10 najboljih usluga dostave hrane u Saratovu

* Pregled najboljih prema uredništvu. O kriterijima odabira. Ovaj je materijal subjektivan, nije oglašavanje i ne služi kao vodič za kupnju. Prije kupnje potrebno je konzultirati stručnjaka.

Suvremeni čovjek u mahnitom ritmu života nema uvijek vremena za obavljanje kućanskih poslova, posebno za kuhanje. Zbog toga je usluga dostave hrane u posljednje vrijeme toliko popularna. Usluga se obraća ne samo za užinu tijekom pauze za ručak, već i za iznenađenje gostiju gurmanskim jelima koja je kod kuće teško pripremiti. Tvrtke nude razne jelovnike koji uključuju međunarodnu kuhinju svijeta. Gurmani mogu odabrati egzotična jela, ljudi koji više vole poznatu hranu-pizzu − kiflice, sushi, brzu hranu.

Nitko ne želi gubiti vrijeme i učiti na vlastitim pogreškama. To se odnosi i na odabir dobavljača hrane. Kako bi se očekivanja podudarala sa stvarnošću i nije bilo razočaranja, sastavili smo ocjenu usluga dostave hrane u Saratovu, koje su prema recenzijama stvarnih kupaca najbolje u svom segmentu.

Ocjena najboljih usluga dostave hrane u Saratovu

Nominacijamjestousluga dostaveocjena
Ocjena najboljih usluga dostave hrane u Saratovu1ŽELIM JESTI5.0
2Škampi4.9
3Takara4.8
4Klausberg4.7
5Fero4.6
6izola BBQ Bar4.5
7Dodo Pizza4.4
8Uzbečka4.3
9Kavijar4.2
10Bardabar4.1

ŽELIM JESTI

Ocjena dostavne službe (Saratov): 5.0

ŽELIM JESTI

Prvo mjesto je usluga koja kombinira restorane i kafiće u jednoj usluzi i isporučuje gotovu hranu s bilo kojeg odabranog mjesta za hranu. Izbornik uvijek ima više od 100 predmeta. Ovdje će svatko pronaći hranu prema individualnim zahtjevima. Ljubitelji brze hrane dostavit će hamburgere i sendviče, ljubitelji pizze moći će u kratkom vremenu uživati u toplom i ukusnom jelu koje pripremaju najbolji pizzaiolo Saratov. Oni koji cijene rafiniranija jela također neće ostati gladni.

Tvrtka se obraća kada samo žele nešto pojesti, organizirati korporativni sastanak ili grandioznu proslavu kod kuće, u prirodi ili u uredu. Hrana je pakirana tako da se izgled neće promijeniti čak ni kada se prevozi na velike udaljenosti. Kupci dobivaju najhladnija ili najtoplija jela ovisno o formulaciji pripreme.

Lijep bonus je akumulacija bodova, koji se kasnije može platiti za hranu. Prilikom registracije za “Saratov.želim jesti.RF ” naplaćuje se 200 kuna dobrodošlice. Nedvojbena prednost prepoznata je u tome što se istovremeno s gotovom hranom mogu naručiti bilo koji proizvodi. Kontakt broj telefona: 8800100 75 23.

Škampi

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.9

Škampi

Druga na ljestvici je usluga koja već nekoliko godina zadovoljava visokokvalitetnom i pristupačnom uslugom saratovaca i posjetitelja grada. Od poziva do donošenja na adresu traje najviše 1,5 sata. Prema statistikama, hrana u središnjim regijama stiže do primatelja za 10-15 minuta. Uspostavljena usluga doprinosi privlačenju sve više i više novih kupaca. Dostava je besplatna za iznos narudžbe veći od 500 p. S jelovnika možete odabrati pržene, pečene, tanke, sushi, uramaki, futomaki, grickalice i nuggets.

Glavno načelo kuhara je da nema praznina i smrznutih poluproizvoda. Nakon dovršetka prijave, tim započinje s izradom jela, koristeći samo svježe proizvode. Plaćanje je dostupno na bilo koji način. To može biti gotovina ili bankovna kartica. Kurir dolazi kupcu s prijenosnim terminalom.

Setovi su posebno traženi. Dakle, jelo težine 1050 g košta 599 kuna. Set od 10 predmeta ukupne težine 2 kg koštat će klijenta 1499 kuna. Prema recenzijama, nije bilo pritužbi ni na vrijeme, ni na izgled ni na kvalitetu hrane. Kuriri su pristojni, uvijek na raspolaganju imaju novac za promjenu. Ako želite uživati u pravoj japanskoj kuhinji, prijave se prihvaćaju na broj: +7 8452 707578.

Takara

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.8

Takara

Brončana ocjena – za uslugu koja je tražena među ljubiteljima ukusnog i zadovoljavajućeg zalogaja kiflica, sushija, pizze. Stranica je vrlo jednostavna i jasna. Sve su informacije prisutne, tako da neće biti poteškoća u odabiru i izvršavanju prijave. Zbog činjenice da nekoliko ustanova radi u različitim područjima, opterećenje kuhinje ne nastaje, a Dostava se vrši s mjesta najbližeg adresatu.

Postupak nabave i kuhanja pod strogom je kontrolom. Svi sastojci su svježi, sanitarni zahtjevi su ispunjeni. Tijekom prijevoza koristi se vlastiti vozni park s novim strojevima koji isporučuju i korporativne i pojedinačne narudžbe u pojedinačnim pakiranjima, čime se maksimizira kvaliteta hrane.

Među najčešće naručenim stavkama: pržene kiflice, štapići od sira i kuglice, fettuccine s plodovima mora, Udon sa svinjetinom, salata “Cezar sa škampima”, tiahan s piletinom. Promocije omogućuju kupnju dodatnih proizvoda besplatno ili po sniženoj cijeni. Redoviti kupci vole veliki izbor pizza i peciva, koji su prikladni za gurmansko meso, ljubitelje morskih plodova i vegetarijance. Operater prihvaća prijave telefonom: 8 8452 469459.

Klausberg

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.7

Klausberg

Četvrto mjesto u ocjeni daje se usluzi nadaleko poznatog pivskog restorana, čiji jelovnik uključuje Njemačku, Bavarsku, rusku i europsku kuhinju. Hrana se priprema isključivo prema tradicionalnim receptima. To su grickalice, salate, kobasice, mesni i riblji specijaliteti, plodovi mora, roštilj, hamburgeri. Često se naručuju poslastice s interneta za strane posjetitelje iz Njemačke, koji su ugodno iznenađeni okusom, aromatičnim i vanjskim kvalitetama delicija.

Dostava se vrši od 10 sati do 00 sati.00, petak-do 02.00. Za posebne događaje možete osobno posjetiti restoran i odabrati ribu i meso s ledenjaka, od kojih će se kasnije pripremati delicije. Vlastita pivovara – najveća u Saratovu. Craft pivo kuha se prema starom receptu. Kada ga naručite na zahtjev kupca, kurir će donijeti led i napuniti prijenosne hladnjake.

Minimalni iznos čeka je 500 kuna. Hrana se donosi besplatno u roku od 1 sata nakon poziva. Kupci vole da možete kupiti i gotova jela i poluproizvode koje možete sami pripremiti u bilo kojem trenutku. Adresa: G. Saratov, Rahova, 26/40. Telefon: +7 8452 93 00 93.

Fero

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.6

Fero

Pet najboljih usluga rangiranja uključuje tvrtku koja će u bilo koje doba dana i noći isporučivati jela europske i gruzijske kuhinje, osetske pite i mnoga druga ukusna i ukusna jela. Ustanova djeluje više od 15 godina. Tijekom tog vremena gosti su cijenili visoku kvalitetu hrane i počeli ne samo posjetiti restoran, već i naručiti ga kući i uredu. Izbornik je proširen, uključuje 145 naslova. Ne samo mesojedi, već i vegetarijanci ostaju zadovoljni.

Aplikacija uključuje jela s dječjeg jelovnika, domaće kolače, deserte, pića. Posebni termalni spremnici održavaju idealnu temperaturu čak i kada se prevoze u udaljena područja. Hladni zalogaji i pića neće se zagrijati jer će biti u odgovarajućim pakiranjima. Minimalni iznos prijave je 1000 kuna.

Redoviti kupci ocjenjuju uslugu za najvišu ocjenu. Narudžba se donosi točno na vrijeme. Delicije za proslave zadržat će izvornu prezentaciju, ostaje ih samo raspakirati i postaviti stol. Tvrtka surađuje s organizacijama kako bi isporučila poslovne ručkove i poslovne ručkove. Stranica je vrlo jednostavna i pristupačna. Svaka pozicija dolazi s fotografijom i opisom sastojaka. Restoran se nalazi u 1 bogatoj vožnji, 55. Operater prima pozive na broj 68 22 66 od 10 do 10 sati.

izola BBQ Bar

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.5

</div><p>izola BBQ Bar” src=”/wp-content/uploads/2023/05/82616666197311-510.jpg” title=”<br />izola BBQ Bar”></p><p>Šesto mjesto na ljestvici je usluga koja isporučuje sva jela s jelovnika Steak Burger bara. Kuhar ustanove odavno je stekao besprijekornu reputaciju. Priprema hranu usporedivu s visokom kuhinjom: različito pečeni mramorni goveđi odresci, mesni hamburgeri, ćevapi, carpaccio, tartar, povrće s roštilja, morski specijaliteti i još mnogo toga. Specijalne juhe izazivaju gastronomski užitak. Neki umaci na jelovniku − 19 vrsta!</p><p>Kada naručite kući ili na posao, sva hrana će biti isporučena u besprijekornom obliku uz održavanje temperature kuhanja. Predlaže se uključivanje alkoholnih i bezalkoholnih pića: domaće limunade, pivo, sokovi, mineralna voda, vino, šampanjac, likeri. Dostava se vrši na automobilima s logotipom ustanove. Možete platiti u gotovini, putem mobilnog terminala ili na mjestu nakon registracije.</p><p>Tvrtka posluje non-stop. Cijene proizvoda – iznad prosjeka. Ali to je zbog upotrebe izuzetno kvalitetnih, svježih i prirodnih proizvoda. Mesni gurmani zadovoljni su što u gradu u bilo kojem trenutku možete naručiti svoje omiljene delicije. Adresa ustanove: g. Saratov, ulica. Kutjakova, kuća 12A. Možete podnijeti zahtjev ili pojasniti detalje brojem: 8 8452 93 93 11.</p><h3>Dodo Pizza</h3><p>Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.4</p><div style=Dodo Pizza

Sedma na ljestvici je besplatna usluga dostave pizze, grickalica, salata i pića, koja je vrlo tražena među stanovnicima grada. Federalna mreža uspostavila je uslugu na najvišoj razini. Prema statistikama, narudžba se dostavlja primatelju u roku od 37 minuta. Politika tvrtke: ako prekoračite vrijeme isporuke, koje je postavljeno na 60 minuta, Pizza kupcu – na poklon. Automobili su dovoljni za brzo ispunjavanje zahtjeva čak i tijekom razdoblja posebnog zagušenja gradskih cesta.

Pizza i druga hrana sačuvani su zahvaljujući debelim kartonskim pakiranjima. Kupac će moći procijeniti okus, čak i na prilično velikoj udaljenosti od kafića. Izbornik je raznolik. Sadrži 24 vrste slanih, začinjenih i slatkih pizza za mesojede, vegetarijance i slatke zube, salate, grickalice, deserte, pića. Kombinirani setovi su povoljni i pogodni za grickanje velike tvrtke.

Prema recenzijama “Dodo Pizza” – ovo je najbolji format takvih institucija u zemlji. Tvrtka je zaradila visoke ocjene od svojih kupaca i svaki put poboljšava uslugu i kvalitetu usluge. Nedvojbena prednost bili su redoviti promotivni programi. Višekanalni besplatni telefon: 8800333 00 60.

Uzbečka

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.3

Uzbečka

Na osmoj liniji ocjene nalazi se usluga dostave čajane “Uzbečka”, popularne u Saratovu. Ljubitelji orijentalnih jela ne samo da mogu dobiti gastronomski užitak u restoranu, već ih mogu naručiti i kod kuće za obiteljske večere ili posebno važne proslave. Sva jela bit će dostavljena na adresu isključivo u određeno vrijeme. Ambalaža će zadržati ukusan izgled, začinjenu aromu i veličanstven, profinjen okus.

Zahtjev se obrađuje u roku od 15 minuta. Za to vrijeme operater kontaktira kupca i pojašnjava detalje. Brza dostava vrši se ovisno o udaljenosti u roku od 60-90 minuta. Restoran preuzima organizaciju banketa, poslovnih Večera, korporativnih zabava u prirodi. Gosti mogu kušati tradicionalna jela i prava remek-djela kuhara-poznavatelja uzbekistanske kuhinje. Izbornik sadrži i pića koja se također mogu uključiti u aplikaciju.

Stranica pruža cjelovite informacije o jelu sa živopisnim ilustracijama. Kvaliteta hrane može E provjeriti po jetom objekta u ulici Chapaeva, d. 93. Tamo možete odmah izvršiti narudžbu. Prijave se primaju na 8 (8452) 999111 u petak i subotu do 01.20, ostali dani-do 22.20. Internetska usluga dostupna je danonoćno.

Kavijar

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.2

Kavijar

Na devetom mjestu ocjene nalazi se mrežna usluga koja brzo isporučuje hranu bez obzira na udaljenost područja. Na jelovniku je međunarodna kuhinja. Tu su sushi, kiflice, Talijanska i američka pizza, grickalice, rezanci. U sklopu objekta moguće je naručiti bezalkoholna i alkoholna pića, umake. Vruća hrana se pakira u spremnike koji zadržavaju toplinu i isporučuje se ne ohlađena.

Tvrtka se fokusira na očuvanje izgleda i okusa naručene hrane. Stoga se sva hrana donosi na vrijeme i ostaje topla ili hladna, ovisno o receptu. Pripremaju se od prirodnih sastojaka bez upotrebe konzervansa ili zamrzavanja. U slučaju netolerancije na bilo koji proizvod, kuhari će to sigurno uzeti u obzir. Stranica pruža potpune informacije, uključujući svijetle, šarene fotografije koje pomažu u brzom odabiru hrane.

Plaćanje je moguće na bilo koji način. Promotivne ponude omogućuju vam uštedu do 50%. Korporativni kupci dobivaju značajne popuste. Besplatna dostava počinje od 500 kuna i ovisi o području grada. U tvornici je ovaj parametar 1500 kuna. Trošak usluge od 100 do 200 kuna. Prijava se izdaje izravno u kafiću na: G. Saratov, 50 godina listopada, 69, na licu mjesta ili putem telefonskog broja: 8 8452 70 45 70.

Bardabar

Ocjena dostavne službe (Saratov): 4.1

Bardabar

Ocjenu završavamo uslugom organiziranom na temelju poznate ustanove Saratov. Jelovnik predstavljaju japanske, kavkaske, talijanske, europske kuhinje. Uključuje dječja i dijetalna jela, koja su po želji uključena i u narudžbu. Kupac može odabrati pizzu, hamburgere i lagane salate za međuobrok ili složenija jela za svečani događaj.

Nedvojbena prednost koja razlikuje tvrtku je posjedovanje vlastite pivovare. Svježe craft pivo uvijek je dostupno uz odabranu hranu. Kurirska služba djeluje brzo i skladno. Hitne narudžbe, ovisno o složenosti, dostavljaju se na adresu u roku od pola sata. Ako vam je potrebna isporuka do određenog vremena, to će se dogoditi točno u sat koji je kupac planirao.

Pakiranje vam omogućuje da maksimalno sačuvate izgled i temperaturni režim. Prema recenzijama, hrana je jednako ukusna u samom restoranu i kad se donese kući. Promotivne ponude su vrlo primamljive. Rođendanu se na rođendan daje popust od 30% na narudžbu. Uz iznos od 1500 kuna, 1,5 litre piva predstavlja se besplatno. Adresa ustanove: g. Saratov, ulica Dnjepropetrovskaja, 2/33. Telefon: 8 8452 35 25 25.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: