Crtanje kauča

Prije ili kasnije, ali čak i najkvalitetniji i moderniji kauč može izgubiti svoju bivšu atraktivnost. S obzirom na svaku godinu rada, presvlake ovog namještaja bit će razrijeđen, na njemu se mogu pojaviti mrlje i oscilate. Popravite položaj će pomoći kauč povlačenje, što se može učiniti ako je potrebno.

Osobine

Možete povući presvlake na kauču bilo kojeg oblika i veličine, a taj se rad može obaviti i samostalno i korištenje stručnjaka u radionici namještaja. U slučaju obavljanja izvlačenja osobno, vrijedi se prisjetiti da takav proces ima neke značajke koje će se nužno suočiti tijekom rada.

Prije svega, morat ćete se samostalno brinuti o odabiru i stjecanju ne samo prikladnog materijala, nego i dovoljnog broja. Dakle, za kožni kauč, bolje je kupiti prirodnu kožu kao materiju presvlake, ali ecokuse, dok se materijal uvijek treba uzeti s rezervom.

To je iz pravog izbora tkiva koji će ovisiti ne samo pojavom obnovljenog namještaja, već i naknadnog života njegovog rada.

Budite sigurni da razmotrite Gradnja obilježja određenog modela namještaja. Neki sofe imaju prilično kompliciran oblik i kada zamjenjuju presvlake, ne mogu se u potpunosti rastaviti, tako da morate pokušati potpuno ponoviti tkaninu na samu kauč. Dakle, povlačenjem kutne kauče, potrebno je posvetiti posebnu pozornost na stupnjeve istezanja tkiva upravo na uglovima i zglobovima kombinacije dijelova ovog namještaja. Uz ovaj posao, neke poteškoće mogu nastati bez dostupnosti dužnih vještina.

Druga značajka je da ako je namještaj prestar i uhvaćen ne samo lice same presvlake, bit će potrebno zamijeniti ne samo materijal, već i djelomično punilo u namještaj, a možda i neki dijelovi okvira.

Vrijedi se brinuti unaprijed.

Zahvaljujući haltere od sofe kod kuće, ne samo da je moguće produžiti život namještaja, već i vizualno povoljno mijenjati svoj izgled, a s njim sama soba. Uostalom, mnogi ljudi znaju da ukupni ton stila unutrašnjosti sobe još uvijek postavlja namještaj koji se nalazi u njemu. Stoga je potrebno vrlo ozbiljno pristupiti procesu. Tijekom samog rada ne bi trebalo žuriti i ometati stranim objektima. Najbolje je nositi se s trim u vrijeme kada vas nitko ne može ometati.

Morate biti pripremljeni unaprijed na činjenicu da je sama rad, ali posebno izveden po prvi put, trebat će dosta vremena i truda.

Do i veliki, možete osobno u kući osobno u kući, bez obzira na njegove dimenzije. Glavna stvar je zaliha svih potrebnih materijala i alata unaprijed, pažljivo ispitati upute za obavljanje ovog posla i biti spremni da ga u potpunosti slijedite. Ako se takav rad čini kao vrlo naporan, onda možete vježbati na stolici ili stolici ili općenito povjeriti izvedbu presvlake od strane stručnjaka.

Čitaj više  Bar potkrovlje Style stolice: moderan pristup dizajnu interijera

Odabir materijala

U svakom slučaju, bez obzira na to hoće li se rad obavljati na presvlaci tapecira samostalno ili od strane stručnjaka, prvi, s kojom će se morati suočiti – to je izbor prikladnog materijala. Iskusni majstori preporučuju u ovom slučaju kako bi iskoristili sljedeće savjete:

 • Nužno Potrebno je promijeniti mekani punilo kauča, i ne samo njegova gornja tkanina. Ako ploča za sintetu nastupa kao punila, poželjna je preferencija koja ima čistu bijelu boju, jer je to dokaz visoke kvalitete. Ako je punilo pjena, onda je potrebno koristiti dva od njezina lista s debljinom od 2 cm odjednom, a između njih je položen osjetljiv list.

 • Kao materijal gornje presvlake, bolje je odabrati Tkanina gusta koja ima fini crtež bez velikih i skupnih otisaka. To će uštedjeti na materijalu, jer njegovi dijelovi neće biti iskrivljeni zbog nastalih crteža. Osim toga, praksa pokazuje, takve sofe su manje prljave iu radu operacije bolje je zadržati svoj izgled.

 • Bolje je dati prednost tkaninama koje nemaju gomilu, na primjer, od Kozhezama. Ako je villi dostupan, morate ih pratiti da su kratke i jednake duljine. Imajte na umu da tkanina nema oštar i snažan neugodan okus sinteze. Ako jest, ukazuje na nisku kvalitetu i njegovu neprikladnost kao korištenje tkanine za obnovu namještaja.
 • Bolje napustiti previše grube materijale i zamijeniti ih ecokuseom ili tapiserija, koja će dati namještaj izuzetan, lijep i elegantan izgled. Prema riječi “grubo” podrazumijeva tkaninu, neugodno na dodir i ima ne-primarni izgled. Koristeći takav materijal, ne možete ažurirati svoj namještaj, ali naprotiv, to je umjetno više.

 • To se vrijedi prisjetiti Prirodni pamučni materijali su prebrzi I kada ih koristite za vrijeme tegljača, oni gube iskonski izgled, tako da ih se najbolje napusti od njih. Inače, nakon nekoliko mjeseci redovitog korištenja kauča, možda je potrebno vratiti.
 • Jacquard tkanina je pogodna kao što je nemoguće, To je prilično gusta, otporna na habanje, ima atraktivan izgled i ostvaruje se u različitim bojama varijacija. Ali još je bolje dati prednost u Jacquard tamnih tonova i bez svijetle naglaske na tkanini. Prvenstveno su izbrisani i razmaženi cijeli izgled presvlake.
Čitaj više  Prekrasne sofe

 • Jato i Velor imaju prekrasan izgled i prilično ugodno na dodir, ali u isto vrijeme brzo trljaju i gube atraktivnost, tako da je korištenje takvih tkanina također iznimno nepoželjna.
 • Takav materijal Shenille, Ima dobre indikatore otporne na habanje, atraktivno vani i savršeno očišćeni od bilo kakvih zagađivača, pa se preporučuje da se koristi kao materijal za kauče.
 • Arkati Može postati vrijedna zamjena originalne kože ili eko-stabla, jer ima iste karakteristike kao i oni, ali ima manji trošak.

Kako je glavni materijal za povlačenje kauča, tkanina treba biti uska izabrana, bez hrpe s malim uzorkom ili jednim fotononskim materijalima koji imaju visoke stope otporne na habanje. Samo takve tkanine imaju smisla odabrati, jer će vam omogućiti da koristite ažurirani kauč za vrlo dugo.

Također želim napomenuti da ako kauč ima kotača ili noge, također se trebaju mijenjati u novo tijekom ispunjenja presvlake. To će omogućiti potpuno osvježavanje pojave kauča i poboljšati njegovu stabilnost.

Pripremna faza

Nakon odabira traženog materijala, možete započeti prvu fazu povlačenja kauča, što je stvoriti uzorke iz tkanine. Ova faza treba posvetiti posebnu pozornost jer će rezultat njegove provedbe ovisiti o rezultatu ukupnog rada. U isto vrijeme, uzorak se može napraviti na dva različita načina:

 • Napravite uzorak na temelju starih presvlaka, koji je prethodno bio rastavljen s kaučem. U ovom slučaju, uklonjena presvlaka se primjenjuje na stečenu tkaninu i bit će spaljena duž konture. Budite sigurni da ostavite u nekoliko centimetara – 5 će biti dovoljno. U budućnosti se dobiveni uzorak primjenjuje na okvir namještaja i ako odgovara njegovim krugovima, zatim izrezuje.
 • Druga opcija je napornija. Prvo, svi dijelovi se uklanjaju iz kauča, koji se mogu ukloniti – nasloni za ruke, leđa i jastuci pažljivo se mjere mjerom trake sa svih strana, a rezultati se prenose na tkaninu, uzimajući u obzir dodavanje 5 cm za svaki strana. Unaprijediti Svi dijelovi uzorka su izrezani i primijenjeni na odgovarajuće kaučine mjesta. Ako je sve u redu i dijelovi uzorka imaju potrebnu veličinu, možete nastaviti s daljnjem postupcima.
Čitaj više  Jednokrevetna ležaja IKEA
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: