12 najboljih mačjih namirnica s osjetljivom probavom

* Pregled najboljih prema uredništvu. O kriterijima odabira. Ovaj je materijal subjektivan, nije oglašavanje i ne služi kao vodič za kupnju. Prije kupnje potrebno je konzultirati stručnjaka.

Često, zbog sličnih simptoma, uzgajivači brkaju osjetljivu probavu s trovanjem, virusnom infekcijom, prisutnošću parazita ili posljedicama stresa i odmah žure promijeniti svoju uobičajenu hranu u specijaliziranu hranu. Ali takvu dijagnozu može postaviti samo veterinar, a ako se potvrdi, tada se moraju poduzeti hitne mjere. Najvažnija od njih je promjena prehrane.

Hrana za mačke s osjetljivom probavom razlikuje se od uobičajene u sastavu. Nedostaju mu sastojci koji mogu izazvati poremećaj, a uključeni su i oni koji pomažu u udobnoj probavi hrane, dobivajući maksimalnu korist od njih. Nakon prelaska na štedljivu prehranu, dolazi do normalizacije stolice, nestaje povećano stvaranje plina, prestaju napadi povraćanja. Hrana ima terapeutski učinak i osigurava dnevni unos vitamina i minerala potrebnih za zdravlje i aktivnost kućnog ljubimca.

Ako se prehrambeno ponašanje ne Promijeni na vrijeme, to može dovesti do ozbiljnih problema. Najčešći od njih su kožne bolesti koje uzrokuju pogoršanje izgleda i dobrobiti životinje. To utječe i na mokraćni sustav. Često nepoštivanje prehrane dovodi do smrti.

Danas se proizvodi široka paleta mačje hrane s osjetljivom probavom. Najbolji od njih predstavljeni su u našoj recenziji. Preporučuju ih veterinari i iskusni uzgajivači koji su se suočili s takvim problemom.

Ocjena najbolje hrane za mačke s osjetljivom probavom

NominacijamjestoNaziv proizvodacijena
Najbolja suha hrana za mačke s osjetljivom probavom1Astina u osjetljivoj probavi, s janjetinom i rižom788 internet / kg.
2NASA u osjetljivoj probavi, s janjetinom370 oceana / kg.
3Internet u osjetljivoj probavi770 oceana / kg.
4NASA u osjetljivoj probavi, s janjetinom660 oceana / kg.
5Za osjetljivu probavu, za zdravu kožu i dlaku, s lososom300 oceana / kg.
6Internet s osjetljivom probavom, s puretinom400 oceana / kg.
Najbolja mokra hrana za mačke s osjetljivom probavom1

urina Pro Plan Nutrisavour De

 • bez žitarica, s osjetljivom probavom, s oceanskom ribom 85 g
 • 65 internet / kom.
  2Internet za probleme s gastrointestinalnim traktom, s osjetljivom probavom 100 g70 internet / kom.
  3Nature’sza osjetljivu probavu, za zdravu kožu i dlaku, s puretinom od 85 g
  40 internet / kom.
  4Bez žitarica, s osjetljivom probavom od 80 g90 internet / kom.
  5

  internet u osjetljivoj probavi, s puretinom od 85 g

  21 internet / kom.
  6

  1pcs. Konzervirano

  24 oceana / kom.

  Najbolja suha hrana za mačke s osjetljivom probavom

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s janjetinom i rižom

  Ocjena: 4.9

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s janjetinom i rižom

  Hipoalergenski proizvod koji pripada holističkoj klasi vodeći je među suhom hranom. Sadrži najmanje 74 % svježeg odabranog mesa. Idealan je za prehranu životinja s akutnim ili kroničnim probavnim smetnjama. Janjeće meso je niskokalorični, lako probavljivi sastojak koji ne vrši pritisak na probavni trakt. Sadrži optimalnu količinu masti, proteina, vitamina i minerala.

  Dijetetski proizvod bogat je selenom, koji povećava zaštitna svojstva tijela. Lososovo ulje i pivski kvasac sprječavaju pojačano prolijevanje i matiranje dlake, uklanjaju neugodne simptome na koži. Voće i povrće (mrkva ,borovnica, jabuka, rajčica, brusnica) zasićuju korisnim tvarima, a da pritom ne povećavaju energetsku vrijednost hrane.

  Schidigerova juka sadrži kalcij, željezo, fosfor, mangan, bakar. Ne izaziva alergije, uklanja upalne žarišta, smanjuje mirise životinjskih izlučevina. Prirodni antioksidanti osiguravaju normalno stanje svih organa prije starenja životinje.

  Prednosti

  • koristi se kao dio terapijske prehrane;
  • odabrane komponente vrhunske kvalitete;
  • stimulacija metaboličkih procesa;
  • intuitivno privlačan miris.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačke
  NASA u osjetljivoj probavi, s janjetinom

  Ocjena: 4.8

  </div><p>Internet u osjetljivoj probavi, s janjetinom “IPHINE =” ~IPHINE\15216666197751-4212.Ama” ama = ” 450 “ama=” mačja hrana <br />INTERNET U OSJETLJIVOJ PROBAVI, S JANJETINOM”></p><p>Druga je super premium kategorija hrane koja uzima u obzir sve potrebe osjetljive probave mačaka. U kratkom vremenu normalizira probavni trakt, vraća vitalnost kućnog ljubimca i ublažava sve simptome poremećaja. Rizik od alergija na hranu sveden je na minimum zbog visokog sadržaja lako probavljivih proteina. Sastav uključuje 20% janjećeg mesa i 15% purećeg mesa.</p><p>Prirodni sastojci pažljivo su odabrani prije proizvodnje. Gotov proizvod je testiran i preporučuju ga veterinari. Njegova konzumacija jača imunološki sustav, poboljšava motoričke funkcije, služi kao prevencija mnogih ozbiljnih bolesti unutarnjih organa. Formula sadrži pivski kvasac, ulja lososa i noćurka koji su odgovorni za stanje kože i dlake.</p><p>Ekstrakt Juke Schidiger uklanja neugodne mirise iz mačjeg otpada. Vitamini i minerali osiguravaju dnevni unos hranjivih sastojaka. Krmu visoko ocjenjuju i uzgajivači životinja i stručnjaci. Pomaže u održavanju zdravlja kućnog ljubimca i ne brine se za njegovu dobrobit u budućnosti.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>hipoalergenski sastav;</li><li>lako probavljiva formula;</li><li>korisni dodaci prehrani;</li><li>Neutralizacija mirisa izmeta.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>nisu identificirani.</li></ul><h3>Hrana za mačke za osjetljivu probavu</h3><p>Ocjena: 4.7</p><div style=Hrana za mačke za osjetljivu probavu

  Brončana ocjena – za suhu hranu, koja se preporučuje mačkama s osjetljivom probavom, prekomjernom težinom i posebno izbirljivim kućnim ljubimcima. Hipoalergenski sastav sadrži pileće meso i vrijedno Švedsko meso losa, što je posebno privlačno životinjama s lošim apetitom. Prirodni miris motivira vas da dođete do zdjele. Okus također ne ostavlja ravnodušnim nijednu mačku.

  Taurin blagotvorno djeluje na unutarnje organe. Podržava kardiovaskularni sustav, poboljšava vid i stanje dlake i kože. Patentirani kompleks Ipasina prirodni je imunostimulant koji poboljšava prirodna zaštitna svojstva tijela. Niska energetska vrijednost sprječava pojavu prekomjerne težine, a ne smanjuje aktivnost kod kućnih ljubimaca.

  Formulacija je razvijena uz sudjelovanje vodećih veterinara na temelju dugogodišnjeg istraživanja. Hrana je što uravnoteženija, dodatni vitaminski dodaci nisu potrebni. Antioksidanti sprječavaju prerano starenje i produžuju život kućnog ljubimca. Carnitin-karnitin je odgovoran za metabolizam.

  Prednosti

  • sadrži najsvježije meso losa;
  • niska masnoća;
  • kontrola stvaranja dlaka;
  • visoka svojstva jačanja.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s janjetinom

  Ocjena: 4.7

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s janjetinom

  Na četvrtoj liniji nalazi se hrana visoke hranjive tvari i lako probavljiva, zbog čega je sitost brža, a opterećenje osjetljivog probavnog trakta smanjeno. Izvori proteina su janjetina i piletina. Sastav uključuje jetru peradi, riblje brašno i novozelandske dagnje. Ova kombinacija sastojaka osigurava privlačnu aromu i okus mačke.

  Kada se koristi hrana za životinje, smanjuju se upalni procesi u gastrointestinalnom traktu, a rizik od alergija na hranu smanjuje se na nulu. Riblje ulje poboljšava stanje dlake. Postaje sjajna, gusta, manje blijedi. Koža također dobiva potrebnu podršku. Uklanjaju se suhoća, svrbež i drugi dermatološki poremećaji.

  Dehidrirani ekstrakt Juke služi za uklanjanje neugodnih mirisa životinjskog izmeta. Potiče normalno funkcioniranje crijeva, aktivira probavu i rad jetre. Taurin kontrolira razinu vida. Posebni sastojci sprječavaju stvaranje kamenja.

  Prednosti

  • za mačke s alergijskim reakcijama;
  • prirodni odabrani proizvodi;
  • stabilizacija rada svih organa;
  • smanjenje urina na internetu.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, za zdravu kožu i dlaku, s lososom

  Ocjena: 4.6

  HRANA ZA MAČKE ZA OSJETLJIVU PROBAVU, ZA ZDRAVU KOŽU I DLAKU, S LOSOSOM

  Na petom mjestu je razvoj poznate marke, koja je jedna od najstarijih tvrtki za proizvodnju kvalitetnih proizvoda za kućne ljubimce. Visok sadržaj mesa peradi i ribe osigurava brzo zasićenje korisnim hranjivim tvarima. Sastav uključuje prirodne sastojke: cikoriju, mrkvu, špinat, peršin, repu.

  Kombinacija vlakana u kompleksu i prebiotika pruža potporu osjetljivoj probavi, uklanja upalne procese i normalizira mikrofloru u crijevima. Kvasac i riblje ulje poboljšavaju stanje dlake i kože. Optimalno odabrani sastav sastojaka jamči aktivnost i energiju za cijeli dan. Dodatni vitaminski i mineralni dodaci i antioksidanti povećavaju životni vijek.

  Recept se sastoji od sigurnih komponenti koje brzo uklanjaju simptome gastrointestinalnog poremećaja. Uzgajivači daju krmu visoke ocjene i ostavljaju pozitivne kritike. Pristupačna cijena i visoka kvaliteta čine ga vrlo traženim među kupcima.

  Prednosti

  • prirodni prebiotik u sastavu;
  • pažljiv odabir proizvoda;
  • poseban privlačan miris;
  • brzo poboljšanje izgleda.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s puretinom

  Ocjena: 4.5

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s puretinom

  Šesto mjesto pripalo je hrani koja sadrži najmanje 38 % niskokaloričnog purećeg mesa. Vrlo je atraktivan za životinje i omogućuje vam da nahranite čak i mačku koja je vrlo hirovita u hrani. Uravnotežen sastav sadrži probiotike i prebiotike koji normaliziraju rad gastrointestinalnog trakta i uklanjaju neugodne posljedice poremećaja prehrane.

  Vitaminsko-mineralni kompleks pomaže poboljšati dobrobit i jamči dug puni život kućnom ljubimcu. Da bi se održao izgled, u formulaciju su uključeni pivski kvasac, lososovo ulje i mast. Prelazak na hranu s interneta vrlo brzo vraća dlaku i kožu u normalu, što vlasnicima olakšava brigu o životinji.

  Proizvod sadrži kalcij, fosfor, kalij, natrij, taurin. Schidigerova juka pruža ugodan boravak u zatvorenom prostoru, neutralizirajući neugodne mirise čvrstog otpada. Peleti su prikladni za jesti mačke bilo koje pasmine. Izvrsni su u uklanjanju plaka. Potrošnja ambalaže ekonomična zbog brzog zasićenja životinje.

  Prednosti

  • visokokvalitetni sastojci;
  • brza normalizacija stanja;
  • jačanje imuniteta;
  • optimalna kombinacija hranjivih sastojaka;

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Najbolja mokra hrana za mačke s osjetljivom probavom

  Hrana za mačke
 • internet u osjetljivoj probavi, s oceanskom ribom 85 g
 • Ocjena: 4.9

    PURINA PRO PLAN NUTRISAVOUR DE<li></div><p>Bez žitarica, s osjetljivom probavom, s oceanskom ribom 85 g (komadići u umaku)” IPA=”~IPA\66316666197751-2512.Internet” Internet=”450″ internet=”hrana za mačke</p><li>BEZ ŽITARICA, S OSJETLJIVOM PROBAVOM, S OCEANSKOM RIBOM 85 G (KOMADIĆI U UMAKU)”><p>Prvi među mokrom hranom bio je proizvod poznate marke, stvoren na temelju dugogodišnjeg istraživanja ponašanja životinja s probavnim problemima. Izvrsna je preventivna mjera protiv ozbiljnih bolesti i cjelovita uravnotežena prehrana za odrasle mačke i mačke. Kvalitetni sastojci sastavljeni su u nježne komade optimalne veličine i preliveni umakom.</p><p>Glavni proizvod je oceanska riba koja je izvor proteina visoke probavljivosti. Sastav uključuje inulin i prebiotik koji normaliziraju rad gastrointestinalnog trakta, stabiliziraju stanje i isključuju pojavu simptoma poremećaja. Mnogi vlasnici primjećuju da dermatološki problemi nestaju kod kućnih ljubimaca, dlaka prestaje ispadati, postaje meka i sjajna.</p><p>Neraspoložene ili s lošim apetitom, mačke rado jedu hranu koja ih privlači prirodnim mirisom i okusom bez dodavanja umjetnih aroma i drugih tvari. Uravnotežena količina proteina i masti omogućuje mački da se osjeća sjajno i živi punim životom.</p><h4>Prednosti</h4><ul><li>profesionalno odabrana formulacija;</li><li>sastojci vrhunske kvalitete;</li><li>dnevna doza hranjivih sastojaka;</li><li>ne dosadi mački i ne izaziva ovisnost.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>nisu identificirani.</li></ul><h3>Internet za probleme s gastrointestinalnim traktom, s osjetljivom probavom 100 g</h3><p>Ocjena: 4.8</p><div style=Hrana za mačke za probleme s gastrointestinalnim traktom, s osjetljivom probavom 100 g (komadići u želeu)

  Drugi dobitnik nagrade je hrana koju veterinari preporučuju kao terapijsku prehranu. Zahvaljujući kombinaciji visoko probavljivih proteina, ribljeg ulja, prebiotika, pulpe repe, pružaju se povoljni uvjeti za pravilnu i zdravu probavu. Hrana se koristi za gastritis, pankreatitis, kolitis, upalu crijeva, kronični i akutni proljev.

  Također je uključen u prehranu zdravih životinja s prekomjernom tjelesnom težinom radi normalizacije i stabilizacije težine, jer se odlikuje umjerenom energetskom vrijednošću. Povećana privlačnost okusa osigurat će zasićenje kućnog ljubimca s lošim apetitom. Unos hrane potiče okruženje u mokraćnom sustavu nepovoljno za stvaranje kamenaca.

  Vlasnici mačaka s gastrointestinalnim poremećajima primjećuju da se odmah nakon prelaska na ovu liniju marke poboljšava dobrobit oslabljenog kućnog ljubimca. Neugodni simptomi nestaju, pojavljuju se snage za aktivan život. Uravnotežen sastav nema kontraindikacija i može se koristiti i za mačiće i za odrasle i starije životinje.

  Prednosti

  • visoki ljekoviti učinak;
  • cijeli sastav;
  • povećanje apetita;
  • prevencija ICD-a.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Nature’sza osjetljivu probavu, za zdravu kožu i dlaku, s puretinom od 85 g

  Ocjena: 4.7

    NATURE'S<table></div><p>S osjetljivom probavom, za zdravlje kože i dlake, s puretinom 85 g “IPA =” ~ IPA\98716666197751-6912.Aina “Aina=” 450 ” Aina=” hrana za mačke Aina ‘ Aina</p><table>ZA OSJETLJIVU PROBAVU, ZA ZDRAVU KOŽU I DLAKU, S PURETINOM OD 85 G”><p>Hrana za treće mjesto izrađena je od prirodnih sastojaka bez upotrebe sintetičkih aditiva. Izvor životinjskih bjelančevina je puretina, koja je visoko probavljiv prehrambeni proizvod koji normalizira probavne procese. Sastav sadrži biljno ulje i riblje ulje koje vraćaju zdravo stanje dlake i kože, povrće i žitarice koje doprinose brzom zadovoljavanju gladi i održavanju crijevne mikroflore.</p><p>Optimalna količina minerala i vitamina osigurava dnevni unos hranjivih sastojaka. Uredni komadići privlače životinju svojim mirisom. Pasivnošću i hirovitošću u hrani i dalje izazivaju apetit, što vlasniku omogućuje da bude miran da životinja neće ostati gladna.</p><p>Kupci napominju da se hrana dokazala s najbolje strane. Poboljšanja se primjećuju odmah čak i kod ozbiljnih problema s gastrointestinalnim traktom. Mačka postaje aktivna i radoznala te će rado jesti hranu iz ai-ina ‘ s</p><table>.<h4>Prednosti</h4><ul><li>odabrani prirodni proizvodi;</li><li>super premium klasa;</li><li>visoka probavljivost;</li><li>poboljšanje izgleda.</li></ul><h4>Nedostaci</h4><ul><li>nisu identificirani.</li></ul><h3>Mačja hrana za mačke s osjetljivom probavom 80 g</h3><p>Ocjena: 4.7</p><div style=HRANA ZA MAČKE BEZ ŽITARICA, S OSJETLJIVOM PROBAVOM OD 80 G

  Na četvrtoj liniji nalazi se hrana posebno dizajnirana za životinje s gastrointestinalnim problemima. Njegova konzumacija smanjuje alergijske simptome, pomaže u brzom obnavljanju probave i normalizaciji stanja kože i dlake. Puni proizvod pogodan je za prehranu životinja s pankreatitisom, a također i kao uravnotežena hrana tijekom prehrane za mršavljenje. Glavni sastojak je janjeće meso. Čini 65 % ukupnog sastava.

  Recept uključuje hidrolizat ribljih proteina, kvinoju, riblje ulje, artičoku, suhi pivski kvasac, hondroitin, glukozamin, komorač. Posebni prirodni dodaci podržavaju zdravlje organa vida i sluha. Hrana sadrži vitamine, minerale za aktivan i dug život.

  Komadići u nježnom umaku pakirani su u staklenku s prikladnim otvaračem. Zahvaljujući brzoj probavljivosti i zasićenosti, jedno pakiranje dovoljno je za nekoliko obroka. Mirisna hrana s prirodnim mirisom mesa intuitivno je privlačna kućnim ljubimcima. Uzgajivači su primijetili vidljiva poboljšanja u mačjem stanju i preporučuju drugima proizvod za uzgoj.

  Prednosti

  • pripada holističkoj klasi;
  • talijanske sirovine vrhunske kvalitete;
  • lako probavljiva formula;
  • za podršku svim internim sustavima.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačke za osjetljivu probavu, s puretinom od 85 g

  Ocjena: 4.6

  HRANA ZA MAČKE ZA OSJETLJIVU PROBAVU, S PURETINOM OD 85 G (KOMADIĆI U UMAKU)

  Peta dobitnica Nagrade je hrana koja će biti cjelovita prehrana za mačke s probavnim smetnjama i alergijskim reakcijama. Prebiotik uključen u sastav doprinosi pravilnom funkcioniranju gastrointestinalnog trakta. Glavni sastojak i izvor proteina je pureće meso. Bogata je hranjivim tvarima, brzo se apsorbira, izaziva apetit kod hirovitih mačaka. U hranu se dodaje i pileće meso i iznutrice.

  Formula sadrži biljno ulje koje čini dlaku sjajnom, a kožu glatkom bez suhoće i ljuštenja. Uključuje minerale i vitamine za povećanu potporu svim unutarnjim sustavima tijela. Taurin služi kao prevencija kardiovaskularnih bolesti, poboljšava vid.

  Hrana s interneta ne smeta životinji. Ima prirodan miris bez mirisa, pa mačka instinktivno prilazi zdjeli. Vlasnici napominju da se kućni ljubimci odmah nakon promjene prehrane osjećaju puno bolje. Postaju aktivni, uklanjaju se simptomi nepravilne probave. Pristupačna cijena također je istaknuta kao Plus.

  Prednosti

  • bez dodane soje i pšenice;
  • prirodne svježe sirovine;
  • brza normalizacija gastrointestinalnog trakta;
  • vrijedni zdravstveni dodaci.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.

  Hrana za mačkekonzervirannaina 85 gr.

  Ocjena: 4.5

  MAČJA HRANA ZA MAČKE 1 KOM. KONZERVIRANA HRANA ZA MAČKE 0.085 KG

  Šesto mjesto zauzima jeftina hrana koja je pogodna za svakodnevnu prehranu mačaka svih pasmina sa slabom probavom. Prebiotik olakšava preradu hrane i vraća normalnu crijevnu mikrofloru. Široki sastav sastojaka pruža tijelu sve potrebne komponente za ugodno blagostanje i dug život. Kombinacija peradi i ribe ubrzava zasićenost.

  Strogi odabir sirovina i kontrola u svim fazama proizvodnje jamče visoku kvalitetu gotovih proizvoda kojima nedostaju GMO, arome i boje. Hrana je obogaćena mineralima i vitaminima. Koristan dodatak Taurin je esencijalna aminokiselina za održavanje zdravlja srca, krvnih žila, organa vida. Također jača prirodnu obranu tijela, budući da je prirodni antioksidans.

  Fito-sastav, razvijen u suradnji s veterinarima, ima restorativno i tonično djelovanje. Hrana je premium klase i udovoljava svim sigurnosnim zahtjevima. Mačke ga jedu s užitkom. Interes pokazuju i hiroviti kućni ljubimci.

  Prednosti

  • patentirana kolekcija ljekovitog bilja;
  • vitaminsko-mineralni kompleks;
  • privlačnost okusa;
  • potpuna apsorpcija hrane.

  Nedostaci

  • nisu identificirani.
  Ocijenite članak
  ( Još nema ocjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: