Dječji drveni ljuljačka

Najvjerojatnije učiniti našu djecu na ulici? Naravno, zamahnite na zamahu. Podizanje iznad zemlje i ljuljanje, oni predstavljaju sebe ptice, rastući na nebu. Ako imate odmor i odlučite ga potrošiti izvan grada u kućici, onda se odmah pojavi mali problem, jer trebate neki način da se dijete tako da ne propusti. Roditelji moraju ili kupuju dječje drveni zamah za davanje, ili ih samostalno dizajniraju.

Ako je tata siguran u vaše sposobnosti, zašto ne bi vješti ljuljačka s drveta vlastitim rukama? Neki modeli drvenih suspendiranih ljulja mogu se objesiti čak iu stanu. Možete privući dijete na ovu lekciju. Za djecu možete pronaći lekciju – ukrasite ili slikati zamah s drveta.

Prednosti drvenih proizvoda

Ako mislite o mogućnostima, iz kojih materijala za izgradnju ljuljačke za djecu, preporučujemo da zaustavite svoj izbor na stablu. Naravno, ako savršeno posjedujete stroj za zavarivanje i razumjeti svojstva metala, možete stvoriti super pouzdan i izdržljivi dizajn – metalne ljuljačke za djecu.

Možda razmišljate o varijanti izrade ljuljačke za djecu iz plastike. Odmah je vrijedno spomenuti da se plastika ne razlikuje u ekonomiji i pouzdanosti, pa je bolje ne koristiti kao materijal za dječje ljuljačke.

Dječje drvene ljuljačke imaju niz prednosti u odnosu na druge materijale:

 1. Stablo je ekološki prihvatljiv materijal.
 2. Prihvatljiva cijena za drvo.
 3. Možete jednostavno pronaći sve potrebne materijale na tržištu ili u građevinskoj trgovini.
 4. Dječji drveni ljuljačka može biti izrađen od jednostavnog dizajna s kojim će se i početnički majstor nositi.

Odabir mjesta

Prije nastavka na rad na proizvodnji dječjih drvenih ljuljanja za davanje, odlučuje o mjestu gdje će biti.

Čitaj više  Boja za dječji krevet

Obratite pozornost na sljedeće točke:

 1. Swing za djecu moraju biti na takvom mjestu kako biste vidjeli dijete, ako ste u kući ili na ulici.
 2. Suspendirane dječje ljuljačke ne smiju biti blizu ograde ili zida kako bi se dijete jako ljuljalo na ljuljački, nije pogodio gradnju.
 3. Poželjno je biti mjesto gdje će ljuljačka za djecu biti u hladu. Tada će vaše dijete moći voziti čak i na ručku.
 4. Potrebno je da je ljuljačka djeteta iz drva daleko od nacrta, trnovitih grmova ili otrovnih biljaka.

Pripremni rad

Odabirom mjesta gdje će biti dječji drveni ljuljačka, raspršiti jastučić, očistiti ga od viška smeća. Preporučujemo da razmislite o dizajnu ljuljačke za djecu, s naglaskom na dobi i rast vašeg djeteta. Zapamtite da je najvažnija stvar pouzdanost i sigurnost dizajna ljuljačke za djecu.

Nacrtajte skicu navodeći duljinu svih dijelova drvenog zamaha. Ocijenite koju trebate pričvršćivači (vijci, kuke, petlje, užad ili lanci) i u kojoj količini. Skica će vam pomoći ispravno izračunati sve potrebne materijale i uštedjeti od kupnje nepotrebnih elemenata. U isto vrijeme, očito mislite o modelu ljuljačke za djecu tako da u procesu ne ponovi nedovoljno stabilan ili nepouzdani dizajn dječjih drvenih ljuljaca.

Izrada okvira

Ako imate velika stabla s jakim granama u zemlji, možete napraviti vanbrodske ljuljačke za djecu, pričvrstiti ih na granu stabla. Ovo je najlakša opcija, a struktura ljuljačke neće vam odvesti puno vremena. Swing sami bi trebao biti vrlo lako podnijeti stablo koje može izdržati težinu ljuljačke i dijete.

Ako nemate prikladnog stabla u zemlji, ili želite napraviti pouzdaniji i izdržljiviji drveni okvir, možete koristiti jednu od sljedećih opcija.

Vrste trupova

Postoji nekoliko vrsta okvira za dječje suspendirane ljuljačke, koje se odlikuju njihovom stabilnošću, kao i složenost dizajna:

 1. Okvir koji podsjeća na slovo “P” je najjednostavnija verzija okvira za dječji drveni ljuljačka. Također će trebati manje materijala za svoje objekte. Jedini nedostatak takvog dizajna je neophodan za betonske potpore, inače vaše dijete riskira zajedno s ljuljačkama.
 2. Okvir, nalik na slovo “L” – ovaj okvir je stabilniji od prve opcije, ne može se betonirati. Na okviru u obliku slova “L” ne samo da ćete objesiti zamah, već i napraviti kutak za djecu.
 3. Okvir, nalik na slovo “X” – ovaj okvir je jedna od sorti okvira u obliku slova L. Jedina razlika je da su barovi međusobno povezani ne na mjestu spoja, ali nešto niže, negdje na udaljenosti od 15 ili 20 cm od vrha. Umjesto prelaska vertikalne potpore skakač. To je prilično lagan u proizvođaču okvira. Ne zaboravite da ga dodatno poboljšate u obliku lateralne stanice.
 4. Okvir koji podsjeća na slovo “A” – ovaj okvir se smatra najpouzdanijim i stabilnijim, jer ima dodatni skakač koji ga pojačava. Koristite okvir u obliku slova “A”, ako planirate popraviti ne samo zamah za djecu, već i uže, stubište ili druge elemente za dječje igre.
Čitaj više  Klasični dječji krevet u unutrašnjosti

Modeli

Ovo je mjesto gdje let vaše fantazije nije ograničen. Možete izgraditi zamah za djecu od djevojke. Najlakša je opcija koristiti daska ili trajnog štapa. Ali možete izgraditi više originalnih modela ljuljačke. Povezati se s izradom dizajna zamaha vašeg djeteta, a onda će ih rado voziti.

Ovdje su neke jednostavne, ali u isto vrijeme kreativne ideje za stvaranje dječjih drvenih ljuljaka:

 • Ljuljačka od drvenih paleta. Drvena pladanj koja može ostati s vama nakon izgradnje može biti izvrsna opcija za sjedenje. Osigurajte konopac ili lanac na paleti i pričvrstite ga na okvir. Možete kombinirati dvije drvene palete kako biste se ljuljali s leđima. Ako smo šivali tako ljuljačka pjene i tkanine, onda na ljuljački će biti moguće ne samo sjediti, nego i leći. Takve će ljuljačke zaspati ne samo djeci, već i odrasli. Na primjer, u večernjim satima, mogu se unijeti i opustiti od aktivnog dana.

 • Ljuljačke proizvedene iz starog drvenog klizanja ili slomljenih snowboarda. Ako imate postrance ili slomljenu snowboard, koju ste svi bacili, ali nekako niste došli. Došao je njegov zvjezdani sat. Skate ili snowboard će biti izvorna sjedala za zamah. Ova sportska oprema se odlikuje povećanom snagom i lakoćom, tako da se ne možete bojati posaditi dijete na takve ljuljačke. Važno je čvrsto pričvrstiti takvo mjesto na okvir i užad. Ako su kotači ostali na starom skateboardu, onda neće biti problema s pričvršćivanjem. Samo napravite petlju od užeta i mljevete u njima skateboard: kotači će biti fiksirani s užetom i obuzdavaju ih od klizanja.

 • Kao sjedenje, možete koristiti staru stolicu ili stolicu. Samo ne zaboravite odrezati noge tako da ne ometaju dijete da vozite ljuljački.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: