Kamin to radiš iz suhozida

Napravite kamin osobno ne tako težak zadatak. Rezultat dobiven gipsanom ploču neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Ako pokušate dobro probati, lažni kamin neće se razlikovati od sadašnjeg klasičnog kamina.

Vanjski kamin se može izdati posebnim prirodnim ili umjetnim građevinskim materijalima, a unutar ognjišta može instalirati svijeće koje stvaraju osjećaj plamena kamina.

Kamin, izrađen vlastitim rukama, ima mnogo prednosti. Može se staviti kod kuće, bez koordinacije ove radnje s kontroliranjem profila i nadzornim tijelima.

Gipsani kamin možete dati bilo koji oblik koji će mu omogućiti da bude najzanimljivije da se uklapa u situaciju u vašoj sobi. Različiti građevinski materijali koji su dostupni u profilu supermarketi mogu se koristiti za stvaranje takvih stvari.

Falekimin – sigurnosni depozit

Takvi kamini karakterizira veća sigurnost od njihovih sadašnjih analoga. To se može objasniti činjenicom da nema prave vatre. Imajte na umu da je cijena takve stvari mala.

Dodatna udobnost je da je moguće koristiti dekorativni kamin kao kućnu policu, au pripremljenoj niši, koja će također postati slučaj, možete staviti električni kamin s jezicima naranče plamena.

Ako se takav kamin ne ugrađuje u zid, onda se može prenijeti oko stana, svaki put smjestiti u udobno mjesto.

Pogleda

Ovisno o dizajnu i drugim karakteristikama, imitacijske kamini mogu se podijeliti na kamini različitih vrsta. Na primjer, moguće je napraviti niša iz suhozida, gdje će se nalaziti električni kamin ili falsemine, što se inherentno neće razlikovati od sadašnjosti. U takvom kamin može biti biokamin. Druga vrsta vatrenog kamina je dekorativni kamin. Vizualno neće biti vrlo slično klasičnom analog.

Također, takvi uređaji mogu biti frontalni i kutni. Opcija kutne kamina će biti dobar izlaz ako želite instalirati kamin, ali, nažalost, nemate apartman s velikim područjem.

Ovisno o formatu vašeg apartmana, vatrene kamini mogu imati drugačiji oblik. Ako je dvorana u kojoj želite instalirati kamin, velika veličina, tada se veličina kamina može biti blizu. Unutar dizajna u ovom slučaju, električni kamin će biti povoljno. Možete ga smjestiti u središte sobe u blizini zida. S malom veličinom dvorane će biti prikladno za primjenu dizajna kutnog kamina.

Instaliranje simulacijskog kamina, ne zaboravite da ga nije potrebno staviti u teško dostupne prostore, kao i blizu ulaznih vrata.

Mogućnosti za registraciju

Prije nego počnete raditi s suhozidom, dovoljno pozornost posvetiti pripremu sheme crtanja, radite u njoj korak po korak detaljan akcijski plan. Nakon toga, sami vidjeli listove ili kontaktirajte specijaliziranu radionicu. Kada će kutija biti spremna, možete ga ukrasiti po vlastitom nahođenju.

Samo će vaša fantazija biti ograničena na ovo pitanje. Zašto ne koristiti pjenu za stvaranje cigle imitacije, podrezivanje vezanih listova suhulirane suhozidom?

Možete organizirati kućište vatrenog kamina ispod cigle. Odabir takvog dizajna stvarate najrealniji objekt blizu izvornog. Mogu uzeti umjetne opeke za trim. Važno je moći napraviti opeku. Dummy je stvorena na ovaj način ne može se ukrasiti dodatno. Sve što vam je potrebno za prekrasan pogled koji već ima.

Osim toga, da biste napravili više zanimljive gipsane ploče, možete se primijeniti poliuretan. U građevinarstvu se najčešće nominira kao sredstvo za stvaranje ukrasne pribor, koji diverzificiraju izgled kamina. Pričvrstite takve pojedinosti u glavni dizajn i raznoliki vanjski.

Unutar takvog dizajna, da biste dovršili sliku, stvorite imitaciju fokusa. Dobra opcija – instalacija umjesto stražnjeg zida zrcala. Kada koristite svijeće u vatrogascu kamina, ogledalo će dati neobičan vizualni učinak – za stvaranje dubine imitacije požara.

Izgradnja čaše gipsane ploče, sjetite se da je onaj koji je najpogodniji u svrhu izgradnje lažnog kamina i redovito se koristi od majstora. Korištenje suhozida u završnoj fazi izgradnje omogućit će izdati kamin slučaj u potpuno raznolikim stilskim rješenjima.

Pitam se uokvirivanje žbuke u obliku izuzetnih dekorativnih dijelova. Trošak takvog suhozida nije velika, a sposobnost stvaranja proizvoda iz IT različitih oblika čini ga atraktivnijim materijalom za izgradnju kamina i prikladnije za registraciju.

Osim činjenice da je materijal univerzalan, plus je još uvijek u vremenu možete promijeniti svoj vanjski dizajn, bez rastavljanja samog trupa. Tako će biti moguće drastično promijeniti vaš kamin i nije potrebno ponovno izgraditi. Pogledajmo više detaljnije kako napraviti kamin s vlastitim rukama na primjer suhozida.

Kako napraviti sebe?

Pričamo pozornost korak-po-korak instrukcija za izradu kamina. Pogledajmo detaljno kako stvoriti lažni kamin kod kuće. Pridružite se okvir za podršku na zid s tišinjem i prikupljajte kostur uz pomoć vijaka za samozadokrupanje, stavite profil rack na vodič.

U sljedećem koraku pomoću alata za definiranje razine, provjerite ravnost zrakoplova. Provjerite jesu li točno koštali, jasno su u vertikalnim i horizontalnim smjerovima.

Provjerite mjeru mjerne trake, je li oblik igrališta pravokutni. Platforme moraju biti iste. Izmjerite duljinu dijagonala jednog od njih.

Ako ste pri projektiranju simulacijskog kamina, želite napraviti indirektne ravnine, tada se metalni proizvodi pomakne na jednaku udaljenosti i podignite ih na takav način da mogu dati željenu konfiguraciju vašem proizvodu.

Mi smo gipsboard

Kada se ova faza dovede do kraja, vrijeme je da razmislite o podrezima stvorene metalne bazne ploče.

Crossbar i strane pokrivaju ploče za gipsane ploče na obje strane okvira. Prilikom fiksiranja približno svakih 13-14 centimetara za pričvršćivanje, koristite vijke s skrivenim vrhom.

Planovi zrakoplova. Rezultirajuća podložnost davanja potrebnog oblika tako da on može postati postotak za instalaciju vašeg lažnog kamina.

Prema istoj tehnologiji, kao što smo prethodno rekli, stvorite policu koja će biti postavljena na vašem proizvodu. Uz pomoć vijaka, silikona ili brtvila, spojite ovu policu i prethodno stvoreni postolje s kućištem vašeg simulacijskog kamina.

Kit

Sljedeći korak će biti stavljanje proizvoda. Zatvorite mjesto povezivanja ploča za gipsane ploče, a također i da tragovi iz dizajna vijaka nisu vidljivi. Zatim, savjetujemo vam da stavite kit na cijelu površinu faleximina.

Završite: stvorite umjetničko djelo

Možete koristiti različite tehnike kako bi vaš lažni kamin dao spektakularniji pogled. Za kamin, dekorativni elementi nastali od žbuke, kao i druge raznolikosti objekata mogu ići. S izvornim pristupom, te će vam radnje pomoći da napravite stvarno umjetničko djelo iz simulacijskog kamina.

Takozvana voda-emulzija čistiju kamin s pastelnim cvijećem s niskim ključem. Prilikom odabira metode dekorativnog i uređenja boja, razmislite o značajkama sobe za unutarnju sobu, njegovu situaciju i stil.

Unutarnji ili električni?

Pogledajmo sada: koja rješenja i dizajni su primjenjivi unutar kutije kutije? Zašto ne stavite električni kamin, kao i ne primjenjujući različite tehnike kako bi se portala dala veća izražajnost i originalnost?

U te svrhe možete odabrati da odaberete Kerarmaltku, kamenje stvorene od umjetnog materijala ili pravih malih kaldrma donesenih iz obale rijeke. Uzmite, na primjer, opeka ili mramornog materijala, kao i tradicionalno korišteni stablo u unutrašnjosti.

Kada odaberete obloge za izgled kamina, zapamtite da se proizvod sastoji od suhozida, tako da ga ne vrijedi utovara. Izrada kamina, ne zaboravite na kovačni metalni elementi stvoreni u umjetničkoj tehnici kovanja.

Ako odlučite naglasiti pojavu kamina uz pomoć kamena ili pločica, onda će vam poseban ljepilo pomoći ovdje, dizajniran za popravak keramičkih pločica ili tekućih noktiju, koji će se također učinkovito nositi s ovim zadatkom.

Elektrokamin

Pitamo se kako instalirati električni kamin u Falekokinmin koji ste stvorili. Zid u kojem će biti električni kamin, potrebno je heve materijali otporne na toplinu.

Ugradite poseban postolje za simulacijsko kamin i metalni okvir, čija je osnova trebala biti prilično pouzdana da izdrži opterećenje koje će mu električni kamin dati. Iz tog razloga, profili se temelje na svakih 200 milimetara.

Provedite električnu energiju unutar dizajna tako da može nahraniti električni kamin. Na kućište dizajna gipsane ploče napravite nekoliko rupa koje će biti neka vrsta haube.

Portal Case Cover Suchell Sheets i ojačati ga s posebnim ugrožinim kutovima. Za nastalu stavku primijenite kit i stavite kamin kao što mislite da je potrebno. U završnoj fazi gotovog dizajna postavite električni kamin.

Gdje staviti?

Odabir mjesta za kamin, orijentiran na dizajn vaše sobe. Vizualno zamislite kako se kamin treba uklopiti u vaš stambeni prostor i dati mu jedinstvenu vrhunac. Jedna od opcija može biti ugradnja kamina u sredini, na zidu.

Ugradite ga tako da ne ometa kretanje u sobi i ne smetaju njegov prostor, ne uzimajući vizualni prostor. Također razmotriti blizinu izvora električne energije – u slučaju da je u okviru odlučio instalirati elektrokaminu.

Ako je soba u kojoj želite staviti simulacijsku peć nije velika veličina, onda u većini vremena razmišljati o instaliranju kamina u kutnom obliku. Budući da u malim stanovima kut obično se događa bez mjesta.

Iskreno se nadamo da će vam naš članak pomoći da odaberete optimalnu verziju vatrogasni kamin, pogodan za vaš dom. A programi i savjeti dani u njemu lako će stvoriti proizvod vlastitim rukama.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: