? Možda će se mnogi sjetiti činjenice da su sve sobe ovdje približno jednako podijeljene između dva nebodera. Vrlo visokim neboderima. Toliko visok da je u njih moglo stati 1608 soba. Unutar svakog od njih nalazi se radni stol, TV i kupaonica s dubokom kadom.

Ovaj put nećemo detaljno govoriti o sobama. S takvim brojem vlasnika hotela nije bilo teško postići najveću raznolikost. Ovdje možete lako pronaći sobu s dva toaleta. Ovdje se ne zaboravljaju ni apartmani s ogromnim prostorom, u kojima predsjednik bilo koje zemlje može mirno odsjesti.

Prijeđimo na prehranu. To se provodi u restoranu Naziona6. Ovdje se redovito tijekom dana poslužuje “švedski stol” koji se sastoji od jela međunarodne kuhinje. Ako želite cijeniti indijsku kuhinju, tada se preporučuje posjet restoranu Carpinois

 • ary by Jiggs Kalra. Tu je i sportski bar u kojem se poslužuju gurmanski zalogaji i sve vrste pića.

  Imajte na umu da hotel nudi dvije vrste smještaja. Jedan je da su samo doručci besplatni, dok druga vrsta podrazumijeva večere. Preporučujemo drugu opciju, iako je malo skuplja. Možete ga odbiti samo ako ste putnik u srcu. U tom ćete se slučaju u hotel vraćati tek kasno navečer. Usput, lako možete prenijeti fotografije snimljene na svojim izletima — u cijelom hotelu postoji besplatni Ina-Ina-Ina.

  Hotel s toliko soba dužan je ponuditi puno zabave. Posebno je opremljen vanjski bazen. Tu je i spa centar s hamamom. Još jedna stvar koju možete rezervirati je obilazak lokalnih atrakcija. Može se primijetiti i grijani bazen. Međutim, njegova se prisutnost čini besmislenom — u Dubaiju se gotovo tijekom cijele godine promatra sunčano vrijeme.

  Tu zapravo završava popis zabave. Izlet u noćni klub dostupan je uz nadoplatu. Pa, najam automobila nije zabava, već ozbiljna potreba. Možda najviše razočarava nedostatak mini kluba i dječjeg bazena. Ako planirate obiteljski odmor s djecom, onda je bolje razmotriti drugi hotel. Internet je namijenjen onima koji ovdje neće provesti previše vremena. Nije slučajno što se hotel nalazi pet minuta vožnje od centra grada. Ovo nije odmaralište udaljeno desetak kilometara od Dubaija. Što mogu reći, ovdje nema ni vlastite plaže!

  Prednosti

  • Sobe imaju veliku površinu;
  • Gotovo uvijek postoje besplatni brojevi;
  • Besplatna usluga prijevoza do trgovačkog centra;
  • Hotel se nalazi u blizini zračne luke i centra grada;
  • Dostupni obroci u formatu “buffet”;
  • Postoji vanjski bazen;
  • Dostupna je moderna teretana;
  • Najam automobila;
  • Spa centar nije zaboravljen.

  Nedostaci

  • Nedostaje vlastita plaža;
  • Djeci će ovdje sigurno biti dosadno;
  • Nema sportske zabave.

  JA Ocean View Hotel

  Ocjena hotela (Dubai): 4.7

  JA Ocean View Hotel

  Na šestom mjestu-hotel sa slikovitim pogledom na Perzijski zaljev. U njemu borave i poslovni putnici i obični turisti. Dubai Marina jedno je od najvećih i najprestižnijih područja grada. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se poznata javna plaža Jumeirah Beach. Obala s bijelim savršeno čistim sitnim pijeskom doseže širinu od 100 m. Postupno sigurno spuštanje u vodu privlači kampere s malom djecom. U blizini udobno opremljenih područja nalazi se ugodna uvala obložena kamenjem, gdje turisti snimaju svijetle, šarene fotografije. Ulaz na plažu je besplatan. Svježi ručnici daju se svaki dan. Tu je i privatna plaža na kojoj se svakodnevno pruža usluga prijevoza.

  Šest licenciranih restorana i barova zadovoljit će izbor pića i jela najzahtjevnijeg gosta. The Internet nudi internacionalnu kuhinju. U NASA-i pripremaju ukusnu talijansku pizzu. U Iphine možete uživati u Delikatesnom mesu pripremljenom na roštilju prema američkim i britanskim receptima. Na internetu se poslužuju lagani zalogaji, čaj, kava. Svako je mjesto uređeno u individualnom stilu koji prenosi atmosferu različitih svjetskih kuhinja. U sobama možete naručiti voće, čokoladu, kolačiće, kao i više zadovoljavajućih zalogaja. Hrana se isporučuje 24 sata dnevno.

  U blizini hotela nalaze se brojne trgovine, trgovački i zabavni centri, atrakcije grada. Ovdje se nalaze luksuzni butici najpoznatijih svjetskih marki. Nekoliko kilometara na putu, a gosti Dubaija ulaze u Golf klub, tematski park “Legoland”, zabavni park. Do različitih dijelova grada možete doći podzemnom željeznicom, od kojih se nekoliko stanica nalazi 200, 800 i 900 m od interneta, taksijem ili iznajmljivanjem automobila. Do svih većih trgovačkih centara dostupna je besplatna dostava autobusom.

  Stambeni fond je raznolik. Sve sobe imaju prekrasan pogled na more. Svaki ima balkon s namještajem. Smještaj je moguć od 1 do 6 osoba u standardnim, obiteljskim, superior, klupskim sobama, kao i suite i junior suite. Bez obzira na kategoriju, Sve su sobe prostrane s novim namještajem i aparatima. Kupaonica ima ogrtače, papuče, ručnike, higijenske potrepštine.

  Na podu-tepih. U zvučno izoliranim sobama nalaze se sef, hladnjak, kuhalo za vodu, aparat za kavu, sušilica kunalja. Satelitska TV pruža mogućnost gledanja kanala na ruskom jeziku. Besprijekorna usluga zabilježena je u gotovo svakom opozivu. U dobro opremljenoj teretani možete vježbati samostalno ili pod vodstvom trenera.

  U kozmetičkom salonu ponudit će se modno bojanje, šišanje, oblikovanje, manikura, pedikura, kozmetički postupci, epilacija. Možete se opustiti u spa kompleksu, gdje su razvijeni razni programi za pomlađivanje i opuštanje. Ljubitelji aktivnosti na otvorenom igraju pikado, stolni tenis, bilijar, golf. Dnevni i večernji programi će se svidjeti ljudima različitih dobnih skupina. U dnevnom boravku održavaju se sportski događaji uživo, koncerti na otvorenoj pozornici i živa glazba. Noću u klubu sve zabavlja DJ s izborom najrelevantnijih melodija.

  Veliki panoramski bazen funkcionira tijekom cijele godine. Za djecu je osigurana zasebna sigurna zona. U blizini se nalaze ležaljke, fotelje, Kišobrani, ugodni stolovi. Oprema za roštilj dostupna je za iznajmljivanje koja će vam pomoći da provedete vrijeme u vašoj tvrtki. Dječji klub otvoren je za djecu, opremljeno je igralište s vrtuljcima, pružaju se usluge čuvanja djece, emitiraju se posebni kanali na TV-u.

  Svi sadržaji dostupni su osobama s invaliditetom. Fotelje ulaze u bilo koja vrata, toaleti su opremljeni rukohvatima i niskim umivaonicima. Zaposlenici komuniciraju na 9 jezika, uključujući Hrvatski. Besplatni brzi internet radi na cijelom području.

  U hotelima je maksimalno osmišljena zaštita od požara i prodora neovlaštenih osoba. Sva potrebna područja opremljena su detektorima dima i aparatima za gašenje požara. Video kamere instalirane na svim javnim mjestima. Sigurnost je na dužnosti danonoćno. U slučaju nepredviđenih situacija aktivira se alarm. U poslovnom centru mogu se održavati konferencije i poslovni sastanci, okupljajući bilo koji broj sudionika.

  Prednosti

  • Mnogi restorani, kafići, barovi;
  • Najčišća plaža s glatkim ulazom;
  • Taktično i ljubazno osoblje;
  • Veliki francuski prozori u sobama;
  • Balkoni s prozirnom pregradom;
  • Razni tretmani ljepote;
  • Intenzivni večernji programi;
  • Bavljenje različitim sportovima;
  • Dijetalni i dječji jelovnik;
  • Besplatno natkriveno sigurno parkiralište.

  Nedostaci

  • Nisu otkriveni.

  Najbolji hoteli u Dubaiju u području trgovačkih centara

  Millennium Plaza Hotel

  Ocjena hotela (Dubai): 4.9

  MILLENNIUM PLAZA HOTEL

  Ovaj hotel s pet zvjezdica juri između dva svjetla. S jedne strane, nudi pristup mnogim trgovačkim centrima, restoranima i drugim ustanovama u Dubaiju — do njih možete doći ne samo taksijem, već i pješice. S druge strane, hotel nudi prekrasan odmor, često ne želite napustiti svoj teritorij. Iako će, naravno, nešto sigurno nedostajati. Vjerojatno se najviše osjeća nedostatak plaže. U početku se može zamijeniti vanjskim bazenom, oko kojeg je postavljen veliki broj ležaljki. Ali u budućnosti ćete ipak htjeti ostati na jednoj od plaža Dubaija — doći do njih relativno kratko.

  Treba napomenuti da je ovdje izgrađeno nekoliko bazena. I to je točno, jer se odjednom u takvom hotelu može odmoriti nekoliko stotina ljudi. Zanimljivo je da postoji i grijani bazen. Ako je u konvencionalnoj Turskoj njegova svrha jasna, onda se u Dubaiju takav bazen čini besmislenim. Drago mi je da vlasnici hotela nisu zaboravili na dječji bazen! Ali ovdje nema druge dječje zabave. Želite animaciju i druge dječje radosti? U tom slučaju morate razmotriti rezervaciju sobe u nekom drugom hotelu.

  Gotovo svi hoteli u Dubaiju nude prostrane sobe. Ovo nije iznimka od pravila. Unutar sobe nalazi se prostor za sjedenje s TV-om i mini barom, prekrasna kupaonica s odvojenim tušem i kadom, klima uređaj i veliki prozori. Ako izađete izvan hotela, odmah možete primijetiti stanicu podzemne željeznice. Ovo je možda najjeftiniji način da dođete do svih atrakcija Dubaija. Pa, ako imate pravo, možete koristiti najam automobila. Naravno, to više nije najjeftiniji užitak.

  Nažalost, nisu sve hotelske usluge uključene u cijenu smještaja. Najtužniji je plaćeni posjet teretani. Ali mnogi posjetitelji žele se održati u formi! Usluga pranja kunalja i kemijskog čišćenja dostupna je uz nadoplatu, kao i posluga u sobu.

  Troškovi boravka u ovom hotelu ne mogu se nazvati niskim. To je zbog činjenice da Restoran koji je ovdje prisutan cijeli dan radi na sustavu ” buffet “. Ukratko, ovo je rijedak slučaj kada u Dubaiju nisu uključeni samo doručci. Gosti slave širok izbor jela u ovom restoranu. Možete jesti i na drugim mjestima. Na primjer, na krovu hotela možete pronaći šik bazen s panoramskim pogledom na grad, u blizini kojeg se nalazi dnevni boravak. Boravak ovdje iza sebe ostavlja izuzetno pozitivno i nezaboravno iskustvo.

  Prednosti

  • Možete naručiti uslugu čuvanja djece;
  • Postoji osoblje ruskog govornog područja;
  • Sobe su prostrane;
  • Postoje vanjski bazeni;
  • Prisutan najam automobila;
  • Obroci u formatu “buffet”;
  • Postoji dječji bazen;
  • Nalazi se u blizini trgovačkih centara.

  Nedostaci

  • Pohađanje teretane naknada — za dodatni novac;
  • Visoki troškovi života;
  • Malo dječje zabave;
  • Nema vlastite plaže.

  Shangri-La Hotel, Dubai

  Ocjena hotela (Dubai): 4.8

  SHANGRI-LA HOTEL, DUBAI

  U Dubaiju vole ugostiti hotele u neboderima. Omogućuje gostima da uživaju u pogledu na grad s visine izravno s prozora svoje sobe. Pa, asa-Asa je otišao još dalje. Čak je i kupaonice opremio prozorima! Omogućuje namakanje u kupaonici dok gledate kako sunce vreba iza obližnjeg nebodera. A ako je u kupaonici ovaj prozor obično relativno mali, tada vas u samoj sobi mogu čekati panoramski prozori!

  Za razliku od mnogih hotela u Dubaiju, ovaj predstavnik naše ljestvice uređen je u azijskom stilu. Trebali biste ga potražiti deset minuta vožnje od svjetski poznatog trgovačkog centra, Tsino. Isto toliko vožnje do Burj Khalife-najvišeg nebodera koji morate vidjeti prilikom prvog posjeta Dubaiju.

  Hotel obuhvaća 302 sobe. Svaki od njih ima radnu površinu, TV i mini bar. Hrana se nudi u osam restorana i barova. Ovdje možete kušati bilo koja jela, čak i najneobičnija. U večernjim satima možete posjetiti dnevni boravak na otvorenom. Spomenuti neboder Burj Khalifa ovdje se vidi kao na dlanu. Na ovom području nalazi se i bazen. Kupanje u njemu dok se sunce naginje prema horizontu neprocjenjivo je! Pa, pored bazena nalazi se bar koji vam omogućuje da kušate aromatizirane nargile i uživate u koktelima s potpisom.

  Naravno, Ace-Ace ne podrazumijeva samo jelo, spavanje i plivanje. Postoji izvrstan zdravstveni klub koji uključuje teniske i skvoš terene, kao i brojne sprave za vježbanje. Još uvijek ne boli odlazak u toplice koje nude tretmane temeljene na kineskoj medicini.

  Jao, ovo je tipičan gradski hotel. To znači da ne biste trebali računati na plažu — moći ćete se sunčati samo na terasi. Također sugerira da je hotel manje dizajniran za dugi boravak s djecom. Naravno, područje soba omogućuje vam da se prijavite s jednim ili dvoje djece. Za bebe će čak osigurati dječji krevetić! Međutim, kao takva zabava za djecu (na primjer, mini klub ili animacija) ovdje jednostavno nema. Za njih je dizajniran dječji bazen, u restoranu uz nadoplatu možete dobiti jela s dječjeg jelovnika i to je sve. Može se spomenuti i dadilja, ali praksa pokazuje da se njezine usluge u takvim hotelima rijetko koriste.

  Ostaje dodati da se hotel nalazi pet minuta hoda od stanice metroa. Ako nabavite automobil ili naručite taksi, možete doći do parka Jumeirah Beach za istih pet minuta. Ukratko, možete doći do plaže bez ikakvih poteškoća da se sunčate pod suncem. Pa, do međunarodne zračne luke trebate voziti oko 15 minuta.

  Prednosti

  • Trgovački centri, metro stanica i zračna luka-vrlo blizu;
  • Veliki broj restorana i barova;
  • Postoji vanjski bazen;
  • Iz soba se pruža izvrstan pogled na Dubai;
  • Tu su teretana i spa centar;
  • Prisutan najam automobila;
  • Dostupan je dječji bazen;
  • Možete nazvati dadilju.

  Nedostaci

  • Gotovo sva zabava je dodatna naknada;
  • Troškovi života ne mogu se nazvati niskim;
  • Malo dječje zabave;
  • Nedostaje vlastita plaža.

  Sheraton Grand Hotel, Dubai

  Ocjena hotela (Dubai): 4.8

  SHERATON GRAND HOTEL, DUBAI

  Još jedan predstavnik naše ocjene, s čijih se prozora pruža pogled na centar grada. Međutim, treba napomenuti da su sobe smještene prilično nisko, što malo pokvari dojam. Međutim, tijekom boravka u Dubaiju nitko vas neće spriječiti da posjetite promatračku platformu koja se nalazi na mnogim najpoznatijim neboderima.

  Ovaj se hotel nalazi na autocesti Sheikh Zaid Road. Stanica podzemne željeznice nalazi se na deset minuta hoda. Do glavnih atrakcija i trgovačkih centara možete doći taksijem. Ako vas zanima udaljenost od međunarodne zračne luke, putovanje će trajati oko 20 minuta. Ista količina vožnje do trgovačkog centra, koju smo više puta spomenuli.

  Sam hotel nudi udobne i prostrane sobe. I ne samo njih, ovdje su dostupni i puni apartmani! U korist potonjeg, trebali biste napraviti svoj izbor ako više volite kuhati hranu sami.

  Kao i mnogi drugi hoteli u Dubaiju, zabranjeno je pušenje. Ovo je sjajna vijest za one koji ne vole miris duhana. Na krovu hotela nalazi se bazen. Zanimljivo je da je opremljen grijanjem. Stoga u njemu možete ugodno plivati čak i nakon zalaska sunca! Među ostalim sadržajima valja istaknuti besplatni Ina-Ina u sobama, ugostiteljskim objektima i ostalim smještajima.

  Svaka hotelska soba oduševit će vas modernim interijerom. Nakon što živite na takvom mjestu, definitivno ćete svoj stan smatrati zastarjelim. Kao i svaka druga gostionica s pet zvjezdica, i za svakog posjetitelja nudi televizor, ogroman krevet i elegantno namještenu kupaonicu. A gost će moći koristiti aparat za kavu — nisu sve sobe konkurentskih hotela opremljene njime.

  Kao što ste već shvatili, ovo je gradski hotel. Ne možete sanjati o bilo kojoj plaži. Ali pronaći gradsku plažu u Dubaiju neće biti teško, tako da ne trebate puno brinuti. Ovdje nema ni dječjeg bazena. To je tužno. Primjetno je da ovaj hotel uopće ne preporučuje prijavu u sobu s djecom — riskirate da redovito izjavljuju da su umorni ili da im je dosadno.

  Hotel zapravo nije ništa posebno. Prema standardima Dubaija, ovo je nepretenciozan hotel u kojem radi ljubazno osoblje. Netko čak govori Hrvatski! Drago mi je da je ovdje prisutan barem fitness centar. Vježba istezanja i drugih fizičkih vježbi izazvat će samo pozitivne emocije, jer ćete istovremeno promatrati grad, čiji se pogled otvara s panoramskog prozora. A tu je i spa centar koji će neke žene definitivno posjetiti. A i muškarci, jer spa centar ima saunu.

  Prednosti

  • Dostupan je vanjski bazen;
  • Spa centar sa saunom i jacuzzijem;
  • Prostrane sobe;
  • Tu su restoran i bar;
  • U sklopu objekta nalazi se mini market;
  • Možete se baviti fitnesom;
  • Osoblje ima ljude koji govore Hrvatski;
  • Doručak u obliku “švedskog stola”;
  • Svaka soba ima aparat za kavu;
  • Hotel se nalazi u blizini centra Dubaija.

  Nedostaci

  • Nema vlastite plaže;
  • Nema zabave za djecu;
  • Skroman popis usluga.

  Roda Al Bustan Hotel

  Ocjena hotela (Dubai): 4.7

  RODA AL BUSTAN HOTEL

  Još jedan hotel koji ima status “5 zvjezdica”zaokružuje našu ocjenu. Ovo je hotel najbliži međunarodnoj zračnoj luci i udaljen je samo 1 km. S jedne strane, to je plus, jer ne trebate dugo doći do hotela, a zatim se vratiti. S druge strane, redovito ćete promatrati zrakoplove koji lete nisko i bruje. Možete zaboraviti na noćni san s otvorenim prozorom na balkonu. Međutim, netko će čak biti zainteresiran za divljenje avionima, jer ovdje slijeću čak i ogromni avioni, koje rijetko vidite uživo.

  Sve sobe u hotelu Dubai uređene su u nježnim prirodnim bojama. Ovdje možete uživati u gledanju satelitske televizije, radu za kvalitetnim stolom i opuštanju u dubokoj kadi. Gostima su na raspolaganju ogrtači za kupanje, papuče i pribor za pripremu kave. Neke sobe imaju pristup bazenu. Otvoren je, a oko njega se nalazi sve što vam je potrebno za sunčanje. Temperatura vode ovdje je regulirana, tako da se sigurno nećete smrznuti.

  Kad ogladnite, možete posjetiti jedan od sedam restorana koji su ovdje prisutni. Poslužuju jela japanske, tajlandske, livajske i međunarodne kuhinje. Uz bazen se nalazi bar u kojem se poslužuju lagani zalogaji i pića.

  Djeca također mogu prskati u bazenu. Nažalost, za njih nema druge zabave-hoteli u Dubaiju rijetko prakticira animaciju ili nešto slično. Odrasli mogu igrati tenis ili skvoš. Šteta je samo što ćete opremu morati unajmiti za novac. Tu je i najam automobila, tako da možete dobiti prijevoz za temeljitije istraživanje Zemlje. Također možete primijetiti spa centar u kojem možete dobiti masažu, manikuru i pedikuru.

  Prednosti

  • Odličan bazen s kontroliranom temperaturom;
  • Veliki broj restorana;
  • Doručak u formatu “buffet”;
  • Osoblje uključuje osobu koja govori Hrvatski;
  • Hotel se nalazi u blizini centra grada;
  • Prisutan spa;
  • Postoji dječji bazen;
  • Možete igrati skvoš ili tenis;
  • Teretana nije zaboravljena.

  Nedostaci

  • Nema vlastite plaže;
  • Netko neće voljeti takvu blizinu zračne luke;
  • Malo zabave za djecu.

  Atana Hotel

  Ocjena hotela (Dubai): 4.7

  ATANAHOTEL

  Na petoj poziciji-hotel poznat mnogim Hrvatskim turistima, koji se nalazi u neposrednoj blizini nekoliko velikih trgovačkih centara. Opremljen je svime što vam je potrebno za ugodan boravak. Usluga je u skladu s međunarodnim standardom, a osoblje govori Hrvatski. Svi prostori uređeni su u modernom stilu. Sobe su opremljene najnovijom tehnologijom. Oni pružaju sve potrebne potrepštine za pripremu čaja i kave.

  828 soba podijeljeno je u 9 vrsta. To su standardi, obitelji, apartmani i deluksi. Površina najmanjeg broja je 32 KV. m. Za goste: besplatni kozmetički pribor, sušilo za kosu, papuče, ogrtači, osvijetljeno ogledalo za šminkanje, kuhalo za vodu, aparat za kavu, sef, hladnjak, radni stol, preša za hlače, pribor za njegu cipela. Satelitska televizija emitira mnoge kanale, uključujući rusificirane. Veličina apartmana – 110kv. m. Francuski prozori imaju prekrasan pogled. Čišćenje i mijenjanje ručnika vrši se svakodnevno. Dobro osmišljen sustav izolacije buke pruža gostima miran odmor. Zatamnjene zavjese koje blokiraju svjetlost stvorit će ugodnu atmosferu za dnevni san.

  Dizalo neće morati čekati. Ima ih nekoliko, tako da se ne stvaraju neugodnosti. Internet u cijelom području je besplatan. Veliki vanjski bazen opremljen je terasom za sunčanje. U fitness sobi možete koristiti uslugu osobnog trenera. Sportski klub opremljen je raznim simulatorima. Tretmani zdravlja predstavljeni su u proširenoj varijaciji. SPA centar uključuje saunu, parnu kupelj i sobu za masažu. U kozmetičkom salonu pružaju se sve vrste usluga preobrazbe. Prizemlje zgrade u potpunosti zauzima trgovačka arkada s suvenirnicama i buticima.

  Osoblje uvijek priskoči u pomoć i brzo riješi sve probleme: od manjih do najtežih. U dječjem klubu iskusni animatori bave se malim gostima. Ova usluga je dodatna naknada. Na otvorenom je opremljeno igralište. Na zahtjev je moguće unajmiti dadilju za njegu mališana. Kuhari pripremaju dječja jela, iako se zdrava i prikladna hrana može naći na općem jelovniku.

  Hotel nudi veliku raznolikost hrane. Gosti posjećuju tri restorana uređena u različitim stilovima, lounge caffe. Piano bar nudi živu glazbu, a kava i čaj poslužuju se u tradicionalnim i egzotičnim sortama. Besplatan doručak poslužuje se u okviru “švedskog stola”. Također možete kupiti kartu s punim pansionom. Za proslave je osigurana velika izvrsno uređena banketna dvorana. Na njegov rođendan gostu u jednoj od ustanova uručuje se slatki poklon.

  Mnoge atrakcije područja nalaze se na 5-7 minuta vožnje: skijaški kompleks, golf teren, plaža, trgovački, poslovni i zabavni centri. To pomaže privući veliki broj turista iz cijelog svijeta. Do njih možete doći autobusom, čije se stajalište nalazi na 400 m, podzemnom željeznicom ili taksijem. U krugu od 1 km od objekta nalaze se 133 ugostiteljska objekta s raznim kuhinjama, uključujući lokalnu nacionalnu.

  Gostima su na raspolaganju: najam automobila, mjenjačnica, pult za razgledavanje, praonica kunalja, kemijsko čišćenje, dežurno medicinsko osoblje. U poslovnom centru nalaze se konferencijske dvorane različitih kapaciteta, u kojima se nalazi sva potrebna tehnička oprema. Predstavljena je prilika za korištenje usluge višejezičnog tajnika.

  Recenzije o internetu govore o visokoj razini usluge. U njemu se zaustavljaju i poslovni pregovori i obiteljski odmor. Sigurnost-na najvišoj razini. Pušenje je zabranjeno u cijelom području, a posvuda su instalirani detektori dima. Brza prijava prilikom prijave omogućuje brz pristup sobi i svim ponuđenim uslugama.

  Osobe s invaliditetom završavaju u potpuno opremljenom hotelu u kojem se osjećaju što ugodnije. Pristup invalidskim kolicima osiguran je svim javnim prostorima. Sobe također uzimaju u obzir sve za slobodno kretanje. Prema statistikama internetskog resursa, gosti se ovdje vraćaju češće nego u druge hotele ove vrste.

  Prednosti

  • Prikladno mjesto u blizini različitih objekata;
  • Moderna visokotehnološka zgrada;
  • Veliki broj trgovina na licu mjesta;
  • Obroci: doručak, polupansion i pansion;
  • Ukusna jela u hotelskim restoranima;
  • Ljubazno osoblje ruskog govornog područja;
  • Veliki bazen s odvojenim dječjim prostorom;
  • Savršena čistoća u zatvorenom i na otvorenom;
  • Non-stop posluga u sobu:
  • Dobro osmišljeno slobodno vrijeme za malu djecu.

  Nedostaci

  • Nisu otkriveni.

  TRYP by Wyndham Dubai

  Ocjena hotela (Dubai): 4.7

  TRYP by Wyndham Dubai

  Na šestom mjestu je inovativni hotel koji je popularan među poslovnim putnicima zbog svoje dobre lokacije. Nalazi se u četvrti Barsha Heights u blizini stanica podzemne željeznice. To vam omogućuje da smanjite opterećenje proračuna i odustanete od taksi usluga, što je za mnoge turiste definitivan plus. Do zračne luke g. Dubai – 30 minuta vožnje. U okolici-veliki broj zanimljivih znamenitosti. Područje se smatra jednim od najboljih u pogledu lokacije, tako da Gostionica nikada nije prazna. Otvoreno u 2017

  2018. godine. dobitnik nagrade za “Najbolji hotel s četiri zvjezdice godine”.

  Smještaj će oduševiti svojom raznolikošću. Za goste na izbor 12 vrsta soba. Bit će ugodno i jednom gostu i velikoj obitelji. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev. S prozora zgrade od 30 katova pruža se panoramski pogled na grad. Kupaonice imaju toaletne potrepštine, sušilo za kosu, ogrtače, papuče. Na raspolaganju su i aparat za kavu, kuhalo za vodu, mini bar, sef, veliki flat TV. Svakodnevno čišćenje. Praonica kunalja i kemijsko čišćenje dostupni su uz nadoplatu. Sobe su obiteljske, za pušače i nepušače. Brzi Liftovi dostavljaju se na gornje katove gostiju.

  Povećana zvučna izolacija jamči miran odmor u bilo koje doba dana ili noći. U sobu se na zahtjev dostavlja hrana. Za osobe s invaliditetom stvoreni su maksimalni smještajni kapaciteti. Sve sobe opremljene su uređajima za streaming. Ljubitelji aktivnog načina života cijenit će Smještaj na Internetu. U sobi se nalazi sobni bicikl najnovije generacije. Posebna pažnja posvećena je sigurnosti. Posvuda su instalirani detektori dima, a nalaze se i aparati za gašenje požara. U zajedničkim prostorijama dostupan je video nadzor. Sigurnost je prisutna danonoćno.

  Cijena vaučera uključuje besplatan doručak “buffet” s velikim brojem jela koja su poznata europskim turistima. U sklopu objekta nalaze se 2 restorana svjetske klase. Prva se specijalizirala za mediteransku i međunarodnu kuhinju, druga za Španjolsku. A la carte usluga. Dijetalna jela dostupna su na zahtjev. Također je moguće sastaviti individualni dječji jelovnik. Odmor u ustanovama donijet će nezaboravne užitke. Za goste se priprema veliki broj glazbenih programa. U blizini hotela nalaze se poznati restorani, kafići i barovi koje turisti trebaju posjetiti.

  Na otvorenom je opremljen veliki bazen. U blizini se nalaze ležaljke, suncobrani, ručnici za plažu. Prostrana terasa za sunčanje. Za one koji se žele opustiti u tišini, u vrtu se nalazi udoban namještaj. Besplatni udobni autobusi stalno prometuju na dvije vanjske plaže. Tu se nalaze i luke za jahte, a možete krenuti na malo morsko putovanje.

  Ama-ama pruža se svugdje: u sobama, javnim prostorima, na ulici. Za dolazak na sigurno parkiralište nije potrebna predbilježba. Za osobe s invaliditetom osigurano je zasebno parkirno mjesto. Zdravstvene usluge uključuju različite tretmane. Sve su to masaže, spa opuštanje, kozmetičke manipulacije. Teretana je otvorena cijeli dan. Hotel se nalazi u području s aktivnim noćnim životom, tako da ljubiteljima zabave ovdje neće dosaditi. Oni koji žele mogu unajmiti automobil i sami obići sve lokalne atrakcije. Otvoren je i pult za razgledavanje.

  Mnogi su već posjetili

  Internet bilježi optimalnu kombinaciju troškova usluga i njihove kvalitete. Sve je zamišljeno i za slobodno vrijeme i za poslovne sastanke. Obitelji s djecom pružaju usluge čuvanja djece. Osoblje razumije i govori Hrvatski, što je također važno za posjetitelje iz Hrvatske. Recenzije kažu da se sva pitanja rješavaju brzo, svi zaposlenici, uključujući administratore i tehničare, pažljivi su i pristojni, uzimaju u obzir ne samo sve zahtjeve, već i želje. Putnici u tom pogledu nemaju pritužbi. Mnogi se nakon jednog posjeta vrate u hotel, a također nisu razočarani uslugom.

  Prednosti

  • Samo nekoliko minuta hoda do metroa;
  • Zanimljiv moderan dizajn;
  • U blizini je mnogo raznolikih trgovina;
  • Osoblje govori 13 jezika;
  • Besplatni internet u cijelom području;
  • Kompetentni, uljudni zaposlenici;
  • Pristupačni troškovi života;
  • Sve što vam treba za radne događaje;
  • Mnoge međunarodne prestižne nagrade;
  • Jedan od najpreporučljivijih hotela .

  Nedostaci

  • Zabava za djecu samo izvan terena.

  Golden T
   ip Media Hotel

  Ocjena hotela (Dubai): 4.6

 • Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: