Prekrasne kuće iz dnevnika

Zajedno s drugim materijalima, u novije vrijeme, dnevnik se sve više koristi. Materijal ima dobre karakteristike performansi, a važnije, vrlo lijep dom može izaći iz trupaca.

Mogućnosti fasada

Prekrasne kuće iz trupaca postaju svijetli naglasak bilo koje stranice. Jasno je da trebate uzeti u obzir stil i mora se pridržavati toga prilikom projektiranja. Drvene kuće organski uklapaju u takve stilove kao ruski, rustikalni, chalet, rustikalni, shebbi-chic, skandinavski i mediteranski. Od dnevnika i zaokruženog, uključujući, moguće je uspješno izgraditi i jednokatne i dvoetažne kuće. A ako se čini da su mogućnosti dizajna fasada kada koriste dnevnike, to je velika pogreška. I konkretni primjeri govore o tome.

Sve ovisi o razvoju projekta i rukama majstora koji moraju izgraditi zgradu.

 • Dvosadna kuća iz tamnog dnevnika s primjenom niti može se usporediti s toplinom. Potkrovlje, balkoni, veranda služe kao zanimljivi dodaci ukupnog uma.

 • Još jedna atraktivna struktura dnevnika. U dizajnu fasade koriste se rezbareni i otvoreni elementi, što samo naglašava ljepotu dnevnika. Višestruki krov, neobičan dizajn sustava Windows i balkona – sve to u agregatu stvara sliku nevjerojatne kuće u sredini šume.

Kamena završiti skladno u kombinaciji s drvetom.

 • Dizajn laganog dnevnika izgleda iznimno neobično korištenjem glatkih linija u dizajnu fasade. Takva kuća definitivno će biti ekskluzivna opcija, pogotovo ako je dopunjena zanimljivim elementima dizajna, kao u ovom slučaju.

 • Prijavite se lako u kombinaciji s drugim materijalima. I to pokazuje fasadu, gdje drvo, kamen i metal čine ansambl i općenito objekt ima potpuni pogled.

 • Još jedna zanimljiva varijanta kombinacije kamena i drva. Kuća s prostranom terasom i garažom izgleda vrlo atraktivno.

Primjeri interijera

Kuće uzgajace sugeriraju poseban interijer, suglasni fasada. Stoga će se graditi takvu kuću na parceli, vrijedi razmišljati o unutarnjem dogovoru unaprijed.

 • Zidovi dnevnika dovoljni su za liječenje posebnih materijala, a oni su lijepi. Osim njih nalazi se pod ispod stabla, “stare grudi” uspješno se uklapa u cjelokupni stil. Grede na stropu, jednostavne svjetiljke i glupi kamin u kutu – sve stvara jednodijelnu sliku. Moderni kauč od materijala ispod boje zidova i stola za kavu nije potpuno izbačen iz ukupne atmosfere.

Slike s biljkama na zidovima u suzdržanoj shemi boja su dobar dodatak.

 • Moguće je kombinirati dnevnike i moderne materijale u unutrašnjosti prostora, ako pažljivo razmislite o dizajnu. U ovom slučaju, na primjer, drveni strop je dobar za moderne lustere. A dnevni zidovi su vrlo organski gledajući s podom keramičkih pločica.

Glavna stvar je da su svi predmeti odabrani u jednoj shemi boja, a ne postoji ništa suvišno u dizajnu ove sobe.

 • Zanimljiva i takva opcija za dizajniranje dnevnog boravka u kuću za prijavu s drugom svjetlom. Namještaj je izabran za tonske zidove i polu. Kameni zid je svijetli naglasak i na pozadini, kamin je posebno atraktivan. Vanjski svijećnjaci s velikim svijećama – zanimljivim detaljima dizajna.
Čitaj više  Kuće s ravnim krovom

 • Spavaća soba u potkrovlju izgleda jednostavna i udobna. Ali iza ove vanjske jednostavnosti, savršeno odabrani namještaj, dekor i tekstil skriveni su. Sve stavke odjekuje jedni druge u shemi boja, tako da postoji osjećaj potpune harmonije. Odmaranje u takvoj sobi je vrlo lijepo.

 • Još jedno veliko mjesto za opuštanje. Za to ima veliki kamin, udobne sofe. Čak je i tablica drva odabrana vrlo usput do općeg interijera sobe.

 • “Drveni” prostor u sivo-smeđim tonovima izgleda vrlo živ i svijetao zbog biljaka, svjetiljki i zavjesa, koji, iako imaju različite otiske, još uvijek se slažu u jednom prostoru i ukrasite ga.

 • Crno-bijeli interijer izgleda moderan i izvrstan. Često kuća s dnevnikom ima drugo svjetlo koje mu daje više prostora i čini svjetlo.

 • Vrlo udoban kutak za opuštanje u blizini prozora izgleda ovako točno zbog log zida. Stara fenjera pa predlaže da ide s knjigom na putovanju u Andesenove bajke.
Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: