13 najboljih prekrivača

* Pregled najboljih prema uredništvu. O kriterijima odabira. Ovaj je materijal subjektivan, nije oglašavanje i ne služi kao vodič za kupnju. Prije kupnje potrebno je konzultirati stručnjaka.

Prekrivač štiti krevet od onečišćenja i naglašava unutrašnjost. Ali kako ga odabrati? Reći ćemo vam i dati pregled najboljih pokrivača prema potražnji kupaca.

Kako odabrati

Ove opcije pomoći će vam da odaberete najbolji pokrivač za svoj dom.

Vrsta tkanine

Za proizvodnju pokrivača koriste se razne tkanine koje određuju kvalitetu proizvoda, trajanje njegove usluge i estetska svojstva.

 1. Saten je svilenkasto glatka tkanina koja se često koristi za prošivene prekrivače, prekrivače za stolice.
 2. Saten je također svilenkasto glatka tkanina izrađena od viskoznih, poliesterskih niti. Često su proizvodi od satena prošiveni zbog estetike, a ako u prekrivaču postoje i slojevi, oni postaju i praktičniji.
 3. Tapiserija je skup materijal koji je i praktičan i izdržljiv. To su gusta vlakna koja su isprepletena na poseban način, često imaju složene boje. Tkanina se ne rasteže, ne blijedi, zadržava estetska svojstva dugi niz godina.
 4. Žakard s reljefnim uzorkom prilično je tvrd, pa prekrivači od njega dugo zadržavaju estetiku, izgledaju luksuzno i postaju ukras interijera.
 5. Pekral-tanak, nježan materijal, Pogodan za spavaće sobe i dječje sobe. Tkanina je istovremeno jaka i gusta zbog tkanja vlakana, otporna na istezanje i blijeđenje.
 6. Mikrofibra je mekana i ugodna na dodir tkanina koja se može koristiti za pokrivanje kreveta i sofe u spavaćoj sobi, u dječjoj sobi. Prekrivač od mikrovlakana može biti i pokrivač u koji se lijepo zamotati.
 7. Pike je tkanina” vafla ” guste strukture izrađena od pletiva.
 8. Pokrivači od flisa su pahuljasti, čupavi, lako se Peru, mogu se koristiti kao pokrivač.
 9. Umjetno krzno također je prikladan materijal za izradu pokrivača, daje šarm unutrašnjosti. Međutim, krzno akumulira statički elektricitet, prašina se lijepi za njega, teško ga je prati u stroju zbog volumena i velike težine.

Za spavaću sobu i dječju sobu prikladne su lagane tkanine od pamuka i vune, tapiserija i saten također će biti korisni – svi su lagani, dovoljno dobro štite krevet od onečišćenja. U dnevnoj sobi bolje je odabrati guste tkanine koje zadržavaju prezentabilan izgled i ne deformiraju se tijekom intenzivne uporabe.

Ako je pokrivač odabran za sofu, Ne biste trebali odabrati skliske tkanine – neugodno je sjediti na njima, stalno će kliziti i nakupljati prašinu. Za takve je slučajeve bolje odabrati guste materijale – žakard, tapiseriju.

Interijer

Kada tražite pokrivač za sobu, važno je uzeti u obzir njegov izgled, koji bi se trebao kombinirati s interijerom. Važno je održavati opći raspon kako ne bi došlo do sukoba boja. Stil sobe također treba pobijediti. Dakle, za spavaću sobu u seoskom stilu prikladan je prekrivač s ukrasnim narodnim motivima, a za klasike – mirni jednoton.

Možete kupiti pokrivač u boji glavnog tona sobe ili možete odabrati svijetli proizvod koji će se usredotočiti na kauč ili krevet.

Veličina

Kada se odlučite za stil i stil pokrivača, obratite pažnju na veličinu proizvoda. Ovisit će o parametrima površine koju treba prekriti.

Glavno pravilo je da pokrivač treba biti veći od kreveta. U tom slučaju vrijedi odlučiti hoće li dodatak visjeti do poda ili treba sakriti samo dio kreveta-kako želite. Da biste isključili nepostojanje veličine, prije odlaska u trgovinu izmjerite duljinu, širinu kreveta i visinu od površine za spavanje do kunaa stranice iza koje ide madrac. Optimalni dodaci su 20-25 cm sa svake strane. Izračun je jednostavan: za krevet veličine 200h120 cm prikladan je pokrivač od 220h160, ako postoji naslon za glavu, ili 240h160, ako nema naslona.

Koje su veličine pokrivača:

 1. 140(150) H200 (220) cm-jednokrevetna;
 2. 160h200(220), 180h220(240) – jedno i pol spavanje;
 3. 200h200(220), 220h240 – dvostruki standard;
 4. 230h250, 240h260 ili 270h270 cm za euro veličine kreveta.

Prilikom odabira pokrivača za sofu morate imati na umu da dodatak treba malo visjeti sprijeda.

13 najboljih prekrivača

NominacijaMjestoImeCijena
Najbolji pokrivači od pamuka1Veo Za Veo Misti13 640 €
2

amain “amain”, Euro

24 990 €
3Erical5 655 €
4Internet-58, 240 do 260 cm6 043 €
5Dilkan
Najbolji prekrivači od sintetičkih tkanina1

Astrologija Morris

11 490 €
2Kamida9 810 €
3

Fabio

3 190 €
4Mona

 • za Me
 • 200 cm, 220 cm
 • 2 200 €
  5Regina, 150 do 200 cm1 015 €
  Najbolji pokrivači za bebe1Tekst-dizajn dječji “cuties 3”, perkal (140h200)1 963 €
  2Internet, 150 do 2002 790 €
  3Tekst-dizajn “doba dinosaura 1” (140h200), perkal, 100% pamuk2 245 €

  Najbolji pokrivači od pamuka

  Za spavaću sobu i dječju sobu vrijedi odabrati pamučni pokrivač – to je prirodni materijal za koji je lako brinuti.

  Veo Za Veo Misti

  VEO ZA VEO MISTI

  Prema mišljenju kupaca, najbolji je bio pokrivač portugalske marke Azipa Misti. To je jednobojni komad koji se sastoji od 100% pamuka. Materijal je gusti žakard s reljefnom teksturom na venecijanskoj žbuci, ugodan na dodir, koji se ne trlja i ne deformira. Kupci vole prekrivač Misti zbog ugodne boje mente i otpornosti na habanje, mnogi kažu da je prikladno brinuti se za njega – oprati ga, nema potrebe za glačanjem, brzo se suši.

  Shannil niti u sastavu tkanine dodaju čvrstoću pokrivaču, a proizvodu daju i baršunast osjećaj.

  Misti se može prati u stroju u osjetljivom ciklusu, poželjno je kemijsko čišćenje. Proizvod je dopušteno glačati na temperaturama do 150 stupnjeva.

  Proizvođač nudi sve veličine pokrivača: za jednokrevetne, jednokrevetne i dvokrevetne krevete, postoji veličina eura.

  Prednosti

  • Gusta struktura tkiva;
  • Trajni pamučni materijal sa šenilnim nitima;
  • Može se prati u stroju;
  • Postoje veličine za sve vrste kreveta.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  amain “amain”, Euro

  Internet, Euro

  Na drugom mjestu pregleda pokrivalo je veličinu eura, as “as”. Ima univerzalnu antracitnu sivu boju, tako da možete kupiti proizvod za bilo koji interijer spavaće sobe.

  Prekrivač je izrađen od prirodnog pamuka, proizvod je prošiven, što je posebno estetski, unatoč tamnoj boji. Komplet također uključuje dvije jastučnice za ukrasne jastuke ili jastuke za spavanje. S obzirom na činjenicu da je materijal za šivanje koji koristi proizvođač Pamuk, možete spavati pod pokrivačem po toplom vremenu, kada se ne trebate zagrijavati ispod pokrivača.

  Veličina pokrivača odgovara parametru Euro kreveta-260h240 cm, jastučnice su standardne 50h70 cm. Ostali parametri nisu predviđeni, poduzetne domaćice mogu podnijeti proizvod prema veličini vlastitog kreveta.

  Prekrivač turskog proizvođača može se prati na osjetljivom ciklusu u perilici kunalja.

  Prednosti

  • Grafički ispis s prošivanjem;
  • Uključuje prekrivač i dvije jastučnice;
  • Estetska antracitna boja.

  Nedostaci

  • Proizvodi se samo u iznosu od eura;
  • Visoka cijena od oko 25 000 kuna.

  Erical

  Erical

  Još jedan pokrivač u našoj recenziji s uključenim jastučnicama je Ainis Erikal. Pogodan je za jedan i pol krevet i euro krevet, odnosno veličine za odabir 160h220 ili 230h250 cm. Jastučnice imaju standardne veličine-50h70 cm, mogu se koristiti za spavanje ili ukrasne jastuke.

  Prekrivač je prošiven, ima nekoliko pastelnih boja, mekani pamučni Tekstil ugodan je na dodir i nepretenciozan u njezi-gotovo se ne zaprlja, lako se pere na temperaturi od 30 stupnjeva.

  Prednosti

  • Dvije veličine za euro krevet i za jedan i pol ležaja;
  • Pet nježnih pastelnih boja;
  • Prošiveni pokrivač;
  • Uključene jastučnice za dva jastuka.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  Internet-58, 240 do 260 cm

  INTERNET-58, 240 DO 260 CM

  Tiskani teški pokrivač od žakarda opcija je poklona i pakiran je u markiranu poklon kutiju. Gotovo je nemoguće pogriješiti sa stilom-dodatak ima svijetlosivu ugodnu boju, pogodnu za interijer u bilo kojem stilu, a materijal ukrašava ispisom s cvjetnim orijentalnim motivima, nekompliciranim i nenametljivim.

  Veličina pokrivača 240h260 cm odgovara krevetu eura. Proizvod je jednostavan za njegu, zadržava estetska svojstva, ne blijedi, ne rasteže se zbog poliesterskih vlakana uključenih u tkaninu (ima ih 30%).

  Prednosti

  • Pristupačna cijena je oko 5000 kuna;
  • Neutralna Svijetlo siva boja;
  • Nenametljiv ispis na prekrivaču.

  Nedostaci

  • Nisu identificirani.

  Dilkan

  Za interijer u seoskom stilu idealan je pokrivač za prekrivač s aktivnim orijentalnim tiskom na smeđoj pozadini. Tkanina koja se koristi za šivanje sastoji se od 65% pamuka i 35% viskoze – izdržljiva je, glatka, malo blistava. Veličina pokrivača 240h260 cm, pogodna za krevet Euro standard.

  Dilkan Set uključuje dvije jastučnice standardne veličine 50h70 cm. Nisu prikladni za spavanje-vrlo glatki, a za jastuke za bacanje savršeno su rješenje.

  Prednosti

  • Izdržljiva tkanina s viskozom u sastavu;
  • Orijentalni ispis;
  • Sjajna površina pokrivača;
  • Uključene jastučnice.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  Najbolji prekrivači od sintetičkih tkanina

  Sintetički prekrivači idealni su za dnevne sobe: praktički se ne deformiraju, ne blijede, mogu se češće prati bez straha da će se Tkanina smanjiti ili kotrljati.

  Astrologija Morris

  Astrologija Morris

  Nježna navlaka izrađena od ukrasnog ružičastog poliestera Zina Morris dolazi u kompletu s dvije jastučnice. To su proizvodi domaće proizvodnje, dizajnirani za bračni krevet. Prekrivač ima veličinu 230h250 cm, a jastučnice su male-45h45 cm, pogodne su za ukrasne jastuke.

  Set Azipa Morris pogodan je za spavaću sobu s bilo kojim interijerom. Prekrivač prekriven ravnim pravokutnikom izgleda plemenito i nije pretenciozan, unatoč ružičastoj boji, čiji intenzitet, usput rečeno, ostaje s vremenom.

  Prednosti

  • Set prekrivača s jastučnicama;
  • Nježna ružičasta boja;
  • Izdržljiv Poliester.

  Nedostaci

  • Jastučnice su male-45h45 cm.

  Kamida

  Kamida

  Drugo mjesto u pregledu pripalo je prekrivaču izrađenom od žakarda iz Premium Kolekcije proizvođača talijanska renesansa. Gusti Poliester nadopunjen je ukrasnom platnenom oblogom od 100 g/KV silikonskim vlaknima.m. – izolacija se ne skuplja tijekom pranja. Prekrivač se može koristiti kao topla deka. Set uključuje dvije jastučnice s fantastičnim tiskom, njihove veličine 50h70 cm.

  Značajka Iphine Camida-jedinstveni ukras Od žakarda s prošivenim šavom. Pokrivač s jastučnicama pakiran je u poklon kutiju s logotipom proizvođača-izvrstan poklon za bilo koji praznik.

  Prednosti

  • Pokrivač s uključenim jastučnicama;
  • Unutar pokrivača tanki sloj izolacije za volumen;
  • Prošivanje po cijelom području;
  • Jastučnice s otmjenim printom.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  Fabio

  FABIO

  Za klasični interijer, Fabioov veo za veo je neobično, ali prikladno rješenje. Izrađena je od poliesterske Biosoft tkanine od poliestera, ugodnog i baršunastog osjećaja. Utiskivanje daje komadu sofisticiranost svojstvenu europskom stilu.

  Prekrivač je prošiven tehnologijom bez navoja prema neobičnom ukrasu, to mu daje snagu i eliminira oštećenja šavova. Proizvođač nudi nekoliko opcija za Fabiove boje: plavu, blijedo zelenu i bež, možete odabrati pravo rješenje za bilo koju sobu. Glatka površina pokrivača s jedne je strane praktična – lako se čisti, s druge strane klizi.

  Prekrivač je pogodan za bračni krevet, njegova veličina je 220h240 cm, pakiranje je poliesterska torba.

  Prednosti

  • Neobičan ukras prošivanja;
  • Nježne boje;
  • Tkanina-baršunasti Biosoft (Poliester);
  • Prekrivač se lako čisti.

  Nedostaci

  • Skliska površina.

  Mona
 • za Me
 • 200 cm, 220 cm
 • Mona<li></div><p>za Me</p><li>internet, 200 do 220 cm” IPA=”~IPA\18916666197011-6713.jpg” height=”491″ title=”Mona<li>za Me<li>200 cm do 220 cm”><p>Prekrivač Za TV</p><li>za Me<li>internet je dvosmjeran – može se koristiti na različite načine. S jedne strane ima cvjetni ukras, s druge strane monoton. Proizvod je Prošiven na cijelom području pomoću Ultrastep tehnologije bez navoja, što zadržava oblik poliesterskog pribora tijekom uporabe i nakon pranja.<p>Vrh pokrivača je mikrozelen (Poliester), punilo je sintetička zimnica. Proizvod je obrubljen kosim umetkom-mekom krpom na dodir. Prekrivač se brzo suši, ne treba ga glačati, ne blijedi i ne deformira se.</p><p>Veličina proizvoda dizajnirana je za bračni krevet – 220h200 cm. Proizvođač nudi 6 boja, najpopularnija je prašnjava ruža.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>Dvostrani pokrivač;</li><li>Mekani Tekstil;</li><li>Ne skuplja se;</li><li>6 mogućnosti boja.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>Nije definirano.</li></ul><h3>Regina, 150 do 200 cm</h3><div style=REGINA, 150 DO 200 CM

  Mali pokrivač za krevet od pola kreveta od poliestera Casa Regina s ugodnim Bouffant osjećajem prozračan je, ali i dalje održava toplinu. Ispod njega nije vruće, već ugodno za odmor. Boja proizvoda smeđa s ukrasom.

  Dimenzije pokrivača su 150h200 cm, mogu pokriti krevet, sjedalo sofe. Proizvod treba povremeno prati ili uklanjati prašinu – materijal se elektrificira i privlači male čestice.

  Prednosti

  • Prekrivač se može koristiti kao pokrivač;
  • Mekani materijal;
  • Propušta zrak.

  Nedostaci

  • Tkanina se može elektrificirati.

  Najbolji pokrivači za bebe

  Prekrivači za dječje krevete razlikuju se od gore navedenih samo po veličini i boji, tisku.

  Tekst-dizajn dječji “cuties 3”, perkal (140h200)

  Tekst-dizajn dječji

  Dječji pokrivač “cutie 3” iz Teks dizajna izrađen je od pamuka sa slatkim zeko printom na mekoj bež ili lila pozadini. Materijal za šivanje je gust, otporan na habanje, dobro drži boju – pigment se ne ispire tijekom pranja. Proizvod je proizveden u tvornici u Ivanovu od Hrvatskih materijala, otuda i pristupačna cijena od oko 1000 kuna. U setu možete kupiti posteljinu iste serije, također u setu.

  Zamotan pokrivač u PVC vrećicu, koja može djelovati kao slatka poklon ambalaža.

  Prednosti

  • Pokrivač od 100% pamuka;
  • Slatki print s zečicama;
  • Mogućnost sastavljanja s posteljinom iste serije;
  • Pristupačna cijena.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  Internet, 150 do 200

  INTERNET, 150 DO 200

  Prekrivač od 150 do 200 cm izrađen je od mekog pamuka, tako da je mekan na dodir. Sastav uključuje poliesterska vlakna koja tekstilu daju čvrstoću, što pribor čini otpornim na habanje, ne skuplja se nakon pranja, dobro se i brzo suši, ne treba ga glačati.

  Otisak na prekrivaču-neobični dinosauri i životinje. Dizajn proizvoda originalan, pogodan za tinejdžere. Da biste spremili slike, pokrivač treba oprati na temperaturi ne višoj od 30 stupnjeva.

  Prednosti

  • Neobičan životinjski otisak;
  • Tkanina otporna na skupljanje i habanje;
  • Pogodno za odrasli krevet za jednu osobu.

  Nedostaci

  • Nije definirano.

  Tekst-dizajn “doba dinosaura 1” (140h200), perkal, 100% pamuk

  Tekst-dizajn

  Prekrivač za dječji krevet “doba dinosaura 1” iz Teksa zatvara pregled-Dizajn. Izrađen je od gustog perkala (pamuka) sa svijetlim tiskom u obliku različitih dinosaura-originalno rješenje za tinejdžersku sobu. Prekrivač je prošiven, mat, teži vrlo malo s velikom gustoćom tkanja tankih niti – 110 gr./ KV.m. proizvod propušta zrak, možete spavati ispod njega.

  Pranje pokrivača “Era dinosaura 1” preporučuje se na temperaturi od 40 stupnjeva kako bi se održala svjetlina boje. Dimenzije proizvoda 140h200 omogućuju vam upotrebu pribora za Dječji, Odrasli jednokrevetni ili jedan i pol krevet.

  Prednosti

  • Dobar dizajn za tinejdžersku sobu;
  • Gusti Tekstil;
  • Temperatura pranja-40 stupnjeva;
  • Možete spavati ispod njega-materijal diše.

  Nedostaci

  • Nije definirano.
  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Allen Ovich

  Zdravo svima! Ja sam Allen Ovich, i veoma sam uzbuđen što mogu da podelim svoju strast prema popravci i instalaciji opreme sa vama. Kao autor na ovom sajtu, pokreće me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumeju i reše probleme vezane za njihovu opremu.

  Comments: 1
  1. Krešimir

   Koji prekrivač je najbolji?

   Odgovori
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: