10 najboljih setova za izradu sapuna

* Pregled najboljih prema uredništvu. O kriterijima odabira. Ovaj je materijal subjektivan, nije oglašavanje i ne služi kao vodič za kupnju. Prije kupnje potrebno je konzultirati stručnjaka.

Danas svoje slobodno vrijeme možete zauzeti raznim kreativnim hobijima. Izrada sapuna postala je vrlo popularna među djecom i odraslima. Ne samo da razvija umjetnički potencijal. Uradi sam sapun bit će prekrasan poklon prijateljima i rođacima. Mnogi ga rado stvaraju od nule, dodajući sastojke u recept po želji. Kućanstvo koristi gotove proizvode, a nema sumnje u sigurnost njihovih sastava. Higijenski proizvodi raznih boja i oblika postaju ukras kupaonica.

Psiholozi kažu da takva aktivnost dovodi do mentalne ravnoteže, pomaže u ublažavanju stresa, preživljavanju teških životnih situacija. Početnici o tehnologiji izrade sapuna naučit će iz posebnih brošura. Na internetu postoji mnogo stranica i foruma na kojima možete dobiti prvo znanje ili poboljšati već stečene vještine. Kod kuće proizvode sapun ne samo za sebe, već i stvaraju posao koji donosi dobar prihod.

Danas možete kupiti ne samo pojedinačne dodatke, već i setove za cijeli ciklus izrade sapuna. Oni pružaju sve potrebne alate i komponente, kao i detaljan recept za kuhanje. Za djecu i početnike ovo je najbolja opcija za razvijanje vještina i početak stvaranja svojih prvih remek-djela bez većih poteškoća.

Stručnjaci našeg časopisa, na temelju istraživanja tržišta, odabrali su 10 kompleta za izradu sapuna različitih cjenovnih kategorija koje su posebno tražene među kupcima. Daju im visoke ocjene i ostavljaju samo pozitivne kritike.

Ocjena najboljih setova za izradu sapuna

NominacijamjestoNaziv proizvodacijena
Najbolji jeftini setovi za izradu sapuna1Čudesni sapun životinjski svijet (111)338 €
2Inovacije za djecu radionica sapuna bomboni od janjetine (745)191 €
3Komplet za izradu sapuna deseto vojno Kraljevstvo186 €
4Set za izradu sapuna sanjar 9 mukotrpno vrijeme152 €
5Astrologija sapunica Sunčani leptir (sapun-017)117 €
Najbolji Setovi za izradu sapuna srednjeg cjenovnog segmenta1Set za izradu sapuna s mirisom2 790 €
2Set za izradu sapuna tvornica sapuna u Kini1 408 €
3Set za iskustvo Moj sapun iz snova460 €
4Set za izradu sapuna za izradu sapuna1 353 €
5Pribor za izradu sapuna Ama4 Ama moj laboratorij izrada sapuna699 €

Najbolji jeftini setovi za izradu sapuna

Čudesni sapun životinjski svijet (111)

Ocjena: 4.7

ČUDESNI SAPUN ŽIVOTINJSKI SVIJET (111).jpeg

Prvo mjesto – set, koji će biti uzbudljiva aktivnost za dijete predškolske i osnovnoškolske dobi. Uključuje sve potrebne alate za posao. Štoviše, ne jedna, već dvije osobe mogu aktivno sudjelovati u eksperimentima. Za to su predviđena 2 para zaštitnih rukavica, 2 drvena štapića za miješanje i 3 plastična kalupa.

Baza sapuna, prirodne boje i mirisi sigurni su za zdravlje. Gotov sapun može se koristiti kao higijenski proizvod bez straha da će naštetiti bebi. Uputa u fazama govori o procesu. Rezultat su voluminozne figure životinja u svijetlim nijansama i ugodnog mirisa. Proizvođač je uzeo u obzir sve nijanse i u set uključio glinenu posudu koja se stavlja u mikrovalnu pećnicu kako bi se baza otopila.

Mladi proizvođač sapuna može točno slijediti preporuke ili maštati, dodajući razne dekore u obliku čipsa, šljokica, pupova, kao i eksperimentirajući s nijansama, miješajući boje jedni s drugima. Roditelji su skupu ruske proizvodnje dali ocjenu “pet” za sve njegove karakteristike, kao i za veliko zanimanje djeteta koje je bilo ravnodušno prema razvojnim i kognitivnim igrama.

Prednosti

 • “ukusan” okus jagode;
 • razumljivo objašnjenje radnji;
 • izvorne točne figure;
 • sapun s dobrim svojstvima pjene.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Inovacije za djecu radionica sapuna bomboni od janjetine (745)

Ocjena: 4.6

INOVACIJE ZA DJECU RADIONICA SAPUNA BOMBONI OD JANJETINE (745).webp

Srebrna medalja među proračunskim proizvodima-set s kompletnim kompletom sastojaka i alata za rad. Kao rezultat eksperimenata, dobivaju se” apetitni ” komadi sapuna s kojima je ugodno očistiti ruke. Oni će također postati ukras kupaonice i mogućnost poklona za prijatelje ili roditelje. Upute sa shemama i postupnim radnjama osigurat će dobro isporučen tehnološki proces.

Set uključuje 3 baze sapuna, keramičku posudu za topljenje, drvene štapiće za miješanje, zaštitne rukavice, visoko precizne kalupe za volumen, prirodne boje koje se koriste u prehrambenoj industriji. Svi materijali su sigurni za ljudsko zdravlje i okoliš. Komponente kompleta podvrgnute su dermatološkoj kontroli.

Recenzije potvrđuju visoku kvalitetu i sigurnost proizvoda marke “inovacije za djecu”. Kroasan, svijetli kolač i sladoled izgledaju vrlo realno i motiviraju dijete na higijenu. Osim toga, imaju dobru sposobnost pjenjenja. Eksperimenti su jasni i jednostavni. Čak se i djeca koja nisu bila zainteresirana za kemiju zanose i dalje stvaraju složenije zanate.

Prednosti

 • volumetrijske figure slatkiša;
 • sigurne komponente;
 • svijetle zasićene nijanse;
 • uključen je sav pribor.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Komplet za izradu sapuna deseto vojno Kraljevstvo

Ocjena: 4.5

KOMPLET ZA IZRADU SAPUNA DESETO VOJNO KRALJEVSTVO.webp

Treće mjesto pripalo je setu koji će se svidjeti dječacima. Sa zadovoljstvom ga stječu i djevojke koje vlastitim rukama stvaraju poklone za jači spol i predstavljaju ih 23. veljače ili za rođendan. Set ima sve što vam je potrebno da biste dobili glatke i lijepe blokove u stilu “vojske”. Ovo je trostruki kalup, baza sapuna, šalica, boja. Gotov proizvod spreman je za upotrebu od strane svih članova obitelji, uključujući djecu.

Proizvođač jamči neškodljivost svih predmeta i sastojaka. Plastika od koje su izrađene baze je netoksična, ne stvara miris. Prehrambena boja, nealergijska. Upute korak po korak s ilustracijama u boji. Čak će i školarac to shvatiti.

Mladi kemičari zadovoljni su dobivenim rezultatom. Tenk, avion i zasićena zelena granata ne samo da će se svidjeti obdarenima, već će pomoći i naučiti dijete redovitoj higijeni. Poklon kutija pobudit će zanimanje, a njezin će vas sadržaj odvratiti od pametnog telefona ili gadgeta i baviti se informativnim poslom.

Prednosti

 • neobičan kovrčavi sapun;
 • svi alati za iskustvo u setu;
 • šarena brošura s fazama rada;
 • ekološki prihvatljivi materijali.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Set za izradu sapuna sanjar 9 mukotrpno vrijeme

Ocjena: 4.4

SET ZA IZRADU SAPUNA SANJAR 9 MUKOTRPNO VRIJEME.webp

Na četvrtoj liniji nalazi se Kreativni set za stvaranje sapuna pomoću tehnologije 3. Pomoći će djetetu da vlastitim rukama napravi ugodan i praktičan poklon i predstavi ga obitelji ili prijateljima na bilo koji svečani datum. Oprema uključuje bazu sapuna, kalup, upute. Pomoću ispisa na papiru topivom u vodi možete stvoriti trodimenzionalnu sliku, a rezultat će nesumnjivo oduševiti dijete.

Upute su napisane na jednostavnom i razumljivom jeziku. Čak će i kemičar početnik razumjeti faze rada. Svi materijali su testirani na štetne tvari. Testovi su pokazali njihovu potpunu odsutnost. Hrvatski proizvođač jamči sigurnost i tijekom pokusa i pri korištenju gotovog sapuna. Zahvaljujući profesionalnom osnovnom predlošku, dobiva se visokokvalitetna šipka bez nedostataka.

Recenzije proizvoda ostavljaju izuzetno pozitivne. Sapun je originalan, s dobrom pjenom bazom. Slika kućnog ljubimca je jasna i svijetla. Roditelji preporučuju set za kupnju. Stručnjaci se također slažu s njihovim mišljenjem.

Prednosti

 • sapun sa zanimljivim učinkom;
 • idealan oblik komada;
 • brošura s ilustracijama;
 • potvrđena sigurnost.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Astrologija sapunica Sunčani leptir (sapun-017)

Ocjena: 4.3

ASTROLOGIJA SAPUNICA SUNČANI LEPTIR (SAPUN-017).webp

Peti je bio set koji će poslužiti kao prvi korak do znanja i pomoći vam da se zaljubite u zanimljivu znanost-kemiju. Preporučuje se djeci starijoj od 5 godina. Zajedno s roditeljima stvaraju nevjerojatnog leptira, koji se zatim koristi za namjeravanu svrhu ili predstavlja rodbini za neki važan događaj. Komplet: zaštitne rukavice, žlica, baza u boji, visokokvalitetni plastični kalup za lijevanje s precizno obrađenim detaljima.

Gotov komad svijetlo narančaste nijanse dobiva se bez nedostataka s estetski atraktivnim izgledom. Detaljne upute pomoći će u izbjegavanju netočnosti tijekom izrade sapuna, gdje je cijeli tehnološki postupak oslikan korak po korak. Sve komponente su ekološki prihvatljive. Sigurnost je provjerena i dokumentirana.

Sapun se može koristiti odmah. Njegova je veličina optimalna za dječje ruke. Roditelji primjećuju da se dijete odmah zanosi i ne dosadi mu dok radi. Rezultat izaziva radost i motivira vas da se sami, s prijateljima ili s odraslima i dalje bavite zanimljivim obrazovnim igrama.

Prednosti

 • prvo kemijsko iskustvo;
 • netoksični materijali;
 • svijetla i voluminozna figura;
 • kompletna oprema.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Najbolji Setovi za izradu sapuna srednjeg cjenovnog segmenta

Set za izradu sapuna s mirisom

Ocjena: 4.9

SET ZA IZRADU SAPUNA JE AROMATIZIRAN.webp

U ovoj kategoriji vodeći je set francuske proizvodnje, s kojim se zajednički bave kreativnim radom, a gotovi komadi koriste se kao higijenski proizvod ili se prezentiraju kao prezentacija. S njim se mladi kemičar može nositi s mnogim procesima koji ga zanimaju i dodatno komplicirati zadatke i sudjelovati u ozbiljnijim projektima.

Komplet sadrži glicerin, 10 kalupa, 5 pipeta, ružičaste, plave, žute boje, parfeme-arome “voćni kolač” s notama gorkog badema i crvenog voća i “lopoč” s mirisom vodenih biljaka. Svi lijekovi su sigurni za zdravlje. Pribor je također bezopasan i testiran u dermatološkim laboratorijima.

Uz detaljne upute, sve je jasno i jednostavno čak i za početnike. Rezultat su ujednačeni komadi bez nedostataka koji se po sastavu i izgledu ne razlikuju od tvorničkih. Kupci su zadovoljni visokokvalitetnim proizvodima europske marke. Učenik može samostalno razumjeti naizgled težak proces.

Prednosti

 • svijetle šarene nijanse;
 • ekskluzivni mirisi;
 • visoko precizni kalupi za oseku;
 • veliki prinos gotovog sapuna;
 • poklon pakiranje.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Set za izradu sapuna tvornica sapuna u Kini

Ocjena: 4.8

SET ZA IZRADU SAPUNA TVORNICA SAPUNA U KINI.webp

Drugi je bio set s kojim je moguće stvoriti 27 komada sapuna različitih oblika i boja. To su crvene, narančaste, plave, zelene, žute bombone, srca, sapun sa slikom, kolač, kovanice i još mnogo zanimljivih predmeta. Besprijekoran izgled osiguran je preciznim kalupima. Ukupno ih je u setu 10. Uz detaljne ilustrirane upute, postupak se neće činiti teškim čak ni početnicima u izradi sapuna.

Paket uključuje prozirni i bijeli sapun, mjerne i plastične čaše, predloške, ražanj, žlicu, pipetu, termometar, maramice, esencijalno ulje, boje, rukavice. Dvije staklenke sadrže arome vanilije i jagode. Sve korištene sirovine podvrgnute su strogom odabiru. Ekološki je prihvatljiv. Aditivi se koriste u prehrambenoj industriji, tako da zdravlje ni na koji način neće naštetiti.

Kartonska ambalaža uređena je svijetlo i svečano. Takav će se poklon svidjeti svim mladim proizvođačima sapuna koji sanjaju da sami naprave lijepe higijenske proizvode, a zatim ih koriste u svakodnevnom životu ili daruju svojim prijateljima i obitelji. Kupci daju visoke ocjene za izvrsne potrošačke performanse.

Prednosti

 • mnogo oblika i nijansi;
 • “ukusni” okusi;
 • sav pribor uključen;
 • zajamčena sigurnost.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Set za iskustvo Moj sapun iz snova

Ocjena: 4.7

SET ZA ISKUSTVO SAPUN IZ MOJIH SNOVA.webp

Treće mjesto zauzima set koji se preporučuje od 8 godina i više. Dijete će zajedno s roditeljima moći naučiti umijeće izrade sapuna. Sigurno će ga zanimati sam proces, uslijed kojeg dobiva higijenski predmet stvoren vlastitim rukama. Paket uključuje sve sastojke i uređaje. To su bijele i prozirne baze, Tri ramekina, miješalica, morska sol, arome, boje, rukavice.

Brošura s koracima objasnit će princip rada. Mladi proizvođač sapuna moći će stvoriti vlastite mirisne komade različitih oblika i boja. Proizvođač se pobrinuo za sigurnost. Sirovine i materijali ne utječu na zdravlje. Rukavice štite od kontakta s tvarima.

Kupci napominju da se Set svidio ne samo djeci, već i odraslima. Sapun je mirisan, dobro se pjeni. Nakon čišćenja ruke su mekane i glatke. Prekrasne raznobojne kriške mogu ukrasiti unutrašnjost kupaonice. Oni će također poslužiti kao ugodan poklon za voljene osobe.

Prednosti

 • netoksične komponente hrane;
 • ilustrirane upute;
 • ugodna, oštra aroma;
 • ujednačene šipke bez nedostataka.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Set za izradu sapuna za izradu sapuna

Ocjena: 4.6

SET ZA IZRADU SAPUNA ZA IZRADU SAPUNA ZA IZRADU SAPUNA.webp

Na četvrtoj liniji nalazi se Set iz niza edukativnih igara s poznatim likom Bukija. Prema stupnju složenosti dostupan je djeci od 8 godina. Cijeli postupak detaljno je opisan u uputama. Dijete će lako savladati tehnologiju izrade sapuna i moći će samostalno stvoriti bizarne figure različitih nijansi i mirisa i oduševiti svoju obitelj poklonom.

Proizvođač je u komplet uključio sav potreban pribor, tako da nisu potrebni dodatni troškovi i priprema. To su polietilenske rukavice, prozirne kocke sapuna, šipka titanovog dioksida, duboki kalup i kalupi s tematskim slikama, mjerna čaša, 4 štapića za miješanje sastojaka, 4 male čaše.

Arome i boje za hranu. Svi materijali su sigurni za ljude i okoliš. Brošura je ilustrirana, tako da je sve jasno prvi put. Pakiranje je šareno dizajnirano. Poklon će se svidjeti mladim kemičarima koji stavljaju prve eksperimente i imaju koristi od rezultata svog rada. Roditelji potvrđuju potražnju za proizvodom iz interneta i preporučuju ga za kupnju.

Prednosti

 • uzorci visoke preciznosti;
 • kompletna oprema za kuhanje;
 • dobra kvaliteta gotovog sapuna;
 • usklađenost sa sigurnosnim standardima.

Nedostaci

 • nisu identificirani.

Pribor za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna za izradu sapuna

Ocjena: 4.6

AMA4 AMAPINE SET ZA IZRADU SAPUNA MOJ LABORATORIJ IZRADA SAPUNA.webp

Peto mjesto pripalo je skupu europske marke, koji je poznat po svojim inovativnim razvojnim proizvodima. Namijenjen je školarcima, a može biti zanimljiv i odraslima koji uče samo izradu sapuna. Šarena knjižica od 36 stranica ne govori samo o fazama rada. U njemu možete saznati o mnogim činjenicama iz područja kemije. Uključene su rukavice, Pasteurove pipete, drvene lopatice za miješanje, baza sapuna.

Zahvaljujući silikonskim kalupima, gotovi komadi su savršeno ujednačeni, bez nedostataka. Ne mogu se razlikovati od kupljenih. Mirisi i boje iz seta su netoksični. Svi ostali materijali udovoljavaju sigurnosnim zahtjevima. Testirani su i odobreni od strane dermatologa.

Prema komentarima kupaca, sapun je svijetao, mirisan, bez nedostataka. Dobro se pjeni, ispunjava sva svojstva higijenskog proizvoda. Set je prepoznat kao izvrsna opcija za poklon za bilo koji datum. Pomoći će ne samo zauzeti slobodno vrijeme, već i naučiti puno novih i korisnih stvari.

Prednosti

 • kvalitetne komponente;
 • 3 eksperimenta u brošuri;
 • svi alati u kompletu;
 • zajamčena sigurnost.

Nedostaci

 • nisu identificirani.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Allen Ovich

Zdravo svima! Ja sam Allen Ovich, i veoma sam uzbuđen što mogu da podelim svoju strast prema popravci i instalaciji opreme sa vama. Kao autor na ovom sajtu, pokreće me moja ljubav prema tehnologiji i želja da pomognem drugima da razumeju i reše probleme vezane za njihovu opremu.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: