Philips Avent mješalica za paru

Philips lansira niz kuhinjskih aparata pod nazivom Avent za pripremu jela za najmlađe. Nije tajna da je djetetu u prvim godinama života potrebno najviše zdravih jela s mekom obradom. Povrće, voće i nježno meso kuhano na miješalici za kuhanje na pari zdravo su i hranjivo.

Značajke i prednosti

Za malo dijete morate kuhati nekoliko puta dnevno koristeći veliki broj jela, žlica, vilica i drugog kuhinjskog pribora. Teško se nositi – uostalom, morate kuhati 5 puta dnevno! Međutim, postoji jednostavno rješenje: zahvaljujući uređaju AVENT SCF875 / 02, moguće je pripremiti za djecu mnogo brže.

Ovaj uređaj kombinira nekoliko funkcija i na zahtjev hostesa može se transformirati iz dvostrukog kotla u miješalicu ili obrnuto. Design uređaj je vrlo jednostavan i jednostavan za korištenje. Osim toga, kako proizvođači izjavljuju, dvostruki kotao može se koristiti ne samo za hranjenje beba, već i za kuhanje za cijelu obitelj.

Osim estetskog dizajna i ugodnih bonusa, parobrodica ima osnovne karakteristike. Na njih se mogu procijeniti o tehničkim mogućnostima.

Philips AVENT SCF875 / 02 uređaj ima sljedeće pokazatelje:

  • snaga – 400 W. Minimalni napon mreže je 230-250 V;

  • glavna zdjela – volumen 1000 milimetara. Za pripremu pudinga, pirea od povrća ili žitarica možete upotrijebiti cijeli volumen – napunite posudu što je više moguće. Za pripremu tekućih smjesa ili jela s velikim komadima potrebno je napuniti posudu 2/3;

Avent parobrod SCF875 / 02 ima jednostavan, ali ugodan dizajn. Baza zauzima nešto manje od polovice cijele duljine – sadrži električni grijač i motor za mljevenje hrane. Zdjela koja dolazi s kompletom izrađena je od plastike otporne na toplinu, zahvaljujući kojoj može izdržati visoke temperature i pritisak na zid. Pod mehaničkim naprezanjem ne lomi se i ne puca. Izvana se nalazi mjerna oznaka za lakše korištenje.

Set može sadržavati dva spremnika. Jedan spremnik koristi se za kuhanje i kuhanje hrane na pari (nešto je veći), a drugi se koristi kada je potrebno mljeti hranu (sirovu i prerađenu).

Uređaj nije teško rastaviti: zdjela se odvaja jednim klikom, a zahvaljujući gumiranoj podlozi brzo se postavlja na mjesto. Svi uklonjivi dijelovi mogu se prati u perilici posuđa.

Čitaj više  Samsung bočni hladnjak

Nož blendera naoštren je na poseban način – njime možete brzo usitniti, usitniti i pomiješati gotovo jelo. Uređaj ima nekoliko brzina – možete pojedinačno odabrati brzinu miješanja i brzinu mljevenja.

Svaki spremnik ima poseban zatvoreni poklopac – pa se pri upotrebi aparata za kuhanje na pari stvara vakuum, a uključivanjem načina rada miješalice sav se sadržaj sprema unutra bez prskanja. Otvaranje takvog poklopca vrlo je jednostavno – samo povucite bazu. Ima posebne rupe za parne pare – usmjeravaju protoke unutar spremnika.

Na samoj bazi nalazi se i ploča s kontrolom brzine. Postoje gumbi: “isključeno”, “parna” i “miješalica”. Kabel za napajanje izlazi iz baze, a dno je zaštićeno posebnim utorima radi sigurnosti.

Parobrod ima prvu klasu sigurnosti, što znači da je zaštićen od pregrijavanja ili aktivacije bez vode. Na primjer, s potpunim isparavanjem vode u spremniku, uređaj automatski ulazi u stanje pripravnosti. Proizvodi ne mogu biti razmaženi, a parobrod je gori, ako ga slučajno zaboravite isključiti. Sustav sigurnog instalacije također se proteže na šalicu i ugradnju poklopca. Proizvođač upozorava: zalijevanje unutarnjih dijelova i motor ne može. Potrebno je strogo ograničiti injekciju vode u aparatu za grijanje. Ako se dogodi obrnuto, isključite dvostruki kotla, uklonite napajanje i obrišite suhu krpu navlažite vodom.

Načelo rada

Uređaj se lako aktivira i koristi se za maksimalno jednostavno. Upute su propisane doziranje i volumene vode, za pripravu različitih proizvoda i posuđa. Na primjer, za obradu mesa i ribljih proizvoda, potrebno je više vremena i tekućine nego za omekšavanje povrća ili voća. Na temelju izračuna da 100 mililitara vode ispari za 8-10 minuta, neće biti teško izračunati potrebnu zapreminu. Ostaje samo napuniti vodu.

Nakon toga morate postaviti mjernu čašu na stepenicu tako da noževi budu pri vrhu, a zatim aktivirati uređaj u načinu rada “parobrod”. Nadalje – možete se baviti svojim poslom: uređaj će signalizirati kraj kuhanja i automatski će se isključiti.

Ako hladnjak za vodu nije dovoljno napunjen, hrana može ostati hrskava i vlažna (aparat za kuhanje na pari isključuje se kada nema dovoljno vode, na što jednostavno možete zaboraviti). Postoji i obrnuta reakcija – s velikim volumenom vode posuđe se može kuhati na pari. Stoga je važno izmjeriti pokazatelj tekućine unutar uređaja.

Čitaj više  Sokovnik za naranče

Nakon obrade hrane s parom, uređaj mora biti isključen, a zatim na ploči odaberite funkciju “blender”. Potrebno je držati regulator oko 30 sekundi – ovaj put je dovoljno da se jelo pretvori u homogenu masu. Ako se konzistencija pirea pokazala labavom, tada možete lako ponoviti cijeli postupak. Međutim, miješalicu ne možete dugo držati na gumbu za aktiviranje – motor bi mogao izgorjeti.

Prema pravilima, jako smrznuta hrana ne smije se stavljati u uređaj. No uređaj radi na takav način da lako može odmrznuti i samljeti čak i smrznutu hranu, što potrošači koriste. U načinu kuhanja na pari uređaj priprema hranu u vlastitom soku. Da biste uklonili sok prije mućenja, morate izvaditi zdjelu i samo ocijediti višak. Za veću sočnost mesnih i ribljih jela, ne preporučuje se uklanjanje viška soka.

Pregled modela

Možete koristiti skupi kuhač za univerzalno kuhanje ako je njegova uporaba opravdana. Za jednostavnije zadatke, uređaj, Avent SCF 875/02, koji se može uvjetno označiti kao 2 u 1, idealan je: pomiješat će, skuhati i pasirati svaku bazu hrane. Za bebu je takav mamac najkorisnija hrana, a za majke štedi vrijeme i novac. Na primjer, model Philips Avent ima nekoliko nijansi za uporabu:

  • slijedeći točne doze propisane u uputama za uporabu, mogu se pripremiti zdravi obroci za sve članove obitelji. Upotreba uređaja kao 4 u 1 moguća je, u ovom slučaju, za predviđenu namjenu;

  • uz čestu uporabu aparata za kuhanje na pari može doći do stvaranja kamenca na zidovima. Možete ih se riješiti ako svaki put nakon uporabe zdjelu isperete pod hladnom vodom, a jednom mjesečno očistite posebnom otopinom s limunskom kiselinom. Također je potrebno namočiti dijelove u vodi i deterdžentu 30-40 minuta, a zatim temeljito isprati;

  • glavni spremnik ne smije se stavljati u mikrovalnu pećnicu. Ručka sadrži metalne dodatke za veću jednostavnost uporabe. Stoga zdjela ne smije biti izložena mikrovalnom zračenju;

Prosječna cijena za uređaj Avent SCF875 / 02 je 14550 rubalja. Možete pronaći trgovine koje pružaju mogućnost kupnje uređaja po nižoj cijeni. Budući da je mehanizam jedinstvena montaža, ima osnovne funkcije i može se nositi s pripremom proizvoda u kratkom vremenu, njegova je cijena, kako mnogi vjeruju, opravdana.

Čitaj više  Ocjena klimatizacije

Najniže cijene pružaju internetske trgovine:

  • Dojenčad.ru – 11395 rubalja;
  • WOW! – 10.100 rubalja;
  • DeNMa77 – 10.499 rubalja;
  • Kćeri i sinovi – 9859 rubalja.

Međutim, imajte na umu da takve trgovine mogu naplatiti dodatne troškove dostave. Također, neke trgovine elektronikom nude prosječnu cijenu:

  • M.VIDEO – 11590 rubalja. Ako imate klupsku ili dječju karticu, ostvaren je popust, pa je ponekad lakše i lakše kupiti uređaj u običnoj trgovini nego čekati isporuku u roku od tjedan dana putem internetske trgovine.

Recenzije

Većina kupaca voli miješalicu za kuhanje na pari Philips Avent. Mnoge mame tvrde da ona uvelike olakšava izradu dječje hrane. U usporedbi s onim što je potrebno učiniti ručno (povrće kuhati oko sat vremena u tavi, zatim oguliti i samljeti vilicom s dugim mljevenjem grudica), uređaj se nosi sa zadacima što je brže moguće. Osim toga, upotreba cjedila za ruke nakon dugog čišćenja.

Neke djevojke čak bilježe detalje dizajna: gumena podloga omogućuje vam da uređaj pričvrstite što udobnije na stol. Kvaliteta samih dijelova je dobra, a gumirana baza šalice omogućuje vam da je čvrsto zatvorite.

Međutim, mnogi primjećuju da je izlijevanje vode nezgodno: potrebno je uliti vodu kroz uski vrat kako se ne bi prelijelo. Prema savjetima kupca, možete koristiti spremnik s oštrim prikovnim ili kuhinjskim šalicama.

Ponekad primaju pritužbe na lošu sposobnost uređaja da slomi sirovo povrće i voće. Stoga, većina korisnika savjetuje pred proizvodima za usitnjavanje za obradu trajekta.

Majčin materijal materijala kao, ali dijelovi su ponekad obojani u drugim nijansama zbog slikanja pigmenta proizvoda. Primijećeno je da plastični dijelovi mogu postati labavi (ponekad čak i zamračiti) nakon dugog korištenja. Ventil silikon tip male veličine i pričvršćen na bazu slabo. Može se lako izgubiti ili negdje zaboraviti. Također je napomenuti da moć miješalice nije loš, ali radi bučno.

Općenito, aparat za kuhanje na pari Philips Avent SCF875 / 02 ima veliku funkcionalnost i značajno štedi vrijeme za kuhanje zdravih jela. Pomoću knjižice u kompletu možete eksperimentirati s proizvodima, a zahvaljujući brzoj pripremi možete uštedjeti vlastitu energiju i vrijeme.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: