Trijema trupaca

Nedavno, graditelji aktivno koriste dnevnik za proizvodnju trijema. Unatoč činjenici da se njezina struktura obično provodi u specijaliziranim tvrtkama, neovisno obaviti rad omogućuje značajno uštedjeti novac i dobiti novo iskustvo koje može biti potrebno u budućnosti.

Sličan trijem se razlikuje ne samo na atraktivan izgled, već i visoku kvalitetu, kao i otpornost na bilo koje opterećenja, što je od najveće važnosti za takve strukture.

Osobine

Lav dnevnika je popularan zahvaljujući brojnim prednostima koje imaju koristi od njega u odnosu na pozadinu drugih materijala. Do danas se razlikuju dvije glavne vrste trijema.

 • Zatvorena opcija koja može biti opremljena nadstrešnicama i bočnim stranama. Neke strukture ovog tipa također su opremljene odvojenim ulaznim vratima, koje se mogu koristiti kao veranda.

 • Otvorena modifikacija koja se može pohvaliti jednostavnom montažom. Treba napomenuti da u svom izgledu i konstruktivnim značajkama, takva verzija trijema podsjeća na stubište s otvorenim ogradama i malom nadstrešnjem. U nekim slučajevima, krovitelj može biti odsutan općenito, zahvaljujući kojem se trijem koristi kao terasa.

Korištenje zaobljenog dnevnika za izgradnju trijema omogućuje vam da u potpunosti koristite sve prednosti ovog materijala. Rezultirajuća struktura ima brojne prednosti, među kojima se može razlikovati sljedeće.

 • Snaga i trajnost. Sličan trijem neće se morati ojačati s dodatnim elementima. Glavna prednost dnevnika je da je sposoban za čvrsto jedni drugima zbog snage gravitacije, tako da takva struktura neće biti poremećena ni nakon godina aktivne uporabe.
 • Ako je sve ispravno i kompetentno razmišljaj i prikuplja, ploče neće škripati. Ovaj rezultat možete postići samo ako su zapisi čvrsto položeni. Zbog toga se trenje neće ustati, što je uglavnom uzrok škripanja. U procesu izgradnje, trijem je najbolji koristiti brice tretirane u poduzeću, jer se razlikuju u savršenom obliku.
 • Izvorni i atraktivan izgled. Rezultirajući dizajn će biti dovoljno masivan, tako da se može savršeno u kombinaciji s kućom. Ako želite, uzmite maksimalnu harmoniju, možete koristiti ovu opciju za glavne zidove, što će svakako privući pozornost.

Pogleda

Do danas postoji veliki broj trupaca koji se mogu koristiti u procesu stvaranja trijema. Najpopularnija opcija je zaobljeni dnevnik koji ima ogromnu količinu prednosti. Prije svega, sličan dizajn moći će se pohvaliti atraktivnim i izvorni izgled. Osim toga, prilično je pouzdan i može se nositi s bilo kojim fizičkim naporom.

Zbog toga možete koristiti teški namještaj koji će stvoriti malu verandu.

osim, Trijem se može stvoriti uz pomoć polukružne ili izrađene od sjeckanih ostataka zaobljenog dnevnika. Naravno, korištenje takvih materijala neće dopustiti da se dobije isti visokokvalitetan trijem, kao kada koristite zaobljeni dnevnik, međutim, cijena će biti mnogo niža. U svakom slučaju, ako jasno slijedite razvijeni projekt i kompetentno pristupite procesu stvaranja trijema za kuću, učinak će biti pozitivan, a rezultirajući dizajn će moći zadovoljiti vlasnik tijekom dugih godina.

Kako to učiniti?

Proces stvaranja trijema iz dnevnika treba platiti blisku pozornost, budući da kvaliteta i pouzdanost budućeg dizajna ovisi o tome. Prije svega, potrebno je odabrati visokokvalitetne materijale koji će biti u mogućnosti služiti dugim godinama i neće se pogoršati pod utjecajem vanjskih čimbenika. Treba podrazumijevati da će trijem stalno biti podvrgnut atmosferskim oborinama i drugim opterećenjima, tako da se svi radovi trebaju pažljivo provjeriti, a kvaliteta materijala ne bi trebala biti u nedoumici. Dakle, stvoriti trijem dnevnika, morate učiniti sljedeći rad.

 • Pokopana je mala rupa kvadratnog oblika, čiji dubina ne prelazi 40 cm. Osim toga, potrebno je riješiti plodnog gornjeg sloja.
 • Mješavina pijeska i šljunka nalazi se na dnu jame, a debljina ovog sloja treba biti oko 10 cm. Zbog toga će biti moguće stvoriti pješčani jastuk, koji bi trebao biti zbijen pomoću posebnih vibracijskih ploča.
 • Vrijeme je za ugradnju malog okvira za pojačanje. Unatoč činjenici da drveni stubište nema opterećenja, takav okvir morat će ojačati beton, kao i spriječiti pojavu pukotina i deformiteta u budućnosti. Oplate su montirane na rubove, koji su izrađeni od obične ploče. Gornji rub tih oplata treba obaviti nekoliko centimetara iznad površine tla.
 • Nakon što je instaliran dizajn podrške, možete otići na sastanak ožujka. Da biste to učinili, bit će potrebno nekoliko cososova s ​​samostalnicom, počevši od prvog i završava najviši. U procesu pričvršćivanja, blizu pozornost treba posvetiti tome, tako da nikakva vlaga ne ostaje na ožujku, jer to može negativno utjecati na snagu dizajna u budućnosti i uzrokovati škripanje kada koristite trijem. Nakon što su koraci sigurno fiksirani, možete instalirati korake.

   Kada je ugradnja trijema gotova, možete otići na stvaranje vizira. U ovoj fazi potrebno je biti što je moguće pažljivo, jer sigurnost cijelog dizajna ovisi o tome. I najbolje je koristiti lagane materijale, a za fiksaciju primijeniti vijke visoke čvrstoće.

   Dakle, za stvaranje trijema polu-cruddera ili zaobljenog dnevnika, morate slijediti korak po korak upute i koristiti visokokvalitetne materijale.

   Pogledajte glavnu klasu na izgradnji trijema trupaca.

   Ocijenite članak
   ( Još nema ocjena )
   Dodaj komentare

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: