Kuhalo za juhu u blenderu

Mješalica s pravom spada u kategoriju univerzalnih kuhinjskih pomagača: može mutiti, mljeti, usitniti bilo koju hranu, a sada pripremiti i punopravno jelo. Sada se u prodaji pojavio kuhač za juhu s miješalicom, koji je odmah dobio priznanje mnogih domaćica.

Opis

Ovaj je proizvod, osim što ima glavnu funkciju usitnjavanja hrane, namijenjen i izravnoj pripremi juha, pasiranih juha, zagrijavanju hrane, a neki modeli imaju i funkciju kuhanja jaja. Odnosno, jedan takav mikser može u potpunosti zamijeniti sjeckalicu, lonac, mikrovalnu pećnicu. Ova kuhinjska novost ima vrlo kompaktnu veličinu. Korisni volumen ovisno o modelu kreće se od jednog do jednog i pol litre. Snaga od 500 W na 1000 W. Ona koja vam omogućuje da se pripremite ne samo vegetarijanska jela, već i meso, uključujući. Prosječni program programa traje oko 25 minuta. Sve što je potrebno od hostesa je preuzimanje svih proizvoda u jug, sipati vodu, odabrati program i sve. Daljnja miješalica-Supusarska obavit će sve potrebne radove samostalno. Na kraju rada zvuči zvučni signal, koji obavještava da je jelo spremno.

Veliko dostojanstvo je da supuber za tri sata na kraju rada štedi toplinu gotovih jela.

Sam uređaj je programiran za rad do 100 minuta zaredom, a temperaturni raspon ovisi o odabranom programu je 40 – 100 stupnjeva. Istodobno, na poklopcu zdjele svi modeli imaju dodatnu rupu, zahvaljujući kojoj se u procesu kuhanja, ako je potrebno, u blender mogu dodati i drugi sastojci. A funkcija zaključavanja poklopca neće dopustiti da posuda za kuhanje iskoči tijekom procesa kuhanja. Tu je i ugrađeni senzor koji prikazuje minimalnu količinu tekućine koja se mora dodati u zdjelu kako bi mikser ispravno funkcionirao.

Naravno, kuhačom za juhu – miješalicom rad u kuhinji bit će uvelike olakšan i ubrzan, osim toga, mnogi su proizvođači već požurili staviti takve modele na police trgovina.

Popularni modeli

Sada kada znate što je miješalica za juhu, želimo vam dati kratak pregled najpopularnijih modela koji su od hostesa dobili najviše pozitivnih povratnih informacija.

  • Dobrynya. Pouzdan i kvalitetan uređaj domaćeg proizvođača, koji osobnim primjerom dokazuje da naše tvrtke mogu proizvoditi i visokokvalitetnu opremu. Tri različite inačice takvog blendera danas su u prodaji. Svi su opremljeni filterom, košarom za kuhanje jaja, mjernim spremnikom, knjigom recepata. Radi gotovo tiho, učinkovito i brzo. Upravlja se pomoću programa koje je odredio proizvođač, no prema potrebi neke parametre rada možete sami postaviti.

  • Gosp. Kuhati izgleda poput termopota. Ima pet načina kuhanja, snage 500 W. Ovaj električni kuhalo za juhu također ima poseban ispušni ispust i omogućuje vam da pripremite ne samo juhu u kaši, već i kašu.

  • Kromax Endever Skyline BS-91 dolazi u prodaju u dvije boje: bijeloj ili crnoj. Jedan od najmoćnijih – 1200 W. Pogodno za izradu juha, žitarica, mesnih kašica. Osim automatskih programa, opremljen je i funkcijom ručnog upravljanja, koja vam po potrebi daje kreativan pristup procesu kuhanja i sami postavljate način kuhanja. SkyLine također ima funkciju odgode pokretanja do 24 sata.

  • Smile smb 3700 ima kapacitet male zdjele nešto više od jedne litre. Četiri ugrađena programa i stoga su najprikladniji za pripremu dječjih obroka. Malo sito i mjerni spremnik dostupni su kao opcija. Za razliku od svojih prethodnika, ima i funkciju samočišćenja.

  • Breelon ima snagu od 800 W i programiran je za pamćenje programa koji su u njega uneseni. Ima funkciju pozadinskog osvjetljenja za upravljačke gumbe, tri načina rada i bazu koja se ne kliže. Vrlo sliči običnom električnom kuhalu za vodu.

No, svaki model, koliko god ga proizvođač šareno opisao, ipak ima svoje prednosti i nedostatke, o čemu pregledi vlasnika takve opreme mogu vrlo rječito reći.

Povratne informacije o upotrebi

Vlasnici električnih kuhala za juhu Dobrynya imajte na umu da se aparat lijepo i brzo kuha, ravnomjerno melje hranu i jednostavan je za upotrebu. Međutim, ako uključite pulsni način rada tijekom izravnog kuhanja, on neće raditi ispravno. Često se program jednostavno zaustavi. Drugi vrlo značajan nedostatak je krhkost vrča. Prebrzo puca i ima kratak vijek trajanja čak i uz pravilno rukovanje.

Miješalica Gosp. Kuhati prema recenzijama potrošača, nema takvih nedostataka, a jedini nedostatak je pranje, koje treba provesti brzo i pažljivo kako ne bi zalilo gnijezdo hrane vodom. Općenito, korisnici nemaju pritužbi na rad i snagu takve miješalice.

Kromax Endever Skyline BS-91 općenito, prema recenzijama kupaca, savršeno se nosi s kuhanjem, zagrijavanjem i sjeckanjem. Jedini nedostatak je blagi miris plastike koji se pojavljuje tijekom kuhanja. Međutim, nakon nekoliko korištenja, miris nestaje.

Ako govorimo o električnom kuhaču za juhu Smile smb 3700, tada mu je jedini nedostatak mali korisni volumen, pa ga neće koristiti za kuhanje za veliku obitelj. Istodobno, idealno melje hranu i priprema jednostavno prozračne juhe-pire, a funkcija samočišćenja omogućuje vam uštedu vremena ne samo na izravnoj pripremi hrane, već i na pranju same jedinice.

I evo blendera s funkcijom kuhače za juhu Breelon unatoč prisutnosti samo tri ugrađene funkcije, doista je sjajan pomoćnik. Sudeći prema recenzijama, savršen je ne samo za pripremu prvih jela i njihovo mljevenje, već i za kuhanje voćnih napitaka i kompota, prikladan je za upotrebu i jednostavan. No, nije prikladan za kuhanje drugih vrsta mliječnih kaša, iako modeli drugih proizvođača nemaju tu funkciju, u njima još uvijek možete kuhati takva jela.

Svaka kuhinjska jedinica ima svoje prednosti i male nedostatke, ali svi uvelike olakšavaju rad ljudi. Mješalica za juhu nije iznimka.

Ovaj će uređaj biti prava blagodat za mlade majke, starije osobe, ljubitelje zdrave hrane i zaposlene poslovne ljude. Bez zauzimanja puno prostora u kuhinji, pomoći će vam u nekoliko minuta pripremiti ukusno i zdravo vruće jelo.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: