7 najboljih automatskih ploča

Svaka djevojka sanja o super uvijaču koji će učiniti čaroliju sa svojom frizurom u nekoliko minuta. Postoji li takav? – Naravno! Samo u trgovini trebate dati prednost ne uobičajenom standardnom uvijaču, već automatskom. Ovaj moderni uređaj može brzo stvoriti luksuzne kovrče, a vaša ruka neće imati vremena ni da se umori. Automatski uvijač radi na takav način da za postizanje rezultata trebate samo postaviti pravi smjer i držati ga. Ona sama hvata kovrče, uvija ih i daje gotove kovrče. Ovaj je učinak moguć zahvaljujući okruglim stezaljkama s automatskom rotacijom. U našem članku ćemo vam reći sve o tome kako odabrati takav uvijač i predstaviti vam najbolje od njih.

Prednosti i nedostaci automatski ploek

Prije nego što nastavimo s odabirom određenog modela, doznajmo cjelovit popis prednosti zbog kojih djevojke toliko cijene novonastali uređaj:

 1. brzo se zagrijava i smanjuje vrijeme oblikovanja za dva do tri puta;
 2. više zaštite od opeklina zbog zatvorenog kućišta;
 3. profesionalno uvijanje-kovrče istog oblika;
 4. najčešće postoji nekoliko temperaturnih režima;
 5. dugi rok trajanja uz pažljivu upotrebu;
 6. keramički premaz ravnomjerno raspoređuje toplinu i ne isušuje kovrče;
 7. trebate samo držati uvijač u pravom smjeru, uvijanje se događa automatski.

Prilično impresivan popis, zar ne? Naravno, postoje i nedostaci, ali postoje samo dva-visoki troškovi i neugodnosti u prijevozu. Automatski uvijač prikladniji je za kućnu upotrebu. Ako idete na putovanje, bit će je teško uklopiti u kofer.

Stručnjaci također savjetuju da obratite pažnju na svoju kosu – ako su sve različite duljine, teško ih je zadržati u” pužu ” uređaja, tada vam električni uvijač možda neće odgovarati. Zbog različitih duljina, uhvatit će dlačice i pokvariti kvalitetu kovrča.

Kako odabrati automatsko uvijač

Moći ćete odabrati najbolji model kliješta ako obratite pažnju na ove točke prilikom kupnje:

 1. Odaberite originalnu marku. Naravno, uvijek možete potražiti analog na kineskom tržištu, ali razlika u cijeni se ne isplati. Uštedjet ćete samo mali dio novca, a rizik da će se uređaj pokvariti višestruko je veći od originalnog branda.
 2. Pažljivo proučite dimenzije.Što je uređaj veći u veličini i težini, to je više usmjeren na profesionalnu upotrebu u kozmetičkom salonu. Za kućnu upotrebu i putovanja prikladni su kompaktniji modeli.
 3. Pokrivenost.Odabire se ovisno o učestalosti primjene. Ako svakodnevno želite iznenaditi prolaznike luksuznim kovrčama, odaberite model s turmalinskim premazom. Ne isušuje kosu i štiti je od lomljenja. Turmalinski premaz također stvara negativne ione za borbu protiv štetnih iona.
 4. Indikatori svjetla i zvuka. Ovo nije samo lijep dodatak uređaju, već pravi spas ako ste prijatelj rastresen ili zamišljen tijekom oblikovanja. Ako imate oboje, neće biti moguće pregrijati kosu.
 5. Duljine mrežnog kabela– bolje je odlučiti se za modele s duljinom kabela od najmanje 1,8-2 m, tada će postupak polaganja biti lakši, pogotovo ako je utičnica daleko od zrcala.

Slijedite ove savjete i tada će kupnja automatskog uvijača postati prava vrijedna akvizicija. A ocjena naših stručnjaka u nastavku pomoći će vam da razumijete funkcionalnost svakog pojedinog uređaja.

Ocjena najboljih automatskih ploča

NominacijaMjestoImeCijena
Ocjena najboljih automatskih ploča1BaBy
 • ssPRO BAB2666E black
 • 13 850 €
  2

  hi

 • ps BHB876/00 StyleCare Prestige
 • 9 160 €
  3Rowenta CF 37126 100 €
  4BaBy
 • ss C1600E silver
 • 8 990 €
  5GA.MA Wonder Curl (GC0101)6 427 €
  6Remington CI80195 070 €
  7REDMOND RCI-23182 790 €

  BaBy
 • ssPRO BAB2666E black
 • Ocjena: 4.9

  BaBy<li></div><p>ssPRO BAB2666E black” src=”/wp-content/uploads/2023/09/72516666193701-257-.jpg” height=”420″ title=”BaBy</p><li>ssPRO BAB2666E black”><p>Francuski zaštitni znak poznat je kao visoko profesionalna marka. Njezin uvijač za kosu</p><li>aina2666 kupci su se svidjeli s tri načina uvijanja: voluminoznim pramenovima, širokim valom i laganim prirodnim uvojcima. Komora za zagrijavanje kose opremljena je keramičkom bačvom koja ravnomjerno raspoređuje toplinu po cijelom uvijaču. Ukupno, uređaj ima 3 temperaturna režima: 180 (i), 200 (I) i 230 (i).<p>BaBy</p><li>ugodno držanje u ruci zbog protukliznog premaza. Ako ne koristite uvijač dulje od 20 minuta, automatski će se uključiti u stanje pripravnosti (postavljanje 150. Štedi energiju, a Automatsko isključivanje nakon sat vremena pomaže u sprječavanju mogućih požara. S uređajem je lako raditi na velikim udaljenostima od utičnice. Duljina kabela za napajanje – 2,7 m. Uvijač ne hvata kosu i stvara savršene, lepršave kovrče u nekoliko sekundi. Zbog toga je ušla u ocjenu.<h4>Prednosti</h4><ul><li>prisutnost indikatora spremnosti za rad;</li><li>3 mogućnosti smjera uvijanja;</li><li>Maksimalna temperatura grijanja 230.;</li><li>automatsko isključivanje: nakon 60 minuta.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>nije otkriveno.</li></ul><h3><p>hi</p><li>ps BHB876/00 StyleCare Prestige</h3><p>Ocjena: 4.8</p><div style=Philips BHB876/00 StyleCare Prestige

  Uređaj zadovoljava kupce maksimalnom sigurnošću: ima ugrađenu funkciju automatskog isključivanja nakon nekog vremena (u slučaju da su ga zaboravili isključiti) i funkciju potpunog zaustavljanja rada za slučajeve kada se kosa zaplete unutar uvijača. Raspon korekcije temperature – od 170 do 230 do 230. S njom neće biti moguće stvoriti voluminoznu frizuru, jer dizajn uvijača ne dopušta vam da se približite korijenima. Ali kvaliteta kovrča pomaže zaboraviti na ovaj mali nedostatak.

  Iz komentara iskusnog kupca Jandeksa.Market: “imam tanku, obojenu kosu – postavljam temperaturu i vrijeme na minimum, ali još uvijek kovrče izgledaju sjajno, Plus kosa nije izgorjela. Svakako preporučujem, vrijedi novca”. Model je ušao u našu ocjenu najboljih automatskih ploča za najveću popularnost. Uvijač stvara savršene velike kovrče i lako uvija krajeve.

  Prednosti

  • 3 smjera uvijanja kose;
  • keramičko-keratinski premaz;
  • udobno okretanje kabela;
  • postoji petlja za vješanje.

  Nedostaci

  • teško je doći do korijena.

  Rowenta CF 3712

  Ocjena: 4.7

  ROWENTA CF 3712

  Stilist Njemačke međunarodne marke stvoren je za sve tipove kose. Naravno, crno-ružičaste boje tijela uvijača odmah privlače poglede kupaca u trgovini, a plastika ugodna na dodir osvaja svojom izdržljivošću. Kliješta su opremljena funkcijom zaštite od pregrijavanja i preopterećenja kose. U modelu postoji samo jedan minus – ima samo dva smjera rotacije i ne možete popraviti smjer samo u jednom smjeru.

  Ostatak automatskog uvijača zadovoljava karakteristikama: kosa zadržava zdrav izgled zbog keramičko-turmalinskog premaza koji ne kvari kosu. Mala težina uređaja ne dopušta da se ruka umori, a 4 vremenska načina rada pomažu u ispravljanju vremena oblikovanja. Iz komentara korisnika usluge s iskustvom korištenja uređaja nekoliko mjeseci: “stiler je vrlo cool.”. Kovrče su trajale 3 dana. Naravno, ne kao prvog dana, ali lagani valovi su sasvim sami. Preporučujem kupnju vrlo povoljno”. Uređaj je uvršten u našu ocjenu zbog male težine i dobre kvalitete uvijanja.

  Prednosti

  • moderan dizajn;
  • kompaktna veličina stila;
  • automatsko isključivanje nakon 60 minuta;
  • uključeno sredstvo za čišćenje;
  • višestruki temperaturni režimi (170-230.

  Nedostaci

  • nije otkriveno.

  BaBy
 • ss C1600E silver
 • Ocjena: 4.7

  BaBy<li></div><p>ss C1600E silver” src=”/wp-content/uploads/2023/09/28116666193701-997-.jpg” height=”264″ title=”BaBy</p><li>ss C1600E silver”><p>Funkcionalni uređaj za uvijanje opremljen je temperaturnim prekidačem (180-230 Aina C) i funkcijom automatskog isključivanja u slučaju da ste učinili nešto pogrešno. U tom će se trenutku zvučni signal jednostavno aktivirati i moći ćete ispraviti uvojak. Ne biste trebali čekati tjednu trajnost kovrča – puno ovisi o strukturi vaše kose. Mnogi kupci hvale kvalitetno kućište. U kompletu se nalazi vilica za čišćenje bubnja opremljena uklonjivim navlakama koje se mogu prati.</p><p>Za uvijenu uvojku dovoljno je zamijeniti pramen i uređaj će ga sam zgrabiti. Za uvijanje tanke kose dovoljan je hladan režim, ali gustu će uzeti samo Maksimalna temperatura. Automatski uvijač bez problema uvija izvrsne elastične kovrče, smanjujući vrijeme oblikovanja na 15-20 minuta i uvelike ga olakšavajući. Zbog toga su je stručnjaci odabrali za ocjenu najboljih ploeka.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>brzo se zagrijava;</li><li>postoji ionizacija;</li><li>keramički premaz;</li><li>6 temperaturnih uvjeta;</li><li>informativni prikaz;</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>visoka cijena;</li><li>može se stvoriti samo jedna vrsta kovrča.</li></ul><h3>GA.MA Wonder Curl (GC0101)</h3><p>Ocjena: 4.7</p><div style=GA.MA WONDER CURL (GC0101)

  Talijanska kvaliteta automatskog uvijača vidljiva je od prvih sekundi njegove primjene. Uređaj s turmalinskim čipovima izvrstan je za vlasnike obojene, oštećene i posebno suhe kose. Uvijač zadržava strukturu kovrča, čineći ih sjajnim i mekim. Turmalinski premaz ravnomjerno prenosi temperaturu kroz uvijač, zbog čega se uvojak zagrijava u istoj mjeri duž cijele duljine. To eliminira rizik od pregrijavanja kose. Nakon završetka uvijanja aktivira se poseban zvučni signal. Dovoljno je glasan da ionako nećete moći spaliti kosu.

  Uvijač kvalitativno hvata i tanke i deblje kovrče. Za najbolji omjer cijene, naši stručnjaci odabrali su uvijač u ocjeni najboljih. Grijaći element uređaja opremljen je česticama srebra koje imaju antibakterijski učinak-to je ugodno iznenadilo mnoge korisnike. Najčešće se ova karakteristika može naći samo u profesionalnim uvijačima. U naš rang od strane oceana.IPA (IPA 0101) odabran je za univerzalni promjer uvijača-odgovara apsolutno bilo kojoj vrsti kose.

  Prednosti

  • promjer kliješta – 19 mm;
  • snaga uređaja-42 vata;
  • ergonomski dizajn kućišta;
  • premaz s antibakterijskom zaštitom od oceana.

  Nedostaci

  • ne možete podesiti temperaturu.

  Remington CI8019

  Ocjena: 4.6

  Remington CI8019

  Kompaktni uređaj za njegu kose ima funkciju memorije posljednje temperature. Time se štedi vrijeme podešavanja načina rada, a sam uvijač zagrijava se za samo 30 sekundi. Uređaj pruža zaštitu od preopterećenja kose, što rezultira lijepim kovrčama bez napora. Duljina kabela za napajanje 3 m. Kada je uvijač spreman za rad, svijetli poseban indikator upozorenja. Kako bi izbjegao opasnost od požara, proizvođač je dodao funkciju automatskog isključivanja uvijaču nakon 60 minuta.

  Oko 10 sekundi troši se na oblikovanje jednog pramena. Iz komentara korisnika usluge Jandeks.Tržište s više od godinu dana iskustva: “kovrče se vrte brzo i bez problema. Glavna stvar bila je prilagoditi koliko debljine niti treba uzeti odjednom, ali inače je sve lako. Klešta imaju malu težinu, tako da se ruka ne umara”.

  Prednosti

  • temperaturni režim od 130 do 210 do 210;
  • promjer kliješta – 20 mm;
  • 5 godina jamstva proizvođača;
  • možete odabrati temperaturu;
  • mlaznice se okreću u dva smjera;

  Nedostaci

  • nije prikladno za kratku kosu (loš zahvat).

  REDMOND RCI-2318

  Ocjena: 4.5

  REDMOND RCI-2318

  Ako imate gustu i grubu kosu-Ovaj je uređaj definitivno za vas. Uvijač s turmalinskim premazom uvija kovrče toliko visokokvalitetno da mogu izdržati i bez stezaljki. Obično učinak traje 1 do 3 dana. Uvijač ne isušuje kosu, održavajući njezinu kvalitetu čak i uz stalnu upotrebu. Od prikladnih funkcija uređaja, korisnici su bili zadovoljni prisutnošću automatskog isključivanja.

  Iz komentara korisnika usluge Jandeks.Tržište s više od godinu dana iskustva u primjeni :” vrlo udobne kliješta. Koristim ga više od godinu dana. Uz njihovu pomoć štedite vrijeme, pogotovo kad ste negdje u žurbi. Nakon nekog vremena rade kao novi”. Uvijač je ušao u našu ocjenu jer se lako nosi s gustim i gustim pramenovima.

  Prednosti

  • pristupačna cijena;
  • snaga uvijača-25 vata;
  • ne isušuje i ne oštećuje kosu;
  • Maksimalna temperatura grijanja – 200.;
  • postoje indikatori svjetla i zvuka;
  • ne hvata kosu tijekom namotavanja.

  Nedostaci

  • tiho upozorenje indikatora;
  • nema podešavanja temperature.
  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: