Stolovi za kavu u stilu “Provance”

Danas je stil Provence vrlo popularan u području stvaranja interijera. Karakteristične značajke dizajna uključuju udobnost i udobnost. Posebna pozornost tijekom stvaranja unutrašnjosti u takvom stilu treba platiti izbor namještaja. Izvrstan dodatak bit će prekrasan stol za kavu u stilu provance.

Karakteristike

Ako se usporedimo s mnogim modernim stilovima, može se primijetiti da je Provence, koja se pojavila u jednoj od francuskih pokrajina, čini se ugodnijom i “toplom”.

Glavne karakteristične značajke takvih interijera uključuju:

  • korištenje prirodnih materijala;
  • korištenje svjetlosnih nijansi;
  • Jednostavno i otvorenost.

U takvim interijerima koristi se mnogo jedinstvenih dijelova koji stvaraju “željeno” raspoloženje u sobi. Jedna od karakterističnih značajki je masivna. Pozadina ili opeka najčešće se koriste za pozadinu pozadine;.

Posebna pozornost tijekom stvaranja skladnog interijera daje se namještaju. Obvezno stanje su prirodni materijali na temelju proizvoda. Često za raspored sobe koji se koristi prekrasan namještaj dopunjen krivotvorenim metalnim dekoracijama.

Važno je napomenuti da namještaj u stilu provansa može lako učiniti sami. To se posebno odnosi na takve male proizvode kao stolove za kavu.

Važna točka je prisutnost kromiranih elemenata i staklenih elemenata.

Stvaranje

Za ukrašavanje starog stola za kavu, najbolje je koristiti popularnu tehniku ​​decoupage. Da biste pružili namještaj maslina, morate pripremiti neke jednostavne materijale.

Dakle, za ukras će vam trebati stare novine ili salvete. Ako ne postoji ništa slično, možete koristiti bilo koju sliku koja se primjenjuje na papir.

Da biste popravili stavke, trebat će vam PVA ljepilo. Akrilna boja i prajmer se koriste za dekoriranje i obradu površine površine. U procesu će vam trebati lak, tassole i posebne matrice.

Za pokretanje stola za kavu mora biti poliran. Za ovaj posao je najbolje koristiti brusni papir. Površina je polirana do pune glatkoće, nakon čega se primjenjuje premaz. Potrebno je čekati neko vrijeme, sastav bi se trebao osušiti. Zatim morate pripremiti papir sa slika.

Čitaj više  Moderni zidovi u dnevnom boravku

Istovremeno s ovim procesom, debeli sloj salveta je uklonjen, ostavljajući samo gornju bazu. Ova lopta mora biti propuštena PVA s pogrešne strane. Materijal mora biti pritišćen i lijepljen na površinu tablice.

Budite sigurni da se nosite s uklanjanjem mjehurića i nepravilnosti. Koristeći akrilnu boju, morate plakati obrise slike. Koristeći isti sastav, morate napraviti dizajn kutnih dijelova. Nakon sušenja boje treba primijeniti lak.

Kako ukrasiti tehničar za namještaj može se vidjeti u sljedećem videozapisu.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: