Kutni kamin u drvenoj kući

Većina nas dolazi kući s umorom nakon napornog radnog dana, toliko se želi raspasti na mekani kauč pored vaše voljene osobe, piti čaj i uživati ​​u udobnosti okoliša.

Privatna kuća omogućuje stvaranje jedinstvenog dizajna zatvorenog prostora. Vrhunac bilo koje seoske kuće je kamin, jer svaki vlasnik je jedinstven.

Kutni kamin u drvenoj kući je sjajan način da se dnevna soba bude ugodna i toplija. Igra plamena u kamina fascinira i smiruje, pomaže se opustiti.

Sama ideja takvog kamina došla nam je od davnina, kada su naši preci stavili kamin u kutu za najveću štednju prostora.

Postoje dvije glavne vrste kutnih kamina: Simetrični i asimetrični.

Simetričan

Simetrični kamini čine fokus na samom kaminu, koji će biti vidljiv iz bilo kojeg kuta. Osim toga, takav kamin zagrijava sobu je najbolje.

Ova se opcija smatra tradicionalnim, klasikom u bilo kojoj seoskoj kući. Veličina takvog kamina je veća od one asimetrične.

Takav kamin može lako prokleti 3 sobe u sobi, stoga je izvrsna opcija za zemlju, log i okvirne kuće. Kutni kamin će pomoći u stvaranju optimalne mikroklime i učiniti vašu zabavu udobnom.

Tako da je sve izgledalo organski trebaju postići simetriju sobe za instaliranje kamina, tako da je sve izgledalo sažeto.

Asimetrični

Dizajn kamina ovog tipa može biti potpuno raznolik, čak i za malu sobu. Moderan asimetrični kamin uklonit će se u bilo koju okolinu i kaže mnogo o originalnosti i elegantnom dizajnerskom ukusu.

Takvi kamini su s kamina podovima ili kapom na temelju kamena ili opeke.

Asimetrični kamini se najčešće koriste kako bi zonirali sobu, pomogli organizovati sobu. Oblik asimetričnog oblika bit će izvrstan dodatak dizajnu bilo koje sobe. Neobična i jednostavnost u instalaciji – glavne prednosti kutnog kamina ovog tipa.

Nestandardan oblik i završna obrada pomoći će u postizanju raznolikosti u dizajnu sobe. Tako da kamin gleda skladno sa svim ostalim predmetima u unutrašnjosti prostora, ne bi trebalo naglasiti. Pravi izbor materijala za okretanje pružit će vašoj valjci dovršenosti.

Prednosti

Kutni kamin stekao je popularnost od vlasnika log kuća, jer pomaže u stvaranju jedinstvenog, jedinstvenog okruženja, znatno zagrijava sobu i ostaje apsolutno sigurna, potrebno je malo prostora.

Biokamin

Trend našeg vremena bio je biocamina koji reproduciraju živu vatru bez dima. Takvi kamini rade na biološkom gorivu i apsolutno bezopasni za vlasnike stana ili kod kuće. Važno je napomenuti da je vatra stvarna, čiji je izvor ekološki čisto gorivo – biatanol.

Takvi kamini postali su pravi hit među vlasnicima apartmana, jer se može instalirati u bilo kojem dijelu sobe, bez razmišljanja o dimu ili mjestu gdje cijev treba ići.

Cigla

Takvi kamini – vječni klasici. Izgledaju elegantno i pouzdano, a što je najvažnije – doista zagrijane sobu i stvoriti udobnost.

Lažan

Obično se ova opcija koristi isključivo u svrhu uređenja prostora, ne više od. Stvaraju udobnost, ali se prostori uopće ne zagrije. Lažni kamin je najsigurniji u kontekstu grada.

Montaža

  1. Tijekom instalacije kamina važno je odrediti mjesto gdje će biti.
  2. Potrebno je unaprijed odlučiti s točkastom točkom dimne cijevi.
  3. Poštivati ​​mjere sigurnosti požara.
  4. Potpisati potrebne dokumente o rješavanju izlaza dimnjaka na ulicu.
  5. Stavite kauče ili stolice nasuprot kamina koristeći takozvani paralelni položaj.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: