Dječji parobrod

Svi znaju da dječja hrana treba biti zdrava, pojačana, prirodna. Međutim, te staklenke pire krumpira za prvu dopunsku hranu koje možete kupiti u trgovini nisu uvijek visoke kvalitete. I tu dječji parobrod dolazi u pomoć. Ovo čudo tehnologije može preuzeti ulogu osobnog kuhara vašeg mališana, ali i pomoći pri sterilizaciji boca, zagrijavanju hrane. Dječji parobrod učinit će život lakšim i bogatijim.

Značajke i prednosti

Slažete se da inovacije u inženjerskoj i tehničkoj industriji znatno olakšavaju svakodnevni život. Uostalom, prije nekoliko desetljeća bilo je nemoguće ni pomisliti da će pametni strojevi kuhati hranu umjesto nas, a uloga osobe bila bi samo označavati proizvode i pritisnuti gumb. Jedan od ovih prekrasnih izuma je parobrod. Posebno su joj se svidjele nove majke, kada dijete zahtijeva minutu pažnje, a vi još trebate ponoviti mnogo kućanskih poslova. Dječji aparat za kuhanje na pari postao je izvrsno rješenje za probleme koji se odnose na uštedu energije, vremena, kao i na opskrbu rastuće generacije zdravom i uravnoteženom hranom.

Svi znaju da hrana na pari zadržava najviše vitamina, korisnih mikroelemenata zbog učinka blažeg temperaturnog režima nego tijekom kuhanja. Osim toga, opremi nije potreban dodatni nadzor, ona kontrolira sam tijek rada. Isključeni su slučajevi sagorijevanja hrane. Nakon isteka potrebnog vremena parobrod se automatski isključuje i prelazi u fazu pripravnosti.

Neki aparati za paru su toliko funkcionalni da u svom arsenalu imaju mogućnosti slične mikrovalnoj pećnici. Odmrzavaju hranu, zagrijavaju je, stavljaju na raspolaganje sterilizaciju boca i drugog pribora.

Kako odabrati?

Ako mislite da je dječji aparat za kuhanje na pari upravo ono što vam u ovom trenutku treba, preporučujemo vam da se upoznate s preporukama za odabir. I prvo što morate znati je vrsta upravljanja jedinicom, koja je mehanička i elektronička.

  • Mehanički parobrod

Najčešći model. Mjerač vremena ovdje je olovka s oznakama. Korisnik postavlja vrijeme potrebno za kuhanje.

  • Elektronički

Uređaj je opremljen elektroničkim zaslonom koji odražava sve moguće funkcije i programe. Od trenutka kada je jelo spremno, aparat za kuhanje na pari prelazi u autonomni način rada, držeći hranu toplom do pravog trenutka.

Ova vrsta opreme je skuplja, ali je, prema tome, i najprikladnija, osobito za pripremu hrane za bebe.

Pomno promatrajući aparat za paru, raspitajte se ima li njegova funkcija automatsko isključivanje u slučaju nedostatka vode. Također, prednost uređaja bit će mogućnost dodavanja tekućine kako bi se izbjeglo zaustavljanje rada u završnoj fazi.

U modelima najnovije generacije razmišlja se o izravnom spoju na vodoopskrbnu i odvodnu cijev, što parne peći čini potpuno neovisnim uređajima koji neovisno nadopunjuju nedostajući volumen vode i ispuštaju višak kondenzata. Ostale pogodnosti uključuju elektroničku šipku za mjerenje stupnja kuhanosti hrane i indikator ljestvice koji signalizira potrebu čišćenja aparata za kuhanje na pari.

Ocjena najboljih

Mnogi brandovi obraćaju pozornost na najmanje članove potrošačke publike. Da biste saznali imaju li obični parobrodi posebne značajke za dječje mogućnosti, razmotrite najpopularnije uzorke.

Babycook solo

Ako vam je potrebna mala jednokratna porcija hrane, kao, na primjer, za bebu, onda ima smisla pogledati ovaj model male veličine. Ugrađeni miješalica rješava problem pripreme dječjih kaša od voća, povrća, mješavina, što najbolje odgovara roditeljima koji žele hraniti svoju bebu prirodnim, ekološki prihvatljivim proizvodima.

Osim usitnjavanja i kuhanja hrane, aparat ima mogućnost odmrzavanja i podgrijavanja hrane. Kompaktan je, ne zauzima puno korisnog prostora, a i lako se čisti.

Od tehničkih karakteristika treba spomenuti prisutnost elektroničkog zaslona s pozadinskim osvjetljenjem, koji odražava faze radnog procesa; mjerač vremena; indikator kamenca i funkcija automatskog isključivanja u fazi pripravnosti.

Chicco BabyPapa

Marka se fokusira na proizvodnju proizvoda za bebe i stariju djecu. Možda ne postoji takvo područje robe za bebe na koje Chicco ne bi “stavio ruku”. Aparati za kućanstvo nisu iznimka.

Kupiti mini parnu pećnicu od ove tvrtke ne samo da će vam olakšati život, već i potpuno uživati ​​u dugim okusima prirodnog povrća, voća i bobičastog voća.

Aparat za kuhanje na pari idealan je za pripremu dječje hrane, podgrijavanje hrane, odmrzavanje, mućenje mliječnih napitaka.

Vrsta upravljanja – mehanička.

Jedinica USC-181

Zgodan model na tri razine koji može pripremiti nekoliko jela odjednom. Ako uklonite dvije razine, dobit ćete izvrstan sterilizator za boce. Niska cijena čini ovaj uređaj pristupačnim za sve kategorije potrošača.

Recenzije

Prema statistikama, dječji parobrod opremljen miješalicom ruši sve rekorde u popularnosti. Mnogi roditelji priznaju da je prisutnost funkcije mlinca odlučila njihov izbor, jer nema potrebe za petljanjem s mikserom, pa se štedi vrijeme i energija.

Odrastanje djeteta nije razlog za uklanjanje jedinice na polukatu. Cijela obitelj dugo zadržava naviku ukusne, zdrave hrane, pa će dvostruki kotao biti dobra alternativa pećnici, pa čak i plinskom štednjaku. Osim toga, mala veličina uređaja omogućuje vam da ga ponesete sa sobom na godišnji odmor, na izlet i nastavite kuhati po vlastitom nahođenju.

Uz dječji parobrod djetinjstvo vašeg djeteta bit će puno blagotvorne komunikacije s majkom jer više ne mora sve slobodno vrijeme provoditi za štednjakom.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: