Veličine kuhinja

Kuhinja kutak – veliki namještaj za male kuhinje. Potrebno je malo mjesto u kutu sobe i nosi različite dodatne značajke.

Oblikovati

Ovaj komad namještaja sastoji se od otoka koji je instaliran u kutu same sobe i sjedala sjedala.

U kutu se događa:

 1. lijevo;
 2. desna ruka;
 3. Univerzalan.

Popularnost je definirana lako. Potrebno je spriječiti lice na dugu stranu kauča, a na kojoj strani postoji kratka trgovina, određuje se dizajn kutka.

Proizvođači namještaja pokušavaju ne istaknuti potporu kuhinjskog namještaja, a najčešće stvaraju univerzalne strukture koje vam omogućuju da skupite kut jer uključuje raspored vaše kuhinje. I onda izbor ovisi o veličini namještaja.

Dimenzija

Većina kuhinjskih uglova ima sljedeće veličine.

 1. Veći kauč je obično dugačak 150-200 cm. Važno je obratiti pozornost na to ako odaberete sklopivi kut kauč u kuhinju, njegova duljina ne smije biti manja od 180 cm, a to je pod uvjetom da vaša visina nije više od 155 cm. Inače će noge biti vrlo zamrznuti, a spavanje na takvom kauču bit će nezgodno.
 2. Manji kauč ima standardnu ​​110-140 cm.
 3. Visina sjedenja trebala bi biti 40-50 cm, dubina – 50-70 cm tako da na stolu udobno sjedi, noge se nisu odmorile u stolu i bilo je moguće naletjeti na leđa.
 4. Visina cijelog kutka, uključujući i leđa, obično je 80-95 cm, ali to nije granica. Ako je leđa ukrašena dodatnim elementima dizajna ili police, ovaj dizajn može biti veći od 100 cm.

Standardni kutovi za kuhinju za postavljanje tri osobe smatraju se oko 110 do 160 cm. Na takvom kauču, ljudi će se prilično udobno osjećati iza obroka, nitko više laktova.

Naravno, to su samo približne dimenzije koje se obično koriste tvornice namještaja. Da biste naručili svoj crtež s pojedinačnim veličinama, moći ćete napraviti kuhinjsku kutu bilo koje duljine, visine i širine.

Izrada kuhinjskog kutka po narudžbi ima nekoliko prednosti.

 1. Učiniti ga prema vašim veličinama omogućit će vam da uđete u namještaj čak iu najmanjim kuhinjskim dimenzijama.
 2. Možete pokupiti presvlake prema vašim željama, ne samo u odnosu na bojanje, već i.
 3. Nadopuniti kut funkcija koje trebate. Bilo da se radi o skladišnom prostoru, sklapanju kauč za spavanje ili oboje zajedno.

Materijali

Najčešći materijal za proizvodnju kutnih namještaja za kuhinju je LSSP. U isto vrijeme, ovo je najviše proračunska verzija. Ima veliku količinu boja i teksture.

 1. Materijal sjedala obično koristi Dermatin ili Flock. Ako su prva svojstva nadaleko poznata, onda se nekoliko riječi treba reći o drugom.
 2. Flock – netkani materijal, uz lijepljeni vrh. Materijal je izdržljiv, slabo upija vodu i prljavštinu, ali s vremenom maramice.
 3. Pitam se uglovima koji su uphani s dvije vrste materije. Koristeći razne kombinacije možete stvoriti dizajner unutarnjeg objekta.
 4. Također, kuhinjski kutovi mogu biti izrađeni od drva. To će ga svakako koštati skupo. Ali prirodnost i ekološka ljubaznost ovog materijala vrijedi to.
 5. Rijetko, ali još uvijek koristite metalne profile za proizvodnju ovog namještaja.

Modifikacije

Standardni kutovi kuhinje imaju brojne izmjene.

 1. Puna blagovaona u paketu sa stolom ili stolicama (puffs).
 2. Pretvaraju se u standardno spavanje gdje se mogu primiti dvije osobe. Ponekad kada kauč nema dovoljno dužine, kompenzira se uz pomoć stolica koje su uključene u komplet.
 3. Prostrane ladice na otoku kutu ili ispod sjedala kauča.

Modeli pregleda

Ovdje su neki modeli različitih proizvođača sa standardnim veličinama.

Tvrtka za namještaj “Voditelj”

 1. Marseille – je kutan kauč s dimenzijama 204×146 cm. Kada polaganje ima standardno mjesto za spavanje. Napravljen od niza bukve, LSSP i šperploča, odmahuje stado. Ima ladicu za spremanje posuđenih posuđa ili posteljinu.
 2. Grad – ima lakonski oblik, savršeno pogodan za kuhinju u modernom stilu. Okvir namještaja izrađen od masiva bukve, može se odabrati presvlake. Ovdje je predstavljena i originalna koža i dermatin ili tkanina. Svijetlo ružičaste presvlake u kombinaciji s tamnim uokvirivanjem, daje ovim kutovima lakoćom i nježnošću. Njegove dimenzije 170 za 120 cm.
 3. Murano – kutak ima jedinstvenu boju, oponašajući hipansku kožu. Model je sličan prethodnom. Ima dimenzije od 169 za 123 cm.
 4. Moderni-M ima jednaku stranu za 116 cm svaki. Takav kauč se može unijeti čak iu vrlo male kuhinjske dimenzije. Odnosi se na klasične serije. Okvir je izrađen od niza bukve i prekriven pravom kožom, njegovu zamjenu ili tkaninu.
 5. Mini – ovaj komad namještaja je izrađen od LSSP-a, sjedala su izrađena od dermatina. Ovaj kutak je čitav skup namještaja i uključuje kauč, stol i dva alata. Ukupne dimenzije ovog kutka 123 cm na obje strane.

Kutak Kutak Tulip Mini St. Petersburg Soft Line – Još jedna velika mogućnost za male veličine kuhinja. Ima veličinu od 100x100cm. Ima sklopivi stol i dva alata. Izrađeni su od proračunskih materijala LSSP-a i umjetnika. Opremljeni dodatnim kutijama u kojima možete pohraniti povrće ili jela koja ne koriste ono što je vrlo važno na maloj kuhinji.

Radimo s vlastitim rukama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: